• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

insallah insallah rabim isteyen herkese nasip etsin bende cok umutlanmak istemiyorum daha cok heni bakalim ne olacak

Kizlaaar hani adet olmadan karninda birseylerin parcalandigini hisseder ya insan sanki oyle oluyor agri mi degil mi anlayamadim... Birde belim cook agriyor

ebe gumeci otu bir demet maydonoz bir demet yesil nane 1 kuru sogan 2 kilo sutun icine koydum 3 gun sabah aksam oturdum buharina. arti klomen progestron ve folik asit kullandim son olarakta sogan küru yaptim. eger beliniz agriyorsa gogusleriniz sis akintiniz cok geliyosa son olarakta kasiklariniz agriyo bir bardaga idrarinizi yapin beyaz tomurcuklar gorceksiniz pecete tanecikleri gibi kucuk kucuk. bu sabah oyle yaptim ve acile gittim pozitif

Klomen ve folik asit kullandm bu ay. Bakalım ne çıkacak adet olursam denycem çok karısık bi tarif ama denemekten zarar gelmez inşallah

Şimdi kızlar size bişey soracağım şimdi bu ovu testleriyle hamilelik öğrenenler var ya biliyorum iki çizgi de koyu oluyo o iki çizgiyi koyu görenler bata kaç gün kala gördüler benim bata 6 gün var bugün yaptım ovu testi iki çizgi aynı koyulukta değil ama çizgi silik te değil sanki yumurtlamaya yakın koyulaşmaya başlar ya öyle gibi resim koyucam bi yorumlayın kızlar ya çok merak ediyorum

Yumurtlama gününde daha da netleşiyomuş öyle biliyorum

kiz karisik ama cok faydali ablam ve ben yaptik suan hamileyiz insallah. ebe gumeci zaten cok faydali sogan ve maydonoz oyle kolay bulunacak seyler

ben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin

Demin acik sarili biraz sulu icinde azcikta uzayan akinti gelmiş ve hep camasirimda islaklik hissediyordum sanki altima kacirmisim gibi:bicak:
Ama benim 30larda bile olsa döngum yumurtlama günlerim gecmis oluyor tabi 2 kere yumurtlamiyorsam poff kafamda deli sorular:halay:
Hangi takvimi kullanysn canmm

ben yeni katildim kizlar ben simdi 5+5 gunluk hamileyim adetimden 4 gun once idrar testi yaptim silik cikti 2 sonra tam net cikti adet gunu 1 gun gecince test yaptim beta 1300 cikti bu arada ben yumurtlama testi kullandim ilk deneme ayindada hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin
Canim silik testin ilk 5 dakika icindemi cikti yoksa daha sonrami farkettin

hayırlı olsun nekadar güzel yaa keşke bizimde öyle olsa.aylardır ovülasyon testiyle takip yapıp yumurtlama günlerim şaşmamasına rağmen tık yok.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin..

Testleri hangi saatlerde yaptn cnm ne zmn basladn yapmaya bu arada Allah vagislasin yavrunu sana

hayırlı olsun nekadar güzel yaa keşke bizimde öyle olsa.aylardır ovülasyon testiyle takip yapıp yumurtlama günlerim şaşmamasına rağmen tık yok.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin..

sagol canim bu benim ikinci bebegim kafaniza fazla takmayin ben inan hic takmadim hemende kaldim

Back
X