• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

YA EVET IKI KAT ARTMASADA OLUYOMUŞ AMA BURDA OKUDUKCA KORKUYORUM DEGER SONRADAN DÜŞECEK DIYE.. TABIKI HEPSİ ALLAHTAN AMA IKI GUNDUR BULUTLARIN UZERINDEYDIK ŞİMDİ BÖLE KOTU BITERSE YIKILICAZ RESMEN..DOKTOR DAHA BISEY DEMEDI AKSAM GIDINCE DER MUHTEMELEN .. GENELDE HEP EN KOTU OLANI SOYLERLER ZTN,
İçini ferah tut her okuduğuna her söylenene inanma ve zaten okumada lütfen sabırla bekle stres yapma zaten bebekte etkilenir o yüzden akışına bırak neyse hayırlısı o olsun inşallahh

Kizlarr..hastanedeyim oturdum ağlıyorum resmen ...kadin doguma geldim 6aydır olmuyo çocuğumuz dedim,önceden yaptırdığım testleri de getirdim verdim,kadin degersiz bi kagit gibi aldi bakmadı dogru.durust bile ,1yil canim 1yıl deniceksiniz.snra geleceksin dedi ,e bir yil hic muayane olmadan problem varsa da onunla mi yasiycam.yani varsa şimdi ciksin ki tedavi olayim dedim hala 1yil diyo yerinden bile kalkmadi,ben.belki alttan bakar diyodum ultrasonla bile bakmadi yaa arkadasimin basina gelen bi.durum var erken teshis olmadigi icin diyorum bana başkalarından örnek verme diyo,yaa hormon testi yapılmadi hic belki onda bi sorun var diyorum 1sene olmada. bisey yapamayiz diyo ,bosuna mi geldim yani ben buraya dedim en.son vezneden.iptal ettirin madem barkodunuzu dedi kalktim saka.gibi yaa dedim carptim.ciktim kapiyi .gittim iptal ettirdim vezneden.oturdum ağlıyorum sinirimden..ben 1ay önce randevu almisim olaya bak...
Canım bence hiç canını sıkma ve doktorunu değiştir.Bende 2 ay denemenin sonucunda doktora gittim hormon testi istediğimi söyledim banada doktor gerek yok teste 1 yıla kadar normal olmayışı felan birşey yoktur sende dedi ikna etmeye çalıştı beni ama ben olmadım.Hormon testlerimde bazı değerlerim yüksek çıktı ve tedavi oldum geçen ay normale dönmüştü.O doktordan hoşlanmadığım için doktorumu değiştirip başka doktora kontrole gittim doktorum rahimde polip gördü histeroskopi oldum ben şimdi 1 sene bekleseydim boşuna zaman kaybetmiş olacaktım tavsiyem doktorunu değiştir o ruhsuz içinde hiç canını sıkma :KK66:

İçini ferah tut her okuduğuna her söylenene inanma ve zaten okumada lütfen sabırla bekle stres yapma zaten bebekte etkilenir o yüzden akışına bırak neyse hayırlısı o olsun inşallahh

İŞTE İLK COCUK HEYECANI MI DIYEYIM BILINCSIZLIK MI .. TECRUBE OLMNAYINCA BOYLE PA NIK OLUYOR INSAN.. ZATN NORMALDEDE TEZCANLI BIRISIYIM.. INSALLAH NORMALDIR HERSEY VE OYLE GECER...:dua:

Yeniyila kadar araliktada denicez sansimizi batta tam yeni yila denk gelicek. noluyo bana bu ay bilmiyorum hormonlarim beni ele gecirmis durumda..

Prolaktin yuksekligi gecen yil sınırda cikmisti benimde bu yil gecen ay baktirdim normaldi. ve prolaktinim yuksek oldugunda gogus uclarima bu ayki gibi dokunamiyodum hassasliktan. insallah bu defa bebistendir ikimizinde.

Canim benziyor ama psikolojikte olabilir haftaya pzts cift cizgiyi gormeden beynimiz her oyunu oynayabilir..

Eceikrahaluk Eceikrahaluk 4 defa hamile kaldim 4ünde de hamileligi gebelik testiyle 5 gun onceden ogrendim ve hepsindeki ortak belirti göğsün tamaminin acimasiydi ve bu belirti yaklasik olarak yumurtlamadan 2 3 gun sonra ortaya cikti. hatta 2.gebeligimi 13.gun ovulasyonda cift cizgiyi gorup 23.gun idrarda pozitifi gordum yani adete 1 hafta kala. ondaki belirtim gogus acisi ve surekli zeytin yiyordum. ben gecen ay amaaan diyordum bu aysa gozyaslarimi tutamiyorum yapmayin kizlar desende bu pek elde olan bisey degil hormonlar yonetiyor sagol destegin icin canim
Can'ım bak göğüs hassasiyeti okey haklısın ama bu acıkma bulantı falan bunlar psikolojik

merhaba canım sakın sıkma canını böyle asalaklar için bence.Bana da bir defasında denk gelmşti böyle bir doktor ve aynı şekilde sinirden ağlamıştım ama inan ki değmezler.özel hastane mi yoksa devlet hastanesimi?

Devlet hastanesi canim bakirkoy sadi konuk .sikayet ettim hem hastanedeki hasta haklarina hem de 184e.

İŞTE İLK COCUK HEYECANI MI DIYEYIM BILINCSIZLIK MI .. TECRUBE OLMNAYINCA BOYLE PA NIK OLUYOR INSAN.. ZATN NORMALDEDE TEZCANLI BIRISIYIM.. INSALLAH NORMALDIR HERSEY VE OYLE GECER...:dua:
İnşallah canım öyledir ama merak etme sabırla ve dua ile bekle bende dua edicem inan yürekten istiyorum inşallah sağlıklıdır

Back
X