• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sabah idrarı ile

Eklentiler

• IMG_20161121_092013_952.webp
    IMG_20161121_092013_952.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 65
R
merhaba canim. sen ebeymissin masaalah:) ben o kadar bilmiyorum .Baska topikte hamile olanlar ve olmayanlar olarak yapiyoruz. yumurtlaadan sonraki 7 ya da 8 den sonra cok net aniyoruz. zaten lavobada anlasiliyor. paragini tirnak ucu kadr iceri ittiriyoruz. sertlik ya da boslk cok net. aciklamalar icin sagolain:) o kdar bilmiyorum ben
Rica ederim canim..dedigim gibi onemli olan servikse ulastigindaki kivami.yumusamaya basladiysa adete yakin cok buyuk ihtimalle gebelik oluyor.ama hormonal deisimlerdende etkilendigi icin onlarin normal sartlarda olmasi gerekiyor

Canim serviks muayenesinde sadece asagi yukari durumuna gore gebelige karar verilmez..kivami dahada onemlidir bende ebeyim.yatarak yaparken ulasamayabilirsin bu hemen hamile oldugun anlamina gelmez.en saglikli sonuc tuvalette comelir pozisyondadir..ulasabilirsin yukardada olsa..kikirdak gibi sert parmak gibi cikinti eline gelirse yumurtlama donemin bitmis adete yaklasiyorsun demektir..ama yumurtlama donemi ve gebelikte dilden daha yumusak bi kivami vardir ortadaki deligi bile hissedilebilir.tabi bu yumurtlama doneminde ve hamilelikte boyle..ikisini iyi ayirt etmek lazim.bata yakinken yumusamaysa buyuk ihtimalle gebeliktir..benim suan batim geciyor ve yumusacik..bakalim tekrar mi yumurtladim yoksa hamilemiyim gorcez.henuz testler negatif
Merhaba yazınız dikkatimi çekti de nası oluyor tam anlamadım bat a 2gün var nokta şeklinde kahverengimsi leke geldi bahsettiğin duruma nasıl bakılıyor herkes anlayabilir mi

Merhaba yazınız dikkatimi çekti de nası oluyor tam anlamadım bat a 2gün var nokta şeklinde kahverengimsi leke geldi bahsettiğin duruma nasıl bakılıyor herkes anlayabilir mi

Yani vajinanon icini parmaginla kontrol ediyorsun.comelir pozisyonda idrari bosaltmis olmak gerekiyor...parmagini soktugunda parmaginin ucu sert kikirdaksi silindirik biseye dokunuyorsa adet olcaksin demektir.bu bahsettigim sey serviks yani rahim agzidir..eger yumusacik dil kivamindaysa o silindirik yapi ozaman yumurtlada donemin deilse buyuk ihtimalle hamilelik demektir canim

İki tane yaptım bugün ikincisini yaptım yine aynı çıktı çok yemek yiyom ben ya girip çıkıp yemek yiyom belim agriyo kopuyo biraz ayakta dursam

hayırlı olsun canım inşallah o çift çizgiyi görmek bizlere de nasip olsun. belki erken döllenmiştir senin ki ne güzel hemen çıkmış ben test yapsam şimdi ya doğru çıkmadıysa erkense diye düşünürüm hep :(

Ben kızın kırılın diye kesinlikle demedim bende sizin gibiydim araştırdım günlerce uyumadan bildigin saçmalıyormusum
Yok canim neden kızalım kırılalım burda herkes tek amac pesinde. Ruh hali iste bi ay bakiyosun umursamiyosun bi ay bakiyosun rutin olan herseyi belirti olarak gorebiliyosun.. anne olma hasreti..

Back
X