• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gelinlige bebek derler canim ayy insallah malum olmustur sana ruyanda :)) bende bir keresinde suyun icinden yumurta toplamistim yumurta gebelik demekmis. Dunden onceki aksamda ruyamda kucuk bir kiz cocugu bana sen hamilesin dedi
Ayy insallah hepimize malum olmustur. bu ay olmasada yakinda olacak insallah inaniyorum.

Kizlar benim cumartesi adetim geldi demistim ya cumartesi normaldi ilk gun gibi pazar gunu damla damla pazartesi sadece silince geldi lavsboda falan hic yoktu pazartesi aksami taktgm ped temiz yani kesildi simdi kendi doktoruma gdcm ama cumartesi 0.100 cikmisti gebelik yoktr muhtemelen dimi
Kist boule kanama yaparmi ki testlerim pozitifti ya aklima tek gelen kist
Bilmiyorum ki canım bende. İnşallah kist değildir. Belki geç döllenme olmuştur

Aynen öyle. Çok yıpratma kendinı. Ne zamandır deniyordun

BENIM DAHA COK YENIYDI IKI YIL DKONTROL HAPI KULLNDIM BU AGUSTOSTA HAPI BIRAKTIGIMDA KONTROLE GITTIM ZEHIRLI GUATR CIKTI.YINE UZULDUM BI SURE GEBELIK DUSUNME DEDI DOKTOR.ILACA BASLAYINCA BIRDEN DUZELMEYE BASLADI VE GEBE KALSANDA GUATR HAPI KULLANCAKSIN AMA BI ZARARI OLMAZ DEDI.VE BIZ ILK KEZ BU AY DENEDIK OLDU VE DUNYALAR BENIM OLDU ALLAH ARATMADI COK SUKUR DEDIK.AMA IKI GUN SNRA BOLE BISEYI OGRENİNCE BOSLUGA DÜŞTÜM BIRDEN. NE DERTLER VAR TABIKI ALLAH DAHA KOTULERINDEN KORUSUN AMA NE BILEYIM 2 YILI GECTI EVLILIGIMIZ OYLE GUZEL ZAMANDA GELDIKI.. ALLAHIM NASİP EDER INSALLAH.

F fatmaelifnur hayirli olsun canim 13 gun olmus dollenme olali gayet net cikar testte icin ferah olsun.

lale_cik lale_cik canim bak fatmaelifnur ayin 9unda yumurtlamis ben 15inde yumurtladim o yuzden bizim icin test erken tatlim
ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum çünkü test kullanmıyorum beceremem bu işleri hayırlı ne diyim :KK48:

BENIM DAHA COK YENIYDI IKI YIL DKONTROL HAPI KULLNDIM BU AGUSTOSTA HAPI BIRAKTIGIMDA KONTROLE GITTIM ZEHIRLI GUATR CIKTI.YINE UZULDUM BI SURE GEBELIK DUSUNME DEDI DOKTOR.ILACA BASLAYINCA BIRDEN DUZELMEYE BASLADI VE GEBE KALSANDA GUATR HAPI KULLANCAKSIN AMA BI ZARARI OLMAZ DEDI.VE BIZ ILK KEZ BU AY DENEDIK OLDU VE DUNYALAR BENIM OLDU ALLAH ARATMADI COK SUKUR DEDIK.AMA IKI GUN SNRA BOLE BISEYI OGRENİNCE BOSLUGA DÜŞTÜM BIRDEN. NE DERTLER VAR TABIKI ALLAH DAHA KOTULERINDEN KORUSUN AMA NE BILEYIM 2 YILI GECTI EVLILIGIMIZ OYLE GUZEL ZAMANDA GELDIKI.. ALLAHIM NASİP EDER INSALLAH.
Türlü türlü dertler var canım 1 yil vajinusmustum denemelerde test yaptım pozitif çıktı değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu umudum boşa gitti ama daha yeniyiz benim de ilk denemem değişik duygular. Yaşayacağız göreceğiz

Canim Allah sana nasip etsin insallah meleğini üzme kendini stres herseyin düsmani zaten güzel haberlerin gelir insallah dualarimdasiniz:KK200:
EVET HEP STRES ÜZÜNTÜ SEBEP OLUYOR.. BENIM GUATRIMDA BU SEBEPTEN CIKMISTI.. SIMDIDE BEBEGIMI KAYBEDEBILIRIM.. ALLAH GÜÇ VERSİN NE DİYEYİM...ALLAH RAZI OLSUN.. ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN INSLLAH

EVET HEP STRES ÜZÜNTÜ SEBEP OLUYOR.. BENIM GUATRIMDA BU SEBEPTEN CIKMISTI.. SIMDIDE BEBEGIMI KAYBEDEBILIRIM.. ALLAH GÜÇ VERSİN NE DİYEYİM...ALLAH RAZI OLSUN.. ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN INSLLAH
Allahim korusun insallah canim sen hep güzel düsün olur mu insanin elinde degil ama zorla kendini..

Back
X