• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cok yeni ama idrar testindede cikti gecen sefer kimyasal gebelik gecirdim bundanda korkuyorum :KK43:
yakistrmak istemedm ama benm de degerlerm boyleydi kimyasal gecrdgm ay. Hatta 25e kadar yukseldi. O yzden degerler yukselmeden ve hatta keseyi gormeden umitlenme canim. Ben cok heveslendm. İnsana cok koyuyor sonra

kuzum ben 10 gundir kan verip duruyorum bi bugun yuksek cikti bende gec dollenmedir diye dusunuyorum cokta swvinmedim zaten hamileligime kimyasal gebelik gecrdgm icin

Canim normalde her ay bir yumurta olusur ama bazen 2 yumurtalik da calisabilir. Adetine bir hafta kala dollenme olanlari okudum yine bu forumda. Sadece uzulmeni istemem. Bizzat yasamis biri olarak. Sadece sabret bir haftaya durum netlesir

anliyorum bitanem dogru soyluyosun zaten bizde esimle bi hafta sonra gitmeye karar verdik ben elimden geleni yaptim kulanilmasi gereken ilaclarida kullanir gerisi rabbime kaldi

he bide progeston falanda kullandim belki tutunmasini saglar :KK43:
aslnda bana da dediler progeston kullansaydin diye ama bhcg o ilac icin bile cok dusuk degerdi. Soyle oluyor.degerler artiyor ama yavas artiyorsa veriyorlar. Yani 200den 240a ordan 270 ye bu seklde bi artis varsa veriyor doktorlar. Bu konustgmz degerler umit vadedici gozukmuyor pek doktorlara sanrm

anliyorum bitanem dogru soyluyosun zaten bizde esimle bi hafta sonra gitmeye karar verdik ben elimden geleni yaptim kulanilmasi gereken ilaclarida kullanir gerisi rabbime kaldi
eger ki varsa hayrlisyla kucagina almani yoksa da sabir ve huzur dilerim canim allah gonlune gore versn. İyi yapmssnz bir hafta ideal sure

insallah canim.. insallah adete yakin tutmusgurda yukselir. hamile kalalim diye cok streslere giriyoruz bide deger dusuk cikinca kaybetmek daha kotu

Gittin ni

Gittin mi doktora canim ne dedi merak ettim seni inşallah kötü bir şey yoktur bülent beye mi gidiyorsun
Bayadır gitmiyordum canım doktora biraz da böyle deneyim demiştim. Evet canım Bülent bey e gittim o biliyor durumumu takip ediyor. kist oluşmuş ama çok Küçük her zaman olabilen durumlar dedi. adet olmadım Hala ilaç verdi. adet olunca 2. veya 3. gün gideceğim hormon testlerini yapacak klomene başlayacak duruma göre. İlk hamileligimde de Öyle kalmıştım. Bakalım Hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğim.

Evet canım bende anestezili çektirdim. Yani sen bilirsin ama bence boş geçme. Zaten zaman önemli ve hsgden sonra şans çok yüksek. Neden boşa gitsin ki
Dr yanına eşimde girdi ya duydu o yüzden dikkatli davranıyor.. Bana zarar gelmesinden korkuyor. İlaçta kullanıyorum bari o bitsin diyo pazartesi bitecek tam 1 hafta olacak yani çektireli..

Dr yanına eşimde girdi ya duydu o yüzden dikkatli davranıyor.. Bana zarar gelmesinden korkuyor. İlaçta kullanıyorum bari o bitsin diyo pazartesi bitecek tam 1 hafta olacak yani çektireli..
Tabi ki sen nasıl istersen canım. Ben perşembe çektirmiştim ctesi ilişki oldu ve gün aşırı devam etti. İnşallah çok beklemeden meleğinize kavuşursunuz

Back
X