• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar merhaba dün beklenen adet tarihimdi. Dün bhcg baktırdım 5.1 çıktı. Bugün baktırdım 14 çıktı. Değerlerim çok düşük olduğu için doktor net bir şey diyemedi değerleri böyle olanlar var mı aranızda ?
Hayirli olsn cnm bnm darisi bize ins

Arkadaşlar merhaba dün beklenen adet tarihimdi. Dün bhcg baktırdım 5.1 çıktı. Bugün baktırdım 14 çıktı. Değerlerim çok düşük olduğu için doktor net bir şey diyemedi değerleri böyle olanlar var mı aranızda ?

Canini sikma simdiden muhtemelen gec dollenmedir. İnsallah saglikli bir sekilde yukselir degerin.

Kızlar bugün doktordaydım,kan pıhtılaşması var bende,geç kaldık hemen iğneye başlamamız gerekiyo dedi haftaya tekrar gitcem inşaallah sağlıklı olur dua edin lütfen :KK43: sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz henüz

Dualarımız seninle. İyi haberlerle gel inşallah.

Cnm bn de iğnemi yaptirdim hayirlsii artik tek yumurtam olusmus bnm
Bugün mü yaptırdın canım. Hayırlısı olsun hakkımızda. 4 yumurta olmuştu bu ay geçen ay bende de tek vardı biri boşmuş 26 milim olmuş çatlamazsa kist yapar dedi doktor biri 16milim diğeri 22. Hayırlısı olur insaalah bilmiyorum walla umudum olsun istiyorum ama yıl başından beri istiyoruz olmayınca olmuyor. Nasip vesselam

Meraba kızlar . Ben de hamileyim diye bekliyordum bu ay ilk defa yumurtlama günlerimde korunmamıştık . Hamile Değilim 24 kasımda adet oldum . Bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak .. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

H
Bugün mü yaptırdın canım. Hayırlısı olsun hakkımızda. 4 yumurta olmuştu bu ay geçen ay bende de tek vardı biri boşmuş 26 milim olmuş çatlamazsa kist yapar dedi doktor biri 16milim diğeri 22. Hayırlısı olur insaalah bilmiyorum walla umudum olsun istiyorum ama yıl başından beri istiyoruz olmayınca olmuyor. Nasip vesselam
Hayırlısıyla hayırlı zamanda gelwcek inşallah canım dualarımız hep sizinle

Kızlar bugün doktordaydım,kan pıhtılaşması var bende,geç kaldık hemen iğneye başlamamız gerekiyo dedi haftaya tekrar gitcem inşaallah sağlıklı olur dua edin lütfen :KK43: sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz henüz
Canım dualarımız sizinle Rabbimin izniyle sağlıkla tutunsun inşallah

Back
X