- 13 Ağustos 2016
- 801
- 343
- 23
Tamam canimm cok mutlu olurum cok saollsoyle yapalim yarinki ilk idrarla yapiyim tekrat cunku sabahkini doktum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canimm cok mutlu olurum cok saollsoyle yapalim yarinki ilk idrarla yapiyim tekrat cunku sabahkini doktum![]()
ebe gumeci otu bir demet maydonoz bir demet yesil nane 1 kuru sogan 2 kilo sutun icine koydum 3 gun sabah aksam oturdum buharina. arti klomen progestron ve folik asit kullandim son olarakta sogan küru yaptim. eger beliniz agriyorsa gogusleriniz sis akintiniz cok geliyosa son olarakta kasiklariniz agriyo bir bardaga idrarinizi yapin beyaz tomurcuklar gorceksiniz pecete tanecikleri gibi kucuk kucuk. bu sabah oyle yaptim ve acile gittim pozitif
Şimdi kızlar size bişey soracağım şimdi bu ovu testleriyle hamilelik öğrenenler var ya biliyorum iki çizgi de koyu oluyo o iki çizgiyi koyu görenler bata kaç gün kala gördüler benim bata 6 gün var bugün yaptım ovu testi iki çizgi aynı koyulukta değil ama çizgi silik te değil sanki yumurtlamaya yakın koyulaşmaya başlar ya öyle gibi resim koyucam bi yorumlayın kızlar ya çok merak ediyorum
Ayrıca şu iki çizgiyi gebelik testinde de görsek ne varYumurtlama gününde daha da netleşiyomuş öyle biliyorum
Gerçekten artık görmek istiyorum şu çift çizgiyi ya rabbim bizlere de nasip etsin inşallahAyrıca şu iki çizgiyi gebelik testinde de görsek ne var![]()
Hangi takvimi kullanysn canmmDemin acik sarili biraz sulu icinde azcikta uzayan akinti gelmiş ve hep camasirimda islaklik hissediyordum sanki altima kacirmisim gibi
Ama benim 30larda bile olsa döngum yumurtlama günlerim gecmis oluyor tabi 2 kere yumurtlamiyorsam poff kafamda deli sorular![]()
ben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin
Canim silik testin ilk 5 dakika icindemi cikti yoksa daha sonrami farkettinben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin
Testleri hangi saatlerde yaptn cnm ne zmn basladn yapmaya bu arada Allah vagislasin yavrunu sanaben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun nekadar güzel yaa keşke bizimde öyle olsa.aylardır ovülasyon testiyle takip yapıp yumurtlama günlerim şaşmamasına rağmen tık yok.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin..ben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin
hemen ama ben clear blue testi kullandim o hemen belli ediyor hatta onu digitalleri var kac haftalik oldugunu bile gosteriyorCanim silik testin ilk 5 dakika icindemi cikti yoksa daha sonrami farkettin
sagol canim bu benim ikinci bebegim kafaniza fazla takmayin ben inan hic takmadim hemende kaldimhayırlı olsun nekadar güzel yaa keşke bizimde öyle olsa.aylardır ovülasyon testiyle takip yapıp yumurtlama günlerim şaşmamasına rağmen tık yok.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin..
sabah uyaninca yaptim canmTestleri hangi saatlerde yaptn cnm ne zmn basladn yapmaya bu arada Allah vagislasin yavrunu sana
adetimden 4 gun once yaptim cikti ama siliksabah uyaninca yaptim canm
Ovulasyon testlerini demek istedm cnm testler karisti :)sabah uyaninca yaptim canm