• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar üzmek istemem sizi ama bunlar hep bizim psikolojik yaptığımız seyler adete daha var daha 3 haftalık bile olmamak Bebek bu belirtilerin nerdeyse hepsi 1 ayı bitirmiş 2 . Ayda olan kişilerde oluyor gözünüzü seveyim kendinize bunu yapmayın okudukça cok üzülüyorum @frendly
yok canım ben senin o üzüldüklerinden değilim :) göğüs ağrımı zaten prolaktine yorup belirti bulamadığımı yazmıştım.
ben herhalde belirti yaşasamda psikolojik olduğuna inanırım aksine :) ama regl tarihin aynı olan kişilerle farklı bünyeler olsakta neler hissettiğimizi yazmak normal.
belirti durumlarının ne zaman başladığı ise herkese göre bir muallak velhasıl herkesin bünyesi farklı normaldir.

Sendende canım yaaa herşey güzel olcak inan bende sana inşallah hamileyim haberi vericem. Kan testi yaptırınca bilgilendir beni
İNŞALLAH EN YAKIN ZAMNDA IKIMIZDE GUZEL HABERLER ALALIM.. ALLAH NASIP ETSIN ANNELIGI BIZLERE.. AKŞAM SONUCLARIMI GOSTERMEYE GIDICEM .. SABAH KAN VERDIM TEKRAR ALMAZ GIBI GELIYOR KISMET BAKALIM HAYIRLISI HAKKIMIZDA

Herkese selam..benim yazdigim herseyi kib leyen arkadasada selam...benden sonrada o konu konusuldu durdu bitek ben engellendim ne hikmetse. azicik insaf diyorum.kimse kimseye burda kafasindan bisey uydurup zorla recete yazmiyor.zaten internette olan seyler konusuluyor bana soruldu bende kendime yaptigim biseyi cevapladim ve kiziliyor bu konuda dedim o mesajda bidahada bisey yazmadim.ama o mesaj yuzunden yine engel geldi.yine de cok saolsun kendileri... hadi bunuda kible :işsiz:

friendly8584 aylllliiinnn35 kızlar bakın fatmaelifnur test yapmış bat bizden birgün önce bizde yapsak çıkar mı acaba
Canim ben 14.gun ovu testinde cift cizgiyi gordum yani 15.gun catladigini dusunursek bugun 21.gunum yani insallah dollenme olduysa bugun daha 6.gun. Benim gunlerimi baz alirsak henuz testte cikmaz diye dusunuyorum. en azindan bi 5 gun daha gecmeli bence. tabi sizde erken dollenme olduysa cikma ihtimali var. ayyy kizlar dua edelim hepimiz iyi haberi verelim cok duygusalim yaa ayllllliiiin35 ayllllliiiin35

Canim ben 14.gun ovu testinde cift cizgiyi gordum yani 15.gun catladigini dusunursek bugun 21.gunum yani insallah dollenme olduysa bugun daha 6.gun. Benim gunlerimi baz alirsak henuz testte cikmaz diye dusunuyorum. en azindan bi 5 gun daha gecmeli bence. tabi sizde erken dollenme olduysa cikma ihtimali var. ayyy kizlar dua edelim hepimiz iyi haberi verelim cok duygusalim yaa ayllllliiiin35 ayllllliiiin35

inşallah bence haftaya pazartesi yapalım yaa hep birlikte aynı anda heycan olsun :KK73:

S selifor kiz benim battaş larima ne yaptinnn nerwye gittiler son durumlari ne kac gundur merak icindeyim ..:KK70:benim testler negatf ama kirmizilarda daha gelmedi..serviksimde yumusak suan ufukta adet gorunmuyor yani en az 2 gun :işsiz:

Back
X