• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cumlemizin canim benimde senin gibi goguslerim sis kasiklarim belim agriyo nice insanlar adetin uzerinden 1 ay gecikiyolar hamile kaliyolar gec dollenmeden sabret hamile degilsen bile ki insallah oylesindir. o adet oylede boylede gelir ilaclara ne gerek var olan swyide kaybettircekler ya
Bu arada hiç idrar testi yaptın mı??

Benm adetler çok düzensiz iki ayda bir falan düşün... Doktor klomen verdi bittikten sonra kontrole gittiğim gün ayın 7si idi. Baktı çatlamış dedi. 5 ve 6sında birleşme olmuştu ama 7sinde olamadı ertesi sabah oldu. Hiç bi fikrim yok noluyo diye daha ilk başladm tedaviye karın kasık mide sırt bacak kalça her yerimde ağrı var resmen. İnşallah çıkaaar... Sabah idrar testi negatif :KK43: bata 1 kala kan tahlili beni beklesin
Yani dr catlafi demisya catladigi kesin diye dedim canim

Ağlamak istiyorum bıktım artık bunaldım sıkıldım herkesten herseyden bazen kimseyi görmek istemiyrm çok tahammülsüz oluyorum
Bende oyleyim yaa..esimin kardesi ogretmen.dun benim kirmizilar geldi.esimde kardesine surpriz pesinde kalem cicek fln almis..benim sarteller atti..tahammu edemiyrm hic biseye.kimseyi gormek istemiyrm mutlu numarasi yapmak istemiyorum tek dusuncem bu cocuk meselesi aylardr :KK61:

friendlyfriendly friendlyfriendly yaaa herkes 1 hafta kala yapmaya başladı ve pozitifleri görüyorlar çok heycanlanmaya başladım valla
Canim bende heyecanliyim ama umudum yok bugun umudum kesildi boyle daha iyi oluyorum inan. Yeni ay icin hayal kurup mutlu oluyorum. 1 hafta onceden benim testte cikmasi imkansiz cunku 15inde yumurtladim bugun 8.gun. Bu kadar surede hcg idrara karismaz bence.

Sonuçlar çıktı internetten baktım beta hhgc 100.85 dün 41.85 idi normal mi bata 6 gün var doktor karnından baktı kese var çok ufak zor gözüküyor dedi ikiz olabilir dedi şaşırdım olabilirmi
Hadi insallah canim ne guzel olur.41 hcg ile keseyi girup bide ikiz tahmini yapmasi ilginc.belki deger hizli arrti diye demistr diycem ama ilk baktigindami ikiz dedi :halay:

Iyi akşamlar kızlar Hamislerimizi tebrik ederim sağlıcakla kucaklariniza alırsınız inşallah. :KK54: Benim Bugün gecikmenin 3. günü kan testi yaptırdım negatif :KK43: Yarın doktora gideceğiz eşimle inşallah Başka bir şey yoktur. bir kere Daha Böyle gecikmem olmuştu 2 ay. Hep hamilemiyim diye umutlanmistim. Şimdi Hiç bir şey yok. :KK61:

Slm iyi aksamlar bizim de bebeğimiz olmuyor . ve doktorlar la konuştuk test yaptırdık eşimde kemik erimesi bulundu .
Doktorlar la testler bittikten sonra konuşmaya gittiğimizde ise korkunç bir gerçek ile karşılaştık . eşimin genetiği değişmiş ve profesörler asla cocuğumuzun olmayacağını öğrendik .. şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz böyle bisey başına gelen var mi

Back
X