• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence yapma artık daha faZla test bu ay olmadi diye düşünüp bir sonraki bat'ı bekle. Kendine eziyetten başka birşey değil bu..

Sağolun canım bunu nasıl atacam kafamdan bilmiyom evdeyim işten çıktım başka bi iş başvurusu yaptım haber bekliom inşallah çağırırlar giderim kendimi yerim yoksa kesin :((

Yazını okudukça dahada ağladım nasıl kaptırmışım kendimi canım çok yanıyor yarın gitcem hastaneye ağlamak rahatlatıyo beni inanmamakta inat ediyorum var ama inanki hissediyorum insan hissetmezmi ben hissediyorum var 2 test yaptım ikiiside gittikçe netleşti yarın yine yapcam geç döllenmedir belki ondan çıkmadı
Ben kalp atisini duyucam diye buyuuk bir sevincle gitmistim.Ama baktilar ve suratima donup ölmüs bebek kurtaj olcan dediler hic duraksamadan.O an dunyam durdu.Ama inanmadm bi kac gn sonra baska dr a gittim en son gittigmde gozlerim.ekrana kitlemis bekliyordum bi atis olcak. Mi diye.O ani hic unutamiyorum.Bi baktim bebegimin ustunde birsey atiyor.Bian heyecanlandim.Dr bilegimi tuttu ve kalp degil senin nabzin dedi..Benim nabzim.bebegimin ustunde atiyordu tipki bir kalp gibi..:'( Olmadi iste hayirlisi buymus hic umudmu kesmedim rabbim elbet verir hayirli bir zamanda...

Bakın ilk testim
IMG_20161121_082318~2.webp

Bakın buda ikinci testim bir sonraki gün
IMG_20161121_225939~3.webp

Nasıl ağlıom şuan şunlara bak ya belki yarın yapsam net çizgi çıkacak eminim hissediyom var bebeğim :KK42::KK42:

çok iyi yapmışsın canım sende sağol.çok şükür ki kist falan yokmuş.demek ki iğneyi vuracak ki öyle söylemiş.inşallah bu ay faydasını görürsün canım bekleyişin şükürle son bulur.her zaman dualarımdasın sende dualarında beni unutma.kiminin parası kiminin duası demişler nede olsa.Allah senden de razı olsun canım.
Duam bu başlıkta öncelikle seninle sonra diğer arkadaşlarla. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuksuz luk la imtihan etmesin inşallah

Ben kalp atisini duyucam diye buyuuk bir sevincle gitmistim.Ama baktilar ve suratima donup ölmüs bebek kurtaj olcan dediler hic duraksamadan.O an dunyam durdu.Ama inanmadm bi kac gn sonra baska dr a gittim en son gittigmde gozlerim.ekrana kitlemis bekliyordum bi atis olcak. Mi diye.O ani hic unutamiyorum.Bi baktim bebegimin ustunde birsey atiyor.Bian heyecanlandim.Dr bilegimi tuttu ve kalp degil senin nabzin dedi..Benim nabzim.bebegimin ustunde atiyordu tipki bir kalp gibi..:'( Olmadi iste hayirlisi buymus hic umudmu kesmedim rabbim elbet verir hayirli bir zamanda...
B betulanil yasadiklarini 4 defa yasadim. Her defasinda bidahakini kaldiramam dedim nasilda kaldirdim.. 4 defa ameliyat elbisesini giydirip ameliyathaneye almaları bilmiyorum kelimeler yetersiz rabbim beterinden korusun.. Simdiyse 5.ye hamile kalmak icin çabam umudum sonsuz yaşayacaklarim mi neler?bilmiyorum Allahim birdaha yasatmasin..

Kaç hafta kaç günlük ekrandan gördün mü kalbini yoksa sesini mi duydun canım ne mutlu sana :) diğer bahsettiğini hiç duymadım ben de merak ettim sıkma sen canını bişey olmaz Allah'ın izniyle
6 hafta tam kuzum. Sesini duymadim tek gördüm ama hevesimi kursagimda birakti doktor

Nasıl ana yeri kötü hiçbirşey anlamadım ben:KK64:nasıl açıkladı dr sana..kesenin mi tutunma yeri yukardaymış?
Kesenin icinde bebek yukardaymis bende anlamadim yani icime derdi koydu sagolsun boyleydi görüntüde

Eklentiler

• IMG-20161122-WA0002.webp
    IMG-20161122-WA0002.webp
    6 KB · Görüntüleme: 42
Biliyorum canım çok zor. Bir de çıkanları görünce insan daha da gaza geliyor. O testlere az mı para verdim inanmadım kan verdim. Parasında değilim de psikolojik olarak kötü etkilendim

Yaşayan bilir işte anlarsın beni. Her ay bi umut bekleyip kırmızı kart yemek

F Findikkiran sakin ol canim ben senin yerinde olsam 10 gün bu stresi yasayacagima baska bi dr.a giderim ve bu dr.un soylediklerini yeni dr.a soylemem ve onun soyleyeceklerini dinlerim. her sey normal derse ki diyecek insallah inernette arastirdim kesenin icinde bebegin yukarda olmasi gibi bisey varmis dogru mu diye sorarim tabi icin nasil rahat edecekse. Allahim yavrunu bagislasin.

Kesenin icinde bebek yukardaymis bende anlamadim yani icime derdi koydu sagolsun boyleydi görüntüde
Başka bi dr daha danış istersen çünkü kimse duymamış yani..doktorun nasıl biri mesela bnmki incitmeden içime şüphe düşürmeden herşeyi güzelce anlatıyor senin dobra mı biraz öyle diyene kadar takip edebilirdi seni Yani hamile insanların evham yapabileceğini unutuyorlar ya da artık takmıyorlar

Sağolun canım bunu nasıl atacam kafamdan bilmiyom evdeyim işten çıktım başka bi iş başvurusu yaptım haber bekliom inşallah çağırırlar giderim kendimi yerim yoksa kesin :KK43:(

Öncelikler Merhaba,
inan kayıtsız kalamadım mesajlarına. Öncelikle şunu söyleyeyim hiç moralini bozma boş yere. herşey bizim sabırsızlığımızdan oluyor. Aynı şeyi yaşadağım için biliyorum. Bende adetime 2 gün kala ilk idrar testin de ikinci çizgi silik bi şekilde gördüm.Sonrasında kan testi yaptım. 17 cıvarı çıktı. Dr gösterdim çok erken bişey demek için dedi gönderdi.
2 Hafta sonra gel dedi. Bende hamileyim diye umutlanmıştım ki aradan 3 gün geçti kanamam oldu. dayanamadım bir daha kan testi yaptırdım. Ama bu sefer negatif çıktı.Zaten o kanamada kesilmedi adet olmuştum. aynı dr gösterdim nasıl olur diye kimyasal gebelik dedi. Aslında döllenme oluyor ancak kese rahime tutunamıyor ve vucut onu adet ile atıyor.
seninde aynısıdır diye söylemiyorum ama şu bir gerçek. Adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yapmak en doğrusu üzülmemek için. Allah gönlüne göre versin. Üzülme lütfen.

Başka bi dr daha danış istersen çünkü kimse duymamış yani..doktorun nasıl biri mesela bnmki incitmeden içime şüphe düşürmeden herşeyi güzelce anlatıyor senin dobra mı biraz öyle diyene kadar takip edebilirdi seni Yani hamile insanların evham yapabileceğini unutuyorlar ya da artık takmıyorlar

Onlar akşama kadar bi dünya hamileyle uğrasıyo alıştılar tabi sıradan geliyo sallamıyolar ama bilmiyolar ki hepsi birer anne adayı. Anne olmak için bebeğin sağlığı için canını verecek..... Düşüncesiz doktor çokkkk....

Onlar akşama kadar bi dünya hamileyle uğrasıyo alıştılar tabi sıradan geliyo sallamıyolar ama bilmiyolar ki hepsi birer anne adayı. Anne olmak için bebeğin sağlığı için canını verecek..... Düşüncesiz doktor çokkkk....
Kesinlikle..burada neler okuyorum bunlar da dr mu diyorum iyi seçmeli dr u da..Allah iyi yürekli insanlar çıkarsın karşımıza:dua:

F Findikkiran sakin ol canim ben senin yerinde olsam 10 gün bu stresi yasayacagima baska bi dr.a giderim ve bu dr.un soylediklerini yeni dr.a soylemem ve onun soyleyeceklerini dinlerim. her sey normal derse ki diyecek insallah inernette arastirdim kesenin icinde bebegin yukarda olmasi gibi bisey varmis dogru mu diye sorarim tabi icin nasil rahat edecekse. Allahim yavrunu bagislasin.
Amin insallah camim.. Yarin gidicem baska doktora zaten 10 gun dayanamam

canım ya bişey sorcam sana. gerçekten takmadığın ay mı oldu seninde?
yani nasıl yaptın takmamayı sende istiyodun sonuçta çok. ilişkiye bile o niyetle başlanmıyo mu:KK43:( ben nerde yanlış yapıyorum acaba ya
Biz eşimle tedaviye karar vermiştik. Nasıl olsa biz beceremiyoz dedik. Hsg çektirmiştim temiz çıktı sorun olmadığını bilmek rahatlattı. Ekim ayında aşılamayla olur sorun yok neyseki dedik. Sadece 10-12-14-16 günler ilişki oldu. Yumurtalıklarım ağrıyınca yumurtladım sandım. 2 gün falan bıraktık. 20-22 günler de ilişki oldu. Geç yumurtlamışım son 2sinden biri denk gelmiş. Adet günümde tabiki stres heyecan oldu. İnsanız yani mümkün değil. Biraz oluruna bırakmak lazım galiba. Yürekten dua ediyorum hepinize herkese. Aratmadan sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Allahım

Öncelikler Merhaba,
inan kayıtsız kalamadım mesajlarına. Öncelikle şunu söyleyeyim hiç moralini bozma boş yere. herşey bizim sabırsızlığımızdan oluyor. Aynı şeyi yaşadağım için biliyorum. Bende adetime 2 gün kala ilk idrar testin de ikinci çizgi silik bi şekilde gördüm.Sonrasında kan testi yaptım. 17 cıvarı çıktı. Dr gösterdim çok erken bişey demek için dedi gönderdi.
2 Hafta sonra gel dedi. Bende hamileyim diye umutlanmıştım ki aradan 3 gün geçti kanamam oldu. dayanamadım bir daha kan testi yaptırdım. Ama bu sefer negatif çıktı.Zaten o kanamada kesilmedi adet olmuştum. aynı dr gösterdim nasıl olur diye kimyasal gebelik dedi. Aslında döllenme oluyor ancak kese rahime tutunamıyor ve vucut onu adet ile atıyor.
seninde aynısıdır diye söylemiyorum ama şu bir gerçek. Adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yapmak en doğrusu üzülmemek için. Allah gönlüne göre versin. Üzülme lütfen.

Canım ben adet oldum ama normal değildi lekelenme şeklinde 3 gün sürdü bitti ve oda 2 gün gecikmişti aradan 4 gün geçti test yaptım çift çizgi görüldüğü gibi ben var olduguna inanıyorum ümidimi kaybetmeyecem hislerim asla yalan söylemez inanıyorum bebeğim benimle yarın yeni testle hastaneye gidecem

Back
X