- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün gectikizlar 5.2 cikti sonucum
Oo guzel o zaman canim regl de aksama olmamis hemen gormussun
Yükseliyo işte süper birazdaha sabret hayırlı olsun 2 gün sonra yine yaptır canımhamilemiyim sizce
canım tahlil kağıdında max değer yazar, orada kaç yazıyordu? Bazı hastanalerde 5 ve üstü gebelikken bazı hastanelerde 6 ve üstü gebelik anlamına geliyor. tahlil kağıdındaki referans aralığı önemliayyy varmi yani doktor yok dedi
Neden ilişki yasağı verdi doktor? Bende çekildim. 3 gün sonra adetimin 10.günü oluyordu benim doktor kaçırmayın başlayın demişti. İlk ay da oldu çok şükürTeşekkür ederim bat 11 aralık.
Kısaca kendimi anlatayım evliiliğimiz 3 yıl olacak hala bebiş yok pazartesi rahim filmi çekildim açık çıktı şükür 1-2 ay bekliycez. Dokror 10 gün ilişki yasağı verdi bu ay geçte olsa tutunur inşallah
kizlar simdi hamilemiyim degilmiym lutfen soyleyin cok heyecanliyim
Sağlıkla gelsin insaAllah canım benim sen ve tüm hamisler Allaha emanet olun senin duanada amin diyorumGeçen hafta bi korku atlattık kanamam olmuştu ama geçti çok şükür yarın nasipse kalp atışlarını duyacağız Allah en yakın zamanda sana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin![]()
pazartesi gidiyim beklemek istiyorum yukselir belki o zamana kadarhamile gibi görünüyosun ama çok yeni herhalde
bi doktora mı gitsen
Benim ilk hamilelikte de 8 gün 0.01 lerce çıkmıştı kesin yok demişti. az daha sabretkizlar simdi hamilemiyim degilmiym lutfen soyleyin cok heyecanliyim
canim pazartesi kan testi yaptrdm 1.25 cikti bugun bi daha yaptrdm 5.2 cikti
2 gün sonra tekrarla canımkizlar 5.2 cikti sonucum
Ayyy hadi insallah canimm tutsun insallaaahevet canım sıkıntıda cok olmadı şükür 7 sınde rgl oldum 11 ınde bıttı 12 sınde basladım calısmalarabu 20 21 i yumurtlama donemımmiş denıyoruzda bakalım artık ya tutarsa
![]()