• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar doktor progestan verdi ictim bir saat sonra asiri derecede basdonmesi basladi ve siddetlendi ayaga kalkinca yere dustum tururken kalcami basimi carptim ve konusmam okadar tuhaflastiki morfin almis gibi güldüm sacma sapan konustum. Yan etkilerinde yaziyor ve hemen hastaneye gidin yaziyor ama doktoru aradim bise olmaz dedi. Bi saat kadar surdu simdi biraz hafifledi.. Boyle bise yasayan oldumu cok tuhaf ilk defa basma geliyo :confused:

slm kızlar nasılsınız ayllliinn35 friendly pariskizim morsevdam5 kızlar ne durumdasınız ben kupkuruyum akıntı falan yok göğüslerde ağrı yok sanırım olmadı bitek çok fena şişlik var karnım davul gibi oda adet yaklaştı diyedir:KK43:
Bendede akıntı yok ama bel ağrısı uyku hali var göğüslerimde biraz hassasiyet var dün gecede kasıklarda hafif batma vardı. Belirti arama zaten herkesin aynı olmuyormuş ki hemdaha var bat a

Kızlar meraba adetim geceli 15 gun oldu bugün kan testi için hastaneye gidicem bilmiyorum psikolojik mi ama sanki burdaki bütün belirtiler var bende kasıklarına ani sancı giriyor adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorgoguslerim sis sürekli acıkıyorum sari akintim var belim ağrıyor bilmiyorum ışte bugün test için gitcem lütfen dua edin bana pozitif çıksın hayırlısıyla
Hiç test yapmadınız. Mı şimdiye kadar

Kizlar doktor progestan verdi ictim bir saat sonra asiri derecede basdonmesi basladi ve siddetlendi ayaga kalkinca yere dustum tururken kalcami basimi carptim ve konusmam okadar tuhaflastiki morfin almis gibi güldüm sacma sapan konustum. Yan etkilerinde yaziyor ve hemen hastaneye gidin yaziyor ama doktoru aradim bise olmaz dedi. Bi saat kadar surdu simdi biraz hafifledi.. Boyle bise yasayan oldumu cok tuhaf ilk defa basma geliyo :confused:
Canim bu ilaci yatarken alin der genelde dr.lar yoksa cok fenadir sana oyle demedimi dr?

kızlar merhaba benimde adetimin iki gün gectigini düşünüyorum cünki her ay ortalama adetimin 26 tıyla 28 inci günler arasında adet oluyorum bugün 30 uncu günüm hala adet olmadım sabah test yaptım negatif cıktı

slm kızlar nasılsınız ayllliinn35 friendly pariskizim morsevdam5 kızlar ne durumdasınız ben kupkuruyum akıntı falan yok göğüslerde ağrı yok sanırım olmadı bitek çok fena şişlik var karnım davul gibi oda adet yaklaştı diyedir:KK43:
Merhaba canim bende de akıntı yok. nedense bugun olmadigina inandim boylece biraz psikolojikmende rahatladim adete hazirliyorum kendimi aralikta klomen kullanicam. yoksa var mi hamile miyim ya degilsem diye kafayi oynaticam. Boyle dusununce belirtide aramiyo insan ohh miss. Sen nasilsin?

Canım mide bulantısı yapar ama bırakma bende kullandım. Bende sadece mide bulantısı oldu. Dayanılmayacak gibiyse vajinal olarak da kullanılıyor diye biliyorum. Ama bırakma ben çok faydasını gördüm

Merhaba kizlar bizde bir bebek istiyoruz ozellikle esim fakat 11 aydir duzeli ugrasiyoruz olmuyor birazda kilom var acikcasi doktora gittim butun hersey normal gorunuyor hormonlar vs. falan bu aydan cok umutluydum ama yine husrana ugradim bugun kirmizilari gorduk yine esimin akrabasina gittik bu gece onlarda daha 5 haftalik evliler ve esi hamileymis onlar adina cok sevindim ancak esimin ne hissettigini hissettim surat ifadesinden psikolojim bozuluyor artik gorumcem benden sonra evlendi arka arkaya iki cocugu oldu guzel ALLAH'im bizede nasip et yarabbim ve isteyen herkese
Seni cok iyi anlıyorum canim.yasadiklarini bende yasadim.ama sabret dua et.ben hergun agliyodum ama rabbim verdi.bir yil bizde denedik bir yilin sonunda Allah verdi.simdi kese var mi yok mu onun telasindayiz.Allahim isteyen herkese versin.saglikli sihhatli.

Merhaba kızlar benimde 1 yılım bitti olmuyor kaç defa doktora gittim suan batın 2 günümdeyim yarın randevum var yıne hormon testi falan ALLAH yardımcımız olsun bu aralar o kadar kafama takıyorum ki anlatamam :KK43: Yine devlet hastanesındeki doktor hiç bişey demezse artık özel bi yere gidicem her defasında hormon testi yap eee foliksit kullan başka bişey demiyor sinir olmamak elde değil....

Canım ben bütün tahlillerimi devlette yaptırıp, muayene için özele gidiyorum. Sana da tavsiye ederim. Artık profesyonel oldum kaç yıldır :)

Merhaba canim bende de akıntı yok. nedense bugun olmadigina inandim boylece biraz psikolojikmende rahatladim adete hazirliyorum kendimi aralikta klomen kullanicam. yoksa var mi hamile miyim ya degilsem diye kafayi oynaticam. Boyle dusununce belirtide aramiyo insan ohh miss. Sen nasilsin?
Bu seferde yok die stres oluyosun. Valla artık nasip diyorum. Ne var nede yok demicem hayırlısı.az kaldı zaten öğrenicez.

Back
X