• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere konu ile bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
tsh hormonum 5,19 çıktı doktor hamile kalmak istediğim için ilaç verdi
şimdi ben bu seviyeyle hamile kalamaz mıyım ?
kadın doğuma da gitmeli miyim ?

friendlyfriendly friendlyfriendly S selifor kızlarr günaydınnn resmen rüyalarımı bile ele geçirdi bu düşünceler rahatsız olmaya başladım rüyamda test yapıyorum çift çizgiyi gördüm sonra minik bir pırtı geldi çamaşırıma. Yaaa vallahi şaka gibi kan ter içinde uyandım resmen
Gunaydin canimm gecemiz gündüzümüz herseyimiz bebek oldu hayır olsun canim insallah pazartesi günkü cift cizgiyi bu geceden müjdelemistir rabbim sana

Hayirli sabahlar kizlar
Takib edemiyorum hamileler var galiba hepsini tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla kucagnza almayi nasib etsin insaAllah ve bizlerede o duyguyu tattirsin..
Ben carsamba doktora gittim yumurtslarm catlamisti ve dün grip oldum gittikce agirlasiyor.. Doktora gitmek istemiyorum antibiyotik verir korun der diye.. Ne yapmaliyim sizce.. Hamilelige bi etkisi olurmuki gribin? Olmazsa sorun degil yatar dinlenirim ama engellicek bi durummu sizce?

kızlar daha 3 gün var tabi ama bence yok

Eklentiler

• 20161125_103302.webp
    20161125_103302.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 20161125_103241.webp
    20161125_103241.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 78
Canım sanırım 5. ayda hissediliyor. Senin yakındır
ben dün bariz hissettm üste çıktı ya Artık dün baya kötüydüm agladım tüm gün boyu iştahım kapandı yemegi bile ubuttum gece yatarken bi anda acı gibi bişey hissettim agrıyan yere bi koydum bizimki orda bişeyler yapıyor yemek yiyene kadar ben düzelene kadar durmadı uyutmadı

Kizlar adetm 3gun gecti benimde adetim cok duzensizdi o yuzden gecikmelere alistim artik bugun test yaptim bende fotosunu atayim sizde bakin gorebilckmisiniz

Back
X