- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Canım benim inşallah tutar bu ay. Çok tesekkür ederim her mesajıma cevap yazıyosun Allah ikimizin de gönlüne göre versnOhhh hayırlı olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim inşallah tutar bu ay. Çok tesekkür ederim her mesajıma cevap yazıyosun Allah ikimizin de gönlüne göre versnOhhh hayırlı olsunnn
Sagol canım sorarim teşekkür ederimOlabilir canım ben de bilmiyorum. Yarin bir telefon acip sor bakalim ne diyecekler.
Sana da geçmiş olsun canim dikkat et kendine ve evlenince dahada tesir etti sanırım duzensizlik yaptı bekarkende degerim boyleydi duzenliydiEndokrin bölümüne randevu sistemi farklı sanırım bana da öyle demişlerdi tsh yüksek olması adet düzensizliğine falan da sebep oluyor kuzum bnm de tsh sıkıntı bu aralarda oradan biliyorum
Bugün 30.gun canım duzensiz adetimBat in ne zaman canım ?
Amin canım insaAllah sağolasınAllah aranizi bozmasin hicbir evlilerin seytana firsat vermeyelim iyi olmana sevindim hayirli geceler
Amin tatlım doktor uyuturuz dedi ama bilmiyorum bakalım umarım hiç gerek kalmaz. Sana da acil şifalar diliyorum bi an önce ameliyatına gir çık hayırlı haberler ver bizede. Allah yardımcın olsun canım Allah dermansız dert vermesin bugüne şükür neyimiz oldugunu biliyoruz ona göre yol çiziyoruz en azından. İnşallah hiç bişeyin kalmaz senindeCanım rahim dışında 3 adet miyom, rahim içinde ve girişinde de muhtelif poliplerim var. Bunlar temizlenecek Allah'ın izniyle :) Rahim içindeki polipler hamile kalmayı engelleyebiliyormuş, bilinen başka da bir sorunum olmadığı için doktorumun önerisi ile ameliyat olmaya karar verdim.
Rahim dışındaki miyomlar hamile kalmaya engel değilmiş, ancak ilerde hamile kalırsam bebekle birlikte miyomlar da büyüyeceği için sorun teşkil edermiş. Biraz uzun anlattım ama kusuruma bakma artık, çok heyecanlıyım çünkü.
Bu arada rahim filmi geçen yıl ben de çektirdim. Anestezisiz filan hem de. Kanamam ya da sonrasında hiç ağrım olmadı, hiç de öyle korkulacak bir şey değil yani. O anda regl sancısının biraz daha yoğununu hissediyorsun sadece canım. İnşallah temiz çıkar film sonucun.
Hatunlar bu arada doktorum ameliyattan sonra 2 ay korunmamız gerektiğini söyledi. Yıllardan beri ilk defa bu iki ay boyunca kafam rahat olacak hamilelik var mı yok mu diye![]()
Bebegim profil fotografna bakinca kafam karistydi ama unutulmadn cnisi bazen giriyrm cok sayfa var okuymyrm nasilsnKızlar tekrar soyluyorum kullanıcı adımı degıstırdım ben ece Çiğdem. Ay kımse cevap vermiyor bu isimle ya![]()
Degerlerin kac canım diger yazida 18 yazmissin benimkinden düşük prolaktinin masaAllahBunlar ne değeri ki :/ ben hiç bilmiyorum hemen gecen ay ki test sonucuma baktım kağıdı çantaya attım duruyodu hiç bakmamıştım.şimdi baktım benimkiler senden hep yuksek. Pkoyum diye miçok üzüldüm şuan
![]()
Sagol canım benim aynen öyle sabir lazım bazen kaçıyorCanım benim yaa erkekler bizim gibi değil maalesef. Sen uzme kendini. Vardır elbet bir zamani
Canım benim inşallah tutar bu ay. Çok tesekkür ederim her mesajıma cevap yazıyosun Allah ikimizin de gönlüne göre versn
canim temel etkisi yumurta catlamasini ve hamile kalmayi kolaylastrmasi ama incir suyunda bol mimtarda e vitamini var antioksidan ve kanser onleyici b vitamini bol var hafiza ve uyku sorunlari icn ideal.
Kabizliga faydali.
Enerji veriyor.
Lifli oldgu icn sindrmi duzenliyor.
Saclari ve cildi guzellestiriyor.
Burda her gun taze hazrlanmali diyor ama ben saracoglundan dinledgmde havuc ve inciri ayri kaynatn sonra karistrn gunlerce icin diyodu
Degerlerin kac canım diger yazida 18 yazmissin benimkinden düşük prolaktinin masaAllah
4 gündür 2 ilişki oldu gün aşırı bugün de olacak bakalım. 4. Ayım olacak bu ay canım senin ne kadar?Ayy çok sağol amin gönlümüzde yatanı hakkımızda hayırlıca versin inşallah. Bu günleri değerlendir yapmadığınız günün gecesi eşine şekersiz Türk kahvesi içir sabahına yapabiliyorsan yap canım çok etkiliymiş ben bu ay hepsini denycem Allah yardmcımz olsun![]()
Yok canım benim olmadım daha biraz kasik agrim var olucakmisim gibi bakalım ne zaman gelicekhayırlı sabahlar kızlar hepimiz için güzel bi gün olur inşallah
morsevdam sen regl oldun mu?
Ben geçen ay yaptırdım bugun yapmadı doktor. 45 lira tutmuştu canım ama bizde indirim oluyo eşim asker oldugu için. Tam bilmiyorum ama Tahmini 70 ten yukarıdırKızlar yakınlarda ozel hastanede hormon testi yaptıran varmı ne kadar tutuyor
Canım umutlandirmak istemem ama icime sende bebis varmış gibi doguyorS selifor @friendly8584 @cgdmkrks kızlarrr günaydınnn bat a son 2 ama bende ne adet belirtileri nede başka bişey var göğüs şişmesi dışında.normalde çoktan adet belirtisi başlardı.hayırlısı bakalım

Umarım gelmezzzzYok canım benim olmadım daha biraz kasik agrim var olucakmisim gibi bakalım ne zaman gelicek

Benimdeeee4 gündür 2 ilişki oldu gün aşırı bugün de olacak bakalım. 4. Ayım olacak bu ay canım senin ne kadar?
Kiz mi ayy yerim ben onu sağlıkla gelsin teyze kuzusu yazıyorum hemen canım benim