Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gamzecannn canım doktorla görüştün mü, sonuç ne?
Bende bugün öğrendim sabah silik çıkmıştı doktora gittim kandada çıktı bata daha 7 gün var
Kizlar doktor progestan verdi ictim bir saat sonra asiri derecede basdonmesi basladi ve siddetlendi ayaga kalkinca yere dustum tururken kalcami basimi carptim ve konusmam okadar tuhaflastiki morfin almis gibi güldüm sacma sapan konustum. Yan etkilerinde yaziyor ve hemen hastaneye gidin yaziyor ama doktoru aradim bise olmaz dedi. Bi saat kadar surdu simdi biraz hafifledi.. Boyle bise yasayan oldumu cok tuhaf ilk defa basma geliyo![]()
Bende bugün sivilcelerle uyandım adet olucagim zaman cikarlar hep ama burda hamile olup sivilcesi cikanlarda varmış o yüzden umudumu kaybetmedim hemen şuan bunu yazarken kasigimin sagina doğru batmami desem damar atmasi gibimi desem öyle birsey var akintimda bir kuru bir ara geliyor falan bakalım nasipte ne varsa canımslm kızlar nasılsınız ayllliinn35 friendly pariskizim morsevdam5 kızlar ne durumdasınız ben kupkuruyum akıntı falan yok göğüslerde ağrı yok sanırım olmadı bitek çok fena şişlik var karnım davul gibi oda adet yaklaştı diyedir![]()
Canım internetten aldım 19.90 ₺ yeNe kadar oluyor canim dijital testler ben normal almayı düşünüyorum 10-5 tllik falan
Canım internetten aldım 19.90 ₺ ye
Eczanede pahalidir o zaman canım neyse normalle idare edicez artık ben 2 tane alicam negatif çıkarsa ve olmazsam bir daha yaparım diyeCanım internetten aldım 19.90 ₺ ye
sakın unutmayın canın bedene ne zaman gireceğine allah karar verir.Böyle yapmanız yaradanın size nasip edeceği hayırlı olan günü sorgulamaya şirk koşmaya iter 3 yıldır istiyoum sizin gibi hiç konuşmadım o ol diyecek ve olacak sen kendinizi yırtsanızda hiç umursamasanızda bir vakti saati var lütfen güçlü olun lütfen hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahEn hassas olduğum konuda imtihanmı ediliyorum gerçekten lanet olsun herşeye Allah hepinize nasip etsin ben ayrılıyorum aranızdan Allaha emanet olun ben hiç bişey istemiyorum artık en hassas noktamdan vuruldum bu sefer ben noktayı koydum![]()
Evet tek kullanımlık eğer pozitifse kaç haftalık olduğunuda yazıyorCanım onlar tek bi kullanımlık mı?
sakın unutmayın canın bedene ne zaman gireceğine allah karar verir.Böyle yapmanız yaradanın size nasip edeceği hayırlı olan günü sorgulamaya şirk koşmaya iter 3 yıldır istiyoum sizin gibi hiç konuşmadım o ol diyecek ve olacak sen kendinizi yırtsanızda hiç umursamasanızda bir vakti saati var lütfen güçlü olun lütfen hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Eczanede pahalidir o zaman canım neyse normalle idare edicez artık ben 2 tane alicam negatif çıkarsa ve olmazsam bir daha yaparım diye
Evet bencede pahalıdır eczanede varsa her türlü çıkıyo zaten ya normal test ile 7 gün önce hafif 2. Çizgi çıkan var yaniEczanede pahalidir o zaman canım neyse normalle idare edicez artık ben 2 tane alicam negatif çıkarsa ve olmazsam bir daha yaparım diye
Şimdi doktor dayım sarımtırak akintim var beyazlasti belim çok agriyo hala dvm ediyor sol kasigim da batma var en önemlisi de girip çıkıp yemek yiyom çabuk acikiyom şimdi ankaraya geldim eşimin işi vardı dusuk yaptığım yere riskli gebeliğe gönderdiler sıra bekliyom 5 kişi varF fatmaelifnur canım adete bi hafta kala öğrenmişsin galiba. Belirtilerin neydi?
Dijital gebelik testi bat a 4 gün kala gösteriyor ve eğer pozitifse kaç haftalık olduğunu gösteriyorBu 19.90 tl olan ne, gebelik testi mi canım, diğerlerinden farkı ne?
Ben normal testle öğrendim bat normalde 30 kasimEvet bencede pahalıdır eczanede varsa her türlü çıkıyo zaten ya normal test ile 7 gün önce hafif 2. Çizgi çıkan var yani
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canımŞimdi doktor dayım sarımtırak akintim var beyazlasti belim çok agriyo hala dvm ediyor sol kasigim da batma var en önemlisi de girip çıkıp yemek yiyom çabuk acikiyom şimdi ankaraya geldim eşimin işi vardı dusuk yaptığım yere riskli gebeliğe gönderdiler sıra bekliyom 5 kişi var
Cumlemize nasip eder hayırlı evlatİnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım