• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kanamam cok var oda gidiyo :KK43:
Gecmis olsun canım ya Allah sagliklisini nasip etsin canım sagliksiz oldugu icin tutunamayip kendiliginden gebeligi sonlandiriyor kimyalsal gebelik ten sonra hemen hamile kalinabiliyor Ben iki defa yasadim Allah haylisiyla saglikla nasip Eder inşallah üzülme en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksin inşallah:(

Kızlar bugün doktordaydım,kan pıhtılaşması var bende,geç kaldık hemen iğneye başlamamız gerekiyo dedi haftaya tekrar gitcem inşaallah sağlıklı olur dua edin lütfen :( sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz henüz

Ohh hamd olsun canım sevindim iyi olmanıza duana da amin diyorum bende durumlar aynı testi bekliyorum pazartesi yapıcam bakalım belirtilere heveslensemde daha oncede yasayip adet oldugum icin bosveriyorum
Seni okadar iyi anlıyorum ki biliosun az çok bende uğraştım umutsuz oldum inşallah hayırlı vakit bu aydır da güzel haberler alırız senden

gelmucizegel gelmucizegel merhaba canım. Bugün iğne vuruldum 26 milim boş yumurta da varmış daha önce söylememişti bugün baya derin inceledi rahim kalınlığı falan iyi dedi biri 16 diğeri 22 milim yumurta varmış eğer o 26 lik boş olan çatlamazsa kiste döner dedi değer bu ay hamile olmak nasip olmazsa gelecek ay artık kist le uğraşacak yani. Dökülmezse tabi adetle. Yine sorular olasılık lar onlar bunlar. Hayırlısı olur insaalah yaaa dua et olur mu?

Kizlar bugun tam 6+5 haftalik olduk sonunda hem bebegimi gordum hemde kalp atisini gordum ama ne yazikki duyamadim sesli bir sekilde ultrason cihazi bozulmus sansima ama yinede mutluyum saglikli ilerliyomusuz cok sukurrr :anneadayı:
Yaaa çok sevindim canım. Darisi benim başıma inşallah :dua:

Back
X