- 3 Kasım 2016
- 144
- 288
- 23
- 35
Ay insallah canim ya cok tesekkur ederim burda icim rahatladiiCnm hamilesin))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah canim ya cok tesekkur ederim burda icim rahatladiiCnm hamilesin))
Hayirli olsun canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahKızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
Sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirli olsun canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah![]()
Hayirli olsun :)Kızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
Kasık ağrısı, bel ağrısı, akıntı vardı, folik asit kullanıyodum sadece başka ilaç kullanmıyodumHamilelik belirtisi yaşamış mıydın geciktiğinde bi de kullandığın herhangi bir ilaç var mıydı?
Tebrik ederim. Hayırlı olur insaalahKızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
ben de ayni sorunu yasiyorum gecen ay 26 gundu ondan onceki 32. O yuzden ovulasyon testlerine basladm canim
ovulasyon testi klomene gore cok daha az zahmetsiz aslnda. Ama yumurta catlamasinda sorun varsa ovulasyon testi ise yaramaz. Sadece iliskiye uygun zamanlari isaret ediyor test. Klomen de benm gozumu korkutuyor. Umarim gerek kalmaz izinlerm cok sorun oluyor duzenli doktora gtmem mucize olur. Esm de saatle iliski yuzunden stres olur. Ben de...oof of zor olay. İnsallah kisa surede hamile kalablrzdoktor 6 ay klomen deneyelim demişti bana canım. bu 2. ayım idi klomenle 5.gün kullanmaya başlıyorum 14. gün doktor yumurtaları kontrol edip çatlatma iğnesini vurup ilişki için saat veriyor marta kadar böyle sürecek o yüzden ovulasyon testi denemedim hiç.
Kaç gün kullandın? 5 gün sabah akşam kullanıldığında bir kaç gün içinde oluyor.
gozun aydin canim masallah. En yakin surede kan testi yaptr ve bhcg degerlerini paylas. Kac ay olmustu denemeye basladgndan beri?Kızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
canim adetinin kacinci gununde 20 cikti degerinKızlaar selam yardıma ihtiyacım var. Adetim gecikti kan testi yaptırdım bugün Beta HCG 20 çıktı. Doktor sınırın üstünde ama çok çok küçük bi gebelik gözüküyor ultrasonda gözükmez pazartesi testi tekrarlayalım dedi kafam allak bullak şimdi hamile miyim değil miyim iki gün sonra değerin yükselme olasılığı var mı kafamda deli sorular yarın başka bir doktorada gideyim diyorum![]()
Valla internette okumustum idrara limon sikma idrara karbonat koyma idrari 1 gece bekletme bide idrari kaynatinca kahve gibi köpürurse hamilesin demek oluyomus ama hepsi fasa fiso inanmayinkız idrarı nasıl kaynattın![]()

Valla internette okumustum idrara limon sikma idrara karbonat koyma idrari 1 gece bekletme bide idrari kaynatinca kahve gibi köpürurse hamilesin demek oluyomus ama hepsi fasa fiso inanmayin![]()
3. Gun canimcanim adetinin kacinci gununde 20 cikti degerin
Hersey tamamda bu idrari kaynatmak ne yaValla internette okumustum idrara limon sikma idrara karbonat koyma idrari 1 gece bekletme bide idrari kaynatinca kahve gibi köpürurse hamilesin demek oluyomus ama hepsi fasa fiso inanmayin![]()
Allahim aklimizi koru