• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah canim bndede bi belirti yok adet sancilarim gecdi sadece boyle doluluk hissi gibi bi his var kasigimda sanki ici su doluda geriliyo gibi bide asiri odem oldm parmaklarim bacaklarim hatta burnum bile sis crinone jel kullanmisdim o gecikme yapabilir diye okudum nette sende o tarz birsey kullandinmi progesteron iceren S selifor
Yok canım kullanmadım kullaninca nasil belirtiler çıkıyor bilgim yok malesef:KK43:

Ben de idrar yolları enfeksiyonu var üç aydır evliyim evlendiğim günden bu yana çekiyorum antibiyotik kullandım ama geçmedi onun yüzünden bebek olmuyorsa cidden çok üzüleceğim :KK43:

Canım ben o kadar hap ilaç kullandım 3 ay çektim geçmedi soğan suyu 15 gün içtim sabah akşam aç karnına kurtuldum şifam o

kızlar merhaba ben size cok yabancı kaldım bat ne demek ondan başlayın bana anlatmaya ben geçen hafta salı günü ilk aşılamamı yaptım samsunda yasıyorum 19mayıs üniversitesi tüp bebek merkezinde davut güvene gidiyorum kızlar bi aşılamayı 170tl ye fln mal ediyosunuz hiç masrafı yok ve hocamız mükemmel tam bir hafta sonra sonucumu öğrenicem 29 kasım salı günü miladım olabilir yani varmı samsunda olan kişi aramızda

Back
X