- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
Zencefil bal limon zararı var mı bilmiyorum araştır canimGrip oldum tavsiyesi olan var mi kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zencefil bal limon zararı var mı bilmiyorum araştır canimGrip oldum tavsiyesi olan var mi kizlar
Kızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
Insallah canım insallah oyle olur. Ama benim bu aydan da pek umidim yok. Esim pazartesi goreve gidiyor persembe gunu ya da cuma gunu gelecek erken yumurtlarsam yine kaciracagiz gunleri. Bakalim hayirlisi Allah'tan. Senin uzun surmesine ragmen periyodun baya kısaymış.
Aynı benim gibi :)) yap yap ben bir haftadır yapıyorum yarın sabahta yapıştırcamBata 4 var, test yapsam mı
Yine duramıyor ben![]()
Aynı benim gibi :)) yap yap ben bir haftadır yapıyorum yarın sabahta yapıştırcam![]()

Rabbim bir daha yasatmasin insaAllah canım dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
Teşekkür ederim,ben yaklaşık bir yıldır istiyordum bundan önce bi düşüğüm oldu inşaallah bu sağlıkla doğar :)Hayirli olsun canim. Ne kadar zamandir istiyordun?
tatlm o deger bende adetime 3 gun kala cikmsti ama dusuk bulmusdu dr. Yine cagrdi. Seni de cagrdi mi bikac gun sonraya
tatlm o deger bende adetime 3 gun kala cikmsti ama dusuk bulmusdu dr. Yine cagrdi. Seni de cagrdi mi bikac gun sonraya
Doktorum adaçayı haricinde abartmadan içebilirsin deri. Zaten çok bitki çayı içen biri değilim. Ama en azından ıhlamur içebilirim arada.Zencefil bal limon zararı var mı bilmiyorum canım bi araştır