- 11 Ekim 2016
- 615
- 795
- 18
- 34
aminnn aminnn aminnnnnnİnşallah gerek kalmazkendiliğinden meleğin sana gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn aminnn aminnnnnnİnşallah gerek kalmazkendiliğinden meleğin sana gelir

Kuru incir neye yariyor cnm yerim tabi ki de ne yapyi onu bilmiyrmOlabilir ben adet bitince 4gun sonra yumurtlamisim kuru incir ye
Yazdığıma bakar mısınızKuru incir neye yariyor cnm yerim tabi ki de ne yapyi onu bilmiyrm
Yo bisey olmaz canim bende kullandim coraspirin saat vermemisti bana..sirf adetim cabuk bitsin diye kullandim okadar farketmez aksam icersin..dieride vitamin zaten bundan sonra ayni zamanlarda icmeye calisirsn..sana neden verdi coraspisiniKizlar f olikasiti ve coraspirini doktor tok karna iç dedi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum normalde ama bugün yanıma almayı unutmuşum disardayim ve gece gidicem eve. Bugün gece icsem bişey olur mu? Folikasit değil de coraspirin suphelendiriyor beni.Babies16 canım senin bilgin vardir
Insallah ruyalarn cikar cnm hamis olursn ama sitres yapma ve fazla dusunme ki adetini etkilemesn sitres geciktrr senin umitlenp kirilmani istemem ve tavsym yarin test yapma ertesi gun yap 1 gun gecsn mutlaka tmm miAyyy kızlaaarr yarın adet günüm çok heyecanlıyııımm bugün rüyamda kan testi yaptırıyorum hamileymişimm
![]()
Aynilari bana oldu benim akintim püre gibi oldu 3 gun sürdü..idrarimdada buyukce tortular vardi...ama benim gebelikle ilgili cikmadi malesef.normalde cok varmis sari akintiyla gebelik belirtisi yasayan.insallah senin oyledr canimKızlar sarı sünerek akıntısı olan var mı adeti gecikince durmadan akıntım var sarı sünüyor böyle simdi ilk idrarımı kaba koydum bi iki tortu var dipte koyu sarı idrarım ne olur biri mantıklı bi ayrıntılı cevap yazsın belirsiZlik beni öldürecek
Yarim saat oda sicakliginda bekleyebilir yarimdan fazla bekletemyrz dye blyrm cnmKızlar acil sorum var bugün bi idrar testi yapcam ama ilk idrarımı kapta bekletsem bişe olur mu sizce
Bidahaki ay 10 gun kala baslaniyor diye duydum bende..sen 15 gunluk olani gecen ay mi yaptin canim
Yengem suan hamile beraber test yapmistk akintisi varmis suan beyazda dedil diyo koyu sarida degil ama sarimsi diyo cnm bkamadgm icin bilmyrm onun dedigi buKızlar sarı sünerek akıntısı olan var mı adeti gecikince durmadan akıntım var sarı sünüyor böyle simdi ilk idrarımı kaba koydum bi iki tortu var dipte koyu sarı idrarım ne olur biri mantıklı bi ayrıntılı cevap yazsın belirsiZlik beni öldürecek
Ayy ben pazartesini beklemeyi düşünüyorum inşallah adet gelmezseeeInsallah ruyalarn cikar cnm hamis olursn ama sitres yapma ve fazla dusunme ki adetini etkilemesn sitres geciktrr senin umitlenp kirilmani istemem ve tavsym yarin test yapma ertesi gun yap 1 gun gecsn mutlaka tmm mi
Tamam canım çok sağol. Normalde aynı saatlerde içmeye çalışıyorum da bugün nasıl oldu bilmiyorum unutmuşum yanıma almayı. Bana da doktor aynı saatte iç demedi aslında ama ben dikkat etmeye calisiyodum. Bundan önceki hamilelgimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o yuzden verdi doktor canımYo bisey olmaz canim bende kullandim coraspirin saat vermemisti bana..sirf adetim cabuk bitsin diye kullandim okadar farketmez aksam icersin..dieride vitamin zaten bundan sonra ayni zamanlarda icmeye calisirsn..sana neden verdi coraspisini
Saol hayatim inşallah yarin iki kat artmistir güzel düşünüyorum hep :)Normal canım. Önemli olan 2 gün sonra 2 kat artması. Benimki 4 gün gecikmeye 28 çıkmıştı. Hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ederim
Ondan bqhsedyrm cnm bat gecsn sonra yapki icin rahat olsn diye daha kesin sonucAyy ben pazartesini beklemeyi düşünüyorum inşallah adet gelmezseee
Eveet ay inşallah hamileyimdir ya eşim hiç beklemiyor bebek haberi çok garip hissedecek kesin yoktur diyorOndan bqhsedyrm cnm bat gecsn sonra yapki icin rahat olsn diye daha kesin sonuc
Geçen ay denedik ilk defa. Doğum kontrol hapını geçen ay bırakmıştım olmadı bu ay da boşa ümitlenmek istemiyo eşim galiba ama çok sevinecek gerçekten hamileyseeemOndan bqhsedyrm cnm bat gecsn sonra yapki icin rahat olsn diye daha kesin sonuc
Büyük doğuma gidiyometlik zübeyde hanıma gidiyorum ama bu sefer son gidisim daha gitmiycem ilgilenmiyorlar..