• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

idrarını bir kaba yapıyorsun içine çamaşır suyu döküyorsun bira köpüğü gibi beyaz olursa ve köpük gitmezse hamileymişsin tabi ne kadar doğru bilemiyorum konu açmışlar bunula ilgili bak istersen canım :KK55:

Allahım ya neler biliyolar bende burda öğreniyorum geçen gün kabartma tozuyla yapılan testi akşam denedim idrara katıyomuşsun kabarırsa gebeymişsin eee köpürdü benimkide :) ama idrar asitli sonuçta ondandır dedim. Hamileyken idrarda beyaz tortu oluyomuş o sıra onuda denedim baktım beyaz beyaz parçalar var. Netten araştırdım böbrekte kum veya taş varsada olabiliyomuş. İki yıl once taş dökmüştüm o sıra normal idrarıma baktığımda daha büyük beyaz tortular vardı. Bu aksamki tortuyu da ona yordum :)) inşallah hamileyimdir umutlanmak istemiyorum adet sancılarım var

Olur canım ama ben yeni acmicam yoneticiden rica edicem topigin adını degistirmek için liste ayni kalip bakalım nasip kismet:KK200::anne:

Bak ben yeni öğreniyorum kullanmayı. Baska yere giderseniz ben bulamam burda kaybolurum sesim yankı yapar korkarım :)) gideceğiniz yere benide etiketleyip sürükle olar mı :))

Bugun kan testi yaptrcaktım erindim sabah sabah gitmedim bide beklemek istedm pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptrmam bugun idrar testi aldım iki tane. Haftasonum onlarla geçer artık :)) Allahım yıllardır pko kabusundan uyandır içimde bi can olsun nolur... :( umut bitmiyo psikoloji pert

Bugun kan testi yaptrcaktım erindim sabah sabah gitmedim bide beklemek istedm pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptrmam bugun idrar testi aldım iki tane. Haftasonum onlarla geçer artık :)) Allahım yıllardır pko kabusundan uyandır içimde bi can olsun nolur... :KK43: umut bitmiyo psikoloji pert
insaAllah canım güzel haberlerini vermek nasip olsun:KK200:

Evet canım ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum:KK43:

Adet belirtilerin mi var gebelikten hiç mi belirti yok :/ bende zıkkım var gibi kendimi hamile gibi hissediyorum bi ara emindim nerdeyse geçen haftalarda. Neyseki o kafalarda değilim. Hâlâ içimde umut var bilmiyorum psikolojik büyük ihtimal. Eczaneye girdik eşim diyo çubuk mu alıyosn yine. Adam da alıştı böyle değildim hiç

Back
X