• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

.yok canm 1 Aralıkta ikili için gidicem belki o zaman gösterir :-)

IKINIZDE HAMILESINIZ ANLADIGIM KADARYLA ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BIZ BURDA HERGUN ACABALARLA YASIYORUZDA BIR HAMILE GORUNCE HEMEN ÇULLANIYORUZ :D ADETİME 14 GUN VAR AMA BAYA BELIRTI VAR SIMDI YAPSAM IDRAR TESTI CIKARMI YA :S

A
IKINIZDE HAMILESINIZ ANLADIGIM KADARYLA ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BIZ BURDA HERGUN ACABALARLA YASIYORUZDA BIR HAMILE GORUNCE HEMEN ÇULLANIYORUZ :KK70: ADETİME 14 GUN VAR AMA BAYA BELIRTI VAR SIMDI YAPSAM IDRAR TESTI CIKARMI YA :S
Adete 15 gun varmis onlar belirti olamaz belkide yeni dolleniyodur o hislerdir

Boyutlarını söylemedi mi canım? Bende bir kac ay önce denedim klomen ilk ay etki etmeye bilirmiş benimde 2 yumurta oluştu diğer ay hayıt tohumu kaynatıp içtim 5 yumurta oluşmuş ve hepsi 18-20 aralığındaydı dr şaşırdı hamilelik oluşursa çoğul gebelik olacak dedi ama tutmadı. Gelecek ay dene derim birşey kaybetmezsin.
Beb aydında ikamet ediyorum o yüzden burada pahalı 650 ödedik canım film için

Klomenle benimde ilk ayım bi kaç günüm kaldı bekliyorum inşallah tutar. Tutmazsa hayıt tohumunu denemeyi düşünüyorum nasıl yaptın adetlyken mi anlatırmısın canım

Adetimden 11 gün geçti, testler negatif. Bugün doktora gittim adet söktürücü verdi, arkasından da östorojen hormonu verdi, östorojen azmış. Bununla ilgili bişey duyan varmı?

Hamilelik belirtisi yaşamış mıydın geciktiğinde bi de kullandığın herhangi bir ilaç var mıydı?
Adetimden 11 gün geçti, testler negatif. Bugün doktora gittim adet söktürücü verdi, arkasından da östorojen hormonu verdi, östorojen azmış. Bununla ilgili bişey duyan varmı?

kızlar ben klomen kullandım 5 gün .adetimin 10. günündeyim iki gündür kahverengi leke geliyo normalmi hiç bu kadar sarkmazdı.yarın da takibe gidicem

Back
X