• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ohoo rüyamda kaynanam altın bilezik veriyodu bana geçen hafta. Papağanlarımız var evde. Onlar rüyama girdi yumurtaları varmışmış :) sonraaa test yapıyodum pozitif çıktı idrar testi :) ne ruyalar gordum geçen hafta. Şimdi adet sancısı çekiyorum olmadım ama daha. Ayy inşallah olmayız
Ruyada bebek gorurseniz o hamilelik habercisi oluyo

kanalları açıyormuş diyor büyüklerimiz.. geleneksel bir seymiş.. bilmem kaç sene çocugu olmayanları oturtuyorlarmış buharına .. sonra çocukları oluyormuş.. bana da yapacaklar bu ay :)
A evet hatirladim duymustum bende buyuk yengem yapmisti hatta kucuk yengemde

Ben de aynı durumdayım canım. Her adet dönemim kabus gibi. Üç tane miyomum var rahmimin dışında. Toplam büyüklükleri 5 buçuk santime ulaşmış. Laparoskopi ile bunlar alınacak. Rahim girişinde ve belki içerde başka yerlerde de polipler var, histereskopi ile de bunlar temizlenecek. Şu anda sigortadan provizyon alınmasını bekliyorum, inşallah onay verir de ben de bir an önce olur kurtulurun.

hıc merak etme cok rahat gecıyor zaten narkoz verıyorlar bı uyanıyorsun sureklı uyuyorsun ıkıncı gunu cıkardılar bıtek gaz sorunun oluyo cok az agrılar yanı canım ama şükür kurtuldum tek korkum bırdaha yenılemesın cunkı kıst yenıleyen lanet bırsey o yuzden doktor hemen cocuk dedı daha 4 aylık evlıyım :KK43: ha bıde amelyat esnasında farketmısler sol tüpüm kapalı sağ tüpüm acıkmıs bır bu eksıktı :S

Back
X