Nasıl ana yeri kötü hiçbirşey anlamadım benIcinde ana yeri kötü dedi kafayi yemek uzereym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ana yeri kötü hiçbirşey anlamadım benIcinde ana yeri kötü dedi kafayi yemek uzereym
Canm hassasın anlıyorum ama isyan hepsinden kötü yapma böyleEn hassas olduğum konuda imtihanmı ediliyorum gerçekten lanet olsun herşeye Allah hepinize nasip etsin ben ayrılıyorum aranızdan Allaha emanet olun ben hiç bişey istemiyorum artık en hassas noktamdan vuruldum bu sefer ben noktayı koydum![]()
canım sonucun çıkmı mı hadi hayırlı haberler ver bizeSonuç bekliyom
Öyle deme canım herşeyde vardır bi hayır Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün. Dün de bi arkadaş testte pozitif kanda negatif görmüştü nasıl oluyor bu anlamış değilim gerçekten ilginç
Neden ben anlamadım yaa çok kötü ağlıom suanda neden çift çizgi sonuç negatif ben çok kötüyüm şuan lanet olsun herşeye
Sağ ol canım. Ben de merak ettiğini düşünüp gelir gelmez attim. İnşallah olur bilmiyorum ki. Büyüyecek mi bakacak da. Ya çok isterdim zamanında ilaç almayı ya da incir içmeyi ama korkudan yapmadım kist mi var acaba diye. Geçen ay iki tane olmuştu biri büyüdü diğeri gelişmedi. Şimdi nasıl olur bilmem ama muhtemelen gelecek haftaya iğne vurulacak kadar olur dedi pazartesi herhalde günde maksimum 2milim büyüyor ya 3günde ancak en fazla 16 milim olur şimdi 10 milim çatlatmak için de en az 18 olması gerekiyor. Bilmiyorum walla şaştım kaldım. Hayırlısı diyeyim. Dua et olur mu? Allah razi olsunCanımmmm iyiyim kuzum bende birazdan sana mesaj atayım diyordum.bugün kontrole gideceğini biliyordum.maşallah 4 tane yumurta oluşmuş biri olmazsa diğeri mutlaka gebeliğe elverişli olur.Cuma günü gittiğinde ne yapacak acaba iğne mi verecek tekrardan ? senin adet döngün 26 gün değil miydi ?
canım ya bişey sorcam sana. gerçekten takmadığın ay mı oldu seninde?Biz de hep düşünürdük biz yapamıyoruz olmuyor diye. Rabbim nasip etti. Bir zamanı varmış. Allahım isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah
canım benim lütfen sakin ol acaba yumurtlama döneminde olduğun için mi çift çizgi çıktı doktora görün istersenEn hassas olduğum konuda imtihanmı ediliyorum gerçekten lanet olsun herşeye Allah hepinize nasip etsin ben ayrılıyorum aranızdan Allaha emanet olun ben hiç bişey istemiyorum artık en hassas noktamdan vuruldum bu sefer ben noktayı koydum![]()
Canım ben tahmin ettim ama bisey demek istemedim. başka sayfalardaki yazılarını da takip ediyorum. çok fazla kafa yoruyorsun çok düşünüyorsun böyle oldukça da herşeyi bebeğe yoruyorsun her halin sana hamilelik belirtisi gibi geliyor. Yapma böyle sen böyle yaptıkça hamile kalman çok daha zorlaşır. Bence de biraz uzaklaş böyle sayfalardan kendini başka şeylere ver çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bile kendine bi aktivite yarat. bebek için ilişki yaşama. kafandan at o düşünceleri. bu şekilde Allah nasip eder diye düşünüyorum. Çok takıntılı görüyorum seniYaaa ben delirecemmmmm m
Ya inanmıyorummm testimi gördünüz
Kan sonucuna bak 0.100 bu nedir
Ay inanmıyorum neden çift çizgi o zaman bu akşam bidaha idrar testi yapacam vazgeçmeyecem bu işi çözene kadar yoksa bunalıma girerim kesin
canım benim lütfen sakin ol acaba yumurtlama döneminde olduğun için mi çift çizgi çıktı doktora görün istersen
Neden boyle soyluyorsun canim?Evet Allah her kulunu en sevdigiyle imtihan eder onemli olan bu imtihandan gecebilmek isyan etmemek.Eger rabbim sana simdi nasip etmediyse elbet bir hayir vardir.Sadece bir kez idrar testinde pozitif gormustun sanirim o yaniltablir bir arkadasn 4 testide pozitif oldgu halde kanda cikmams yokmus.Olablyor boylr seyler hersy bir imthan.Herseye sukretmrk gerek.Belki senin istedgin zamn hamile kalsan Allah im.gostermesin ama kaybedeceksin belki?Blki dogumda bise olcak belki?Herzamn niye olmuyo diye isyan etmden once bu yonde dusun.Bende mayis ayinda deli Gibi istiyordum butun dusuncem bu olmstu.Sonunda Rabbim nasip etti cok sevnmstim.Hemn hayaller kurmya baslamstim ona sapka bilr ormustum.Ama kalp atisi hic alinamado kac dr a gittim hepsi olmus bebegin dedi mecburen kurtaj oldum.Ama asla isyan etmedm cok agladim ama dyandim.Yinede sukrettim daha kotu durumda olanlari dusundum.Dogumda kaybedenleri elleriyle topraga verenleri.Allah im dusmanima bilr evlat acisi vermesin.Allah im sana ve tum isteyenlere en hayirli zamnda saglikli sekilde nasip etsin.Hep sukret cunku inan olanda mutlaka hayir vardir.Asla ps etme sen sana duseni yap gerisini rabbime birak tamam mi arkadasim uzulme artik sil gozyaslasini yeni ay yeni umut olana kadar pes etmek yok Allah tan umit hicbir zamn kesilmez O OL DER VE OLUR....En hassas olduğum konuda imtihanmı ediliyorum gerçekten lanet olsun herşeye Allah hepinize nasip etsin ben ayrılıyorum aranızdan Allaha emanet olun ben hiç bişey istemiyorum artık en hassas noktamdan vuruldum bu sefer ben noktayı koydum![]()
çok iyi yapmışsın canım sende sağol.çok şükür ki kist falan yokmuş.demek ki iğneyi vuracak ki öyle söylemiş.inşallah bu ay faydasını görürsün canım bekleyişin şükürle son bulur.her zaman dualarımdasın sende dualarında beni unutma.kiminin parası kiminin duası demişler nede olsa.Allah senden de razı olsun canım.Sağ ol canım. Ben de merak ettiğini düşünüp gelir gelmez attim. İnşallah olur bilmiyorum ki. Büyüyecek mi bakacak da. Ya çok isterdim zamanında ilaç almayı ya da incir içmeyi ama korkudan yapmadım kist mi var acaba diye. Geçen ay iki tane olmuştu biri büyüdü diğeri gelişmedi. Şimdi nasıl olur bilmem ama muhtemelen gelecek haftaya iğne vurulacak kadar olur dedi pazartesi herhalde günde maksimum 2milim büyüyor ya 3günde ancak en fazla 16 milim olur şimdi 10 milim çatlatmak için de en az 18 olması gerekiyor. Bilmiyorum walla şaştım kaldım. Hayırlısı diyeyim. Dua et olur mu? Allah razi olsun
Hayır rahat ol bence başka bi dr a daha gösterIcinde ana yeri kötü dedi kafayi yemek uzereym
Ben yarın tekrar test yapacam idrar testi testi alıp doktora gidicem onunlada bana bunun açıklamasını yapın dicem
Neden boyle soyluyorsun canim?Evet Allah her kulunu en sevdigiyle imtihan eder onemli olan bu imtihandan gecebilmek isyan etmemek.Eger rabbim sana simdi nasip etmediyse elbet bir hayir vardir.Sadece bir kez idrar testinde pozitif gormustun sanirim o yaniltablir bir arkadasn 4 testide pozitif oldgu halde kanda cikmams yokmus.Olablyor boylr seyler hersy bir imthan.Herseye sukretmrk gerek.Belki senin istedgin zamn hamile kalsan Allah im.gostermesin ama kaybedeceksin belki?Blki dogumda bise olcak belki?Herzamn niye olmuyo diye isyan etmden once bu yonde dusun.Bende mayis ayinda deli Gibi istiyordum butun dusuncem bu olmstu.Sonunda Rabbim nasip etti cok sevnmstim.Hemn hayaller kurmya baslamstim ona sapka bilr ormustum.Ama kalp atisi hic alinamado kac dr a gittim hepsi olmus bebegin dedi mecburen kurtaj oldum.Ama asla isyan etmedm cok agladim ama dyandim.Yinede sukrettim daha kotu durumda olanlari dusundum.Dogumda kaybedenleri elleriyle topraga verenleri.Allah im dusmanima bilr evlat acisi vermesin.Allah im sana ve tum isteyenlere en hayirli zamnda saglikli sekilde nasip etsin.Hep sukret cunku inan olanda mutlaka hayir vardir.Asla ps etme sen sana duseni yap gerisini rabbime birak tamam mi arkadasim uzulme artik sil gozyaslasini yeni ay yeni umut olana kadar pes etmek yok Allah tan umit hicbir zamn kesilmez O OL DER VE OLUR....
Bak buda olabilir hemen kotu dusunme ama eger olumsuz olursada pes etme sen benim zamninda yaptgim hatayi yapma kendini kaptirma neolursa olsun hamilr kalayim deme.İnan hic olmamasi olupta kaybetmekten daha az aci veriyor.Yazını okudukça dahada ağladım nasıl kaptırmışım kendimi canım çok yanıyor yarın gitcem hastaneye ağlamak rahatlatıyo beni inanmamakta inat ediyorum var ama inanki hissediyorum insan hissetmezmi ben hissediyorum var 2 test yaptım ikiiside gittikçe netleşti yarın yine yapcam geç döllenmedir belki ondan çıkmadı
Bak benim bu ay adetim geceli 5.gunum.Ama hala 1 tane bile test yapmadim.Eskiden olsa gunler oncesinden kactane test yapmstim.Olursa olur olmazsa vardir bir hayir.Asla umidimi kaybetmem RABBİMDEN UMİT KESİLMEZ CUNKU.
Bak buda olabilir hemen kotu dusunme ama eger olumsuz olursada pes etme sen benim zamninda yaptgim hatayi yapma kendini kaptirma neolursa olsun hamilr kalayim deme.İnan hic olmamasi olupta kaybetmekten daha az aci veriyor.
En hassas olduğum konuda imtihanmı ediliyorum gerçekten lanet olsun herşeye Allah hepinize nasip etsin ben ayrılıyorum aranızdan Allaha emanet olun ben hiç bişey istemiyorum artık en hassas noktamdan vuruldum bu sefer ben noktayı koydum![]()