• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah canım insallah oyle olur. Ama benim bu aydan da pek umidim yok. Esim pazartesi goreve gidiyor persembe gunu ya da cuma gunu gelecek erken yumurtlarsam yine kaciracagiz gunleri. Bakalim hayirlisi Allah'tan. Senin uzun surmesine ragmen periyodun baya kısaymış.

Asker mi eşin? Göreve gidiyo demişsinde benim eşimde göreve gidiyo sürekli ordan çağrışım yaptı :)

tatlm o deger bende adetime 3 gun kala cikmsti ama dusuk bulmusdu dr. Yine cagrdi. Seni de cagrdi mi bikac gun sonraya

Evet canim yine gidecegim ama bugun bi kendi doktoruma da gozukup danisicam dun is yerimin orda oylesine bi gitmistim

tatlm o deger bende adetime 3 gun kala cikmsti ama dusuk bulmusdu dr. Yine cagrdi. Seni de cagrdi mi bikac gun sonraya

yaa ben variimmm test yaptm sonuc bu sozce hamilemiyimm adetim 1 gun gecikti henuz fortest kullandm erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG-20161125-WA0026.webp
    IMG-20161125-WA0026.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 102
Kizlar reglin 32.gunundeym hala adet olmadm gebelik testi idrarda negatif cikti. Ovulasyon testleri de pozitife yakin cikiyor ben acaba cok mu gec yumurtladm bu ay.
Bir an once adet olsam da kurtulsam yahu

Back
X