Hayirli olsn cnm bnm darisi bize insArkadaşlar merhaba dün beklenen adet tarihimdi. Dün bhcg baktırdım 5.1 çıktı. Bugün baktırdım 14 çıktı. Değerlerim çok düşük olduğu için doktor net bir şey diyemedi değerleri böyle olanlar var mı aranızda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsn cnm bnm darisi bize insArkadaşlar merhaba dün beklenen adet tarihimdi. Dün bhcg baktırdım 5.1 çıktı. Bugün baktırdım 14 çıktı. Değerlerim çok düşük olduğu için doktor net bir şey diyemedi değerleri böyle olanlar var mı aranızda ?
Sagol canim 1 hafta bekleyecegiz ultrason icin dr un tavsiyesi stres yok dusunmek yok pozitif olmaliymisGüzel haberle gelirsin inşallah

:)) Gözünaydınn canımmm
hamilesin canım inşallah kan testi yaptırmalısın
Herşey yolunda gider inşallah cnm dua ediyorumm herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim....

Aminn canim isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim 1 hafta beklemedeyim artik hayirlisi![]()
Arkadaşlar merhaba dün beklenen adet tarihimdi. Dün bhcg baktırdım 5.1 çıktı. Bugün baktırdım 14 çıktı. Değerlerim çok düşük olduğu için doktor net bir şey diyemedi değerleri böyle olanlar var mı aranızda ?
Kızlar bugün doktordaydım,kan pıhtılaşması var bende,geç kaldık hemen iğneye başlamamız gerekiyo dedi haftaya tekrar gitcem inşaallah sağlıklı olur dua edin lütfensağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz henüz
Cok uzuldummmmgittim sabah kanamam var diye bsy yapamayiz dedi bu ikinci kaybedisim![]()
Bugün mü yaptırdın canım. Hayırlısı olsun hakkımızda. 4 yumurta olmuştu bu ay geçen ay bende de tek vardı biri boşmuş 26 milim olmuş çatlamazsa kist yapar dedi doktor biri 16milim diğeri 22. Hayırlısı olur insaalah bilmiyorum walla umudum olsun istiyorum ama yıl başından beri istiyoruz olmayınca olmuyor. Nasip vesselamCnm bn de iğnemi yaptirdim hayirlsii artik tek yumurtam olusmus bnm
Tatlım ne yaptın kan sonucun çıktı mı?Kızlar predictor ile yaptığım testte de çok silik bir çizgi çıktı ben kan vermeye gidiyorum dua edin ne olur
Hayırlısıyla hayırlı zamanda gelwcek inşallah canım dualarımız hep sizinleBugün mü yaptırdın canım. Hayırlısı olsun hakkımızda. 4 yumurta olmuştu bu ay geçen ay bende de tek vardı biri boşmuş 26 milim olmuş çatlamazsa kist yapar dedi doktor biri 16milim diğeri 22. Hayırlısı olur insaalah bilmiyorum walla umudum olsun istiyorum ama yıl başından beri istiyoruz olmayınca olmuyor. Nasip vesselam
Canım dualarımız sizinle Rabbimin izniyle sağlıkla tutunsun inşallahKızlar bugün doktordaydım,kan pıhtılaşması var bende,geç kaldık hemen iğneye başlamamız gerekiyo dedi haftaya tekrar gitcem inşaallah sağlıklı olur dua edin lütfensağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz henüz
Adetim gecikti canim goguslerde yanma kasik ve bel agrisi suan yuzde yuz gebelik diyemiyoruz tabi HCG degerim 20 suan beklemem gerekiyomusGebelik belirtilerin neydi canım
Adetim gecikti canim goguslerde yanma kasik ve bel agrisi suan yuzde yuz gebelik diyemiyoruz tabi HCG degerim 20 suan beklemem gerekiyomus
Testte pozitifmi çıkmıştı canımneseliii34 canım inşallah senden güzel haber alırız sabah gebelik testi yapıp bi kaç saat sonra regl olmak çok koydu bana
gözlerim doluyo sürekliii
Allah razi olsun canım. İnşallah inşallah hayırlısıyla isteyen herkesin olsunH
Hayırlısıyla hayırlı zamanda gelwcek inşallah canım dualarımız hep sizinle
Icini ferah tut canım bende kendimi hamile gibi hissetmiyordum. Olumlu düşün hayirlisiysa bu ay olsun insallahEvet canım ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum![]()