• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Türlü türlü dertler var canım 1 yil vajinusmustum denemelerde test yaptım pozitif çıktı değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu umudum boşa gitti ama daha yeniyiz benim de ilk denemem değişik duygular. Yaşayacağız göreceğiz

EVET YENI OLDGMUZ ICIN EN UFAK AKSILIK BIZI HEMEN BİTİRİVERİYO EMINIM DAHA BUYUK DERTLER VAR ALLAH GOSTERMESIN KIMSEYE .. SIKINTI ÇEKMEDEN GELMICEK SANIRIM GUZEL SEYLER..

EVET YENI OLDGMUZ ICIN EN UFAK AKSILIK BIZI HEMEN BİTİRİVERİYO EMINIM DAHA BUYUK DERTLER VAR ALLAH GOSTERMESIN KIMSEYE .. SIKINTI ÇEKMEDEN GELMICEK SANIRIM GUZEL SEYLER..
Ben simarık eğlenceli hala evliliğin farkında olmayan bir kızdım sıkıntılar başıma geldikçe olgunlaştım her şeyde bir hayır var :) içini ferah tut birşeyler belli olmadan da yıpratma kendinı. Bu olumsuz mu oldu yine uzulmeyecegiz. Yeniyiz daha çok yıllar deneyenler var . Düşersek bile daha güçlü kalkacağız :KK50:

tahmin ettim canım. inşallah olur içine doğmuş olsun dilerim.
her şey de bir hayır vardır.
bak benim ilk tüp denemem başarısız oldu.
hayatta her şey var.
Aa canım bilmiyordum ya, o kadar dua etmiştim senin için.. Bundan sonraki inşallah tutar canım, sağlıklı mini mini bebişlerin olsun ;)

hepinize günaydın hanımlar yeni hamile olanlar varsa tebrik ederim bir süredir yazmamıştım topiğe adet olunca hayaller bir bir düştü çünkü ama umutluyuz yinede napalım hayırlısı olsun hakkımızda.ben ekstra hiçbirşey yapmıyorum birkaç kez doktora gittim hormonlara bakıldı normal çıktı.geçen ay 6 gün gecikmenin ardından adet oldum.bakalım bu ay da olmazsa tekrar gideriz doktora.tedavi için neler yapılıyor bilgisi olan var mı ?

Ben simarık eğlenceli hala evliliğin farkında olmayan bir kızdım sıkıntılar başıma geldikçe olgunlaştım her şeyde bir hayır var :) içini ferah tut birşeyler belli olmadan da yıpratma kendinı. Bu olumsuz mu oldu yine uzulmeyecegiz. Yeniyiz daha çok yıllar deneyenler var . Düşersek bile daha güçlü kalkacağız :KK50:

KESİNLİKLE YORULMADAN DEVAM EDECEGIZ İLK ENGELDE BOLE PES EDILMEZ AMA İŞTE İNSANÜZÜLMEDEN EDEMIYOR.:KK61:

Aa canım bilmiyordum ya, o kadar dua etmiştim senin için.. Bundan sonraki inşallah tutar canım, sağlıklı mini mini bebişlerin olsun :KK66:

yeni öğrendim sayılır sonucu zaten canım benim.
çok sağ ol inşallah duaların ikinci denemem de tutar:dua:
aminn Rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşallah.

hepinize günaydın hanımlar yeni hamile olanlar varsa tebrik ederim bir süredir yazmamıştım topiğe adet olunca hayaller bir bir düştü çünkü ama umutluyuz yinede napalım hayırlısı olsun hakkımızda.ben ekstra hiçbirşey yapmıyorum birkaç kez doktora gittim hormonlara bakıldı normal çıktı.geçen ay 6 gün gecikmenin ardından adet oldum.bakalım bu ay da olmazsa tekrar gideriz doktora.tedavi için neler yapılıyor bilgisi olan var mı ?
Esin sperm testi verdi mi? insallah dr.a gerek kalmadan aralikta gelir bebegin.

Back
X