• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Icini ferah tut canım bende kendimi hamile gibi hissetmiyordum. Olumlu düşün hayirlisiysa bu ay olsun insallah
Amin canım benim insaAllah oyle olur kasığımin sag tarafinda batma vardi 3 aydir nerdeyse iki gündür kesildi simdi ortalarda hissediyorum gerilme seklinde bakalım 1 gün kaldi teste

inşallah vardır canım. oda doğru gerçi ben daha önceki yaptığım testlerde saatler geçmesine rağmen koca bir tek çizgi görüyordum.Bence sen ozaman tekrar dene regl olmazsan sabahki testle yap
Esim artik eczane gorunce kaciyoo:)) iki tane test almistim bugun birini yaptim bi tanesi kldi. Bir kc gun beklemeyi dusunuyorum regl olmazsam eger

Esim artik eczane gorunce kaciyoo:)) iki tane test almistim bugun birini yaptim bi tanesi kldi. Bir kc gun beklemeyi dusunuyorum regl olmazsam eger

Bende dün iki tane aldım birini yaptım negatif diğerini yarın yaparım demeye kalmadı öğlene adet oldum hakkımızda hayırlısı canım inşallah bebiş vardır sende

canım benim şuanlık birşey yok.Aslında kan testi yaptırıp negatifi görmeseydim belirtilerim regl değil de hamilelik yönündeydi fakat artık umudum yok
1 senedir bende belirtiler yasayip kan bile yaptirip sonunda kırmızı karti yedim canım hayırlısı diyip yola devam edelim sağlıklı olalımda Rabbim hayırlı zamanda versin

1 senedir bende belirtiler yasayip kan bile yaptirip sonunda kırmızı karti yedim canım hayırlısı diyip yola devam edelim sağlıklı olalımda Rabbim hayırlı zamanda versin
amin inşallah gerçi en önemlisi hayırlı zamanlarda nasip olması.Rabbim dualarımızı bize hayırlı kılsın ve versin..

Back
X