• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar günaydın. Reglimin bitmesine 3 gün var. Ciğerlerimden rahatsız olduğum için doktor 10 günlük antibiyotik verdi ve içmek zorundayım. Sizce yumurtlama dönemlerinde antibiyotik kullanımının hamileliğe zararı olur mu ya da döllenme olursa bebeğe bir zararı olur mu? Korunmak istemiyorum :( İnternette doktor açıklamalarında bir sakınca yoktur diyor ama emin olamadım doktora da soramadım yanımda arkadaşım vardı.
 
Arkadaşlar günaydın. Reglimin bitmesine 3 gün var. Ciğerlerimden rahatsız olduğum için doktor 10 günlük antibiyotik verdi ve içmek zorundayım. Sizce yumurtlama dönemlerinde antibiyotik kullanımının hamileliğe zararı olur mu ya da döllenme olursa bebeğe bir zararı olur mu? Korunmak istemiyorum :KK43: İnternette doktor açıklamalarında bir sakınca yoktur diyor ama emin olamadım doktora da soramadım yanımda arkadaşım vardı.

Canım doktorum bana antibiyotik verdiğinde adet olduğunda gel ozaman antibiyotiği yazcam diyordu. Doktorumun verdiği düşüğe neden oluyordu. Sen bence yinede bir doktora danış.
 
Canım doktorum bana antibiyotik verdiğinde adet olduğunda gel ozaman antibiyotiği yazcam diyordu. Doktorumun verdiği düşüğe neden oluyordu. Sen bence yinede bir doktora danış.
Canım ben reglim şuan zaten. Yumurtlama sürecine de denk gelecek kullanım sürem. Daha döllenme olmamış olacak düşüklük bir durum nasıl olacak ki?
 
canım ben hala göbeğim şiş geziyorum gelen giden göbeğin çıkmış hamile misin diye soruyor gıcık verir gibi değilim arkadaş sinirlendirmek için yapıyorlar sanki bide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyor hemen gidiyor :işsiz:
Öyle deme vardır bebiş inşallahhh göbüşte şişer böylece
 
Ovulasyon testi kullanmayı neden düşünmüyorsun canım gün aşırıya can mı dayanır:confused: ovulasyon testiyle tek ilişkiyle geldi bu bebiş tavsiye ederim yorulmaca yok:KK70:
Bende kullandım ama o aylar olmadı malesef koyu çizgiyi görüncemi yoksa silikleşincemi ilişki oldu
 
Kızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum. Babies16 Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.
Eki Görüntüle 1916337
canım şimdi gördüm çoğu kişi gebeliği ilk önce ovulasyon testiyle öğreniyor gebelik testi mi yapsan :KK49::halay:
 
Koyu gördüğü gün tek ilişki oldu sonra hiç olmadı beklemiyordum kaçırdım sandım zaten ama nasip meselesi işte tutacağı varsa her türlü tutuyor demekki
Aynennn öyle vallahi maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve inşallah bu ay bizde çift çizgiyi görürüz Allahım tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallah
 
Back
X