• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ya neden ban cevap yazmıyorsunuz ,3. Kez sorayım mı:)20 tane ovu. Testi aldım son adet tarihim 16 kasım bat 15 aralık. Hiç ovulasyon testi kullaMadım.bahsettiğiniz o yumurtalama akıntısını da hiç farketmedim, yumurtlama gününü belirlemek için aldım. Şimdi denemeye başlayayım mı, akşamdan akşama mı yapayım,çalıştığım için gündüz yapamam.her akşam yapsam kaçırır mıyım zamanı, takvime göre 26 sından ikisine kadar denemek lazım gibi gösteriyor, siz ne diyorsunuz

Kimse bilmiyrmu internette de arastryrm bulamiyrm
İlişkiden sonra su değdirmemen lazım eğer gebelik istiyosan aklında bulunsun. Ve milyonlarca sperm öyle hızlı ilerliyoki onlar gitmiştir bile. Geride kalanlar geri iniyo tuvalette vs vs. Parmağını da fazla ileri iteleme nolur nolmaz Allah göstermesin. Dikkat et canım.

Kızlar ya neden ban cevap yazmıyorsunuz ,3. Kez sorayım mı:)20 tane ovu. Testi aldım son adet tarihim 16 kasım bat 15 aralık. Hiç ovulasyon testi kullaMadım.bahsettiğiniz o yumurtalama akıntısını da hiç farketmedim, yumurtlama gününü belirlemek için aldım. Şimdi denemeye başlayayım mı, akşamdan akşama mı yapayım,çalıştığım için gündüz yapamam.her akşam yapsam kaçırır mıyım zamanı, takvime göre 26 sından ikisine kadar denemek lazım gibi gösteriyor, siz ne diyorsunuz
Bence başlamalısın ne zaman olacağını bilemezsin kaçırma

Kız öğlen buralardaydım senin yazdıklarını okuyodum evi temizledim yemek yaptım geldm aynı anda sende yazmışsın aynı soruyu :)) yumurtlama döneminde yumurta akı gibi akınto geliyomuş ben ona denk gelmemiştim ayın 7sinde yumurtam çatlamıştı doktora gittğmde. Ovulasyon testi hiç kullanmadım ama okudugum kadarıyla kızın biri sekiz gün bile kullanıp geri kalanı sonraki aya bırakmış. Zaten adetten sonra yumurtlama dönemi takip etmek zor oluyosa ovu. Testiniii dene. Çift çizgiyi gördüğnde çalışmalara başla gün aşırı. Dene bakalım bi. Akşamları da yapsan olur niye olmasın ki. Tam bilmiyorum dediğim gibi hiç kullanmadım :)

Bata 9 kala yaptım 15 dk sonra ışığa tutunca belli oldu ertesi sabah ilk idrarla yaptim biraz daha koyulasti öğleden sonra kan verdim cikti daha normalde bata 7 gün var
Negüzel valla erkenden görmüşsün bide 3 4 saat bekleyip bakanlar var ben testi yapıyorum iki dk geçiyo baktım negatif mi kaldırıp çöpe atıyorum :))

@friendly8584 S selifor kızlar test günü gelsin artık biran önce son 2 günde bana bişeyler oldu çok meraklandım son 3 gün
Sorma canım bende merak icindeyim daha 3 gün var ya zaman gecmiyor benim takvim varya bugün icin test yapsaniz çıkar ama gecikmeyi bekle yaziyor yazıyorda gelde bekle işte sabırsızlık diz boyu:halay:

Demin acik sarili biraz sulu icinde azcikta uzayan akinti gelmiş ve hep camasirimda islaklik hissediyordum sanki altima kacirmisim gibi:bicak:
Ama benim 30larda bile olsa döngum yumurtlama günlerim gecmis oluyor tabi 2 kere yumurtlamiyorsam poff kafamda deli sorular:halay:

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı klomen kullandım bu ay doktor beklenilen etkiyi yapamamış klomen dedi ama yumurta büyümüş Cumartesi pazar Çarşamba ilişki önerdi. Çok üzüldüm bu kadar mi tembel yumurtalarım of o_O

Sorma canım bende merak icindeyim daha 3 gün var ya zaman gecmiyor benim takvim varya bugün icin test yapsaniz çıkar ama gecikmeyi bekle yaziyor yazıyorda gelde bekle işte sabırsızlık diz boyu:halay:
Aynen canım neyse sabreden derviş muradına ermiş inşallahhh bebişşş haberlerini vericez

Back
X