• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hemen ama ben clear blue testi kullandim o hemen belli ediyor hatta onu digitalleri var kac haftalik oldugunu bile gosteriyor
Canim benim bat a 2 gun var. Dun aksam test yaptim tek cizgiydi. Bu sabah ilk idrarla yaptim 5 dakika baktim bisey yoktu sonra uyumusum 3 saat sonra falan kalktim baktim ikinci cizgi vardi... Simdi bebek var midir yok mudur cok merak ediyorum

sagol canim bu benim ikinci bebegim kafaniza fazla takmayin ben inan hic takmadim hemende kaldim
sanırım gerçekten çok stres yapıp kafamıza takmaktan.bunu hep söylüyorum zaten.benimde 1 evladım var Allahım acısını göstermesin hatta evlenir evlenmez oldu.Ama ikinciyi istiyoruz olmuyor.bakalım rabbim büyük o güzel haberleri tekrar alacağız inşallah

Merhaba arkadaslar ben bu ayi kacrdm mi emn deglm beklenen bat 22 kasimdi ama adetlerm duzensiz oldgu icn test yapmadm henuz. Beni de alin araniza bu ay olmamissa bile aralikta ovulasyon testiyle sıkı takip edecegim. Tekrardan Hepinize merhaba
Hosgeldin canim insaAllah direk hamis listemize yazilirsin test yap bence cumartesi falan beklemissin 2 gun daha net sonuç almak için

sanırım gerçekten çok stres yapıp kafamıza takmaktan.bunu hep söylüyorum zaten.benimde 1 evladım var Allahım acısını göstermesin hatta evlenir evlenmez oldu.Ama ikinciyi istiyoruz olmuyor.bakalım rabbim büyük o güzel haberleri tekrar alacağız inşallah
aynen canim hakkinizda hayirlisi

Hosgeldin canim insaAllah direk hamis listemize yazilirsin test yap bence cumartesi falan beklemissin 2 gun daha net sonuç almak için
canim sagolasn iyi dileklern icin insallah kisa zamanda kavusuruz hepmz.
Aslnda ben 1 hafta once yapmstm negatif cikmsti. O yzden herhalde olmadi diye dusunuyorum. Bir de tum belirtiler adet olacakmsm gbi hissettiriyor. Ama elmde ovulasyon testi oldgu icn ovulasyon testi yaptm dun ve bugun goruntuler bunlar. Ekledm mesaja.
Cumartesi sabahina kadar bekleyecegm. Gebelik testlerm yarn gelecek. Yarn da adet olmazsam ctesi sabah idraryla yapacgm. Benm su an 30 gun oldu. Adetlerm muntazam olmuyor. Bazen 28 gun bazen 30 29 32 oyle degisiyor

Eklentiler

• P_20161124_185202.webp
    P_20161124_185202.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 38
canim sagolasn iyi dileklern icin insallah kisa zamanda kavusuruz hepmz.
Aslnda ben 1 hafta once yapmstm negatif cikmsti. O yzden herhalde olmadi diye dusunuyorum. Bir de tum belirtiler adet olacakmsm gbi hissettiriyor. Ama elmde ovulasyon testi oldgu icn ovulasyon testi yaptm dun ve bugun goruntuler bunlar. Ekledm mesaja.
Cumartesi sabahina kadar bekleyecegm. Gebelik testlerm yarn gelecek. Yarn da adet olmazsam ctesi sabah idraryla yapacgm. Benm su an 30 gun oldu. Adetlerm muntazam olmuyor. Bazen 28 gun bazen 30 29 32 oyle degisiyor
Benimde düzensiz canım kötü birsey gerçekten kestiremiyor insan ne zaman olacagini InsaAllah güzel sonuc olur ovulasyon testinde böyle çıkıp gebelik testindede cikanlar oluyor sende olur insaAllah

Benimde düzensiz canım kötü birsey gerçekten kestiremiyor insan ne zaman olacagini InsaAllah güzel sonuc olur ovulasyon testinde böyle çıkıp gebelik testindede cikanlar oluyor sende olur insaAllah
insallah oyledir.ama beklentiye grmek istemiyorum sonra cok uzuluyorm kimyasal gecrdgm ay mahvoldum. Daha yeni toparliyorm. Kendimizi cok heveslendrdk.meger bosunayms. Rabbim hayrlisini versn. Kimseyi basedemeyecegi dertle sinamasin

Back
X