• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba hanımlar dünden beri çok kötüyüm hayallerimi başkalarının yaşadığını görmek beni üzüyor elimde olmadan neden diyorum.umudum var içimde hala ama sanırım bitmek üzere. napacağımı şaşırdım her ay üzülmekten sıkıldım artık.takmıyordum cidden ama bir olayla alt üst oluyoruz resmen.adet gecikmem olmazdı hiç.bir kez kimyasal geçirdim o zaman oldu bir de geçen ay 6 gün gecikti.eskiler dermiş rahim kendini hazırlıyor diye bundan bile umut çıkartıyoruz.sanırım içimi dökmeye ihtiyacım vardı

Canlar benim dün gece icimi bir korku kapladı uyuyamadim düşündüm durdum tamam istiyorum ama ya sonrası bebeğim oldu doğdu ona nasil bakicam nasil koruyucam nasil buyutucem iyi güzel şekilde insanlar etraf cok kötulesti okula gidicek arkadaşları olucak nasil koruyucam korkuyorum aklimdan artık korunmak bile geçti arada geliyordu bu aklıma bir haber okuyunca falan sonra geciyordu ama diyorum Rabbim nasip etmiyor 1senedir belki hayırlısı böyle belki ben anne olmamaliyim bilmiyorum dün başka konum vardı bugün bu kusura bakmayın nolur bircogumuzda vardır belki bu tek olduğumu sanmıyorum ama kararsizim korunmak korunmamak konusunda iyice düşünmem lazim bir yanim hala istiyor içimden kelimelere istekli doküluyor sizlere cevap verirken falan ama yok korkum cok :KK42:

Canlar benim dün gece icimi bir korku kapladı uyuyamadim düşündüm durdum tamam istiyorum ama ya sonrası bebeğim oldu doğdu ona nasil bakicam nasil koruyucam nasil buyutucem iyi güzel şekilde insanlar etraf cok kötulesti okula gidicek arkadaşları olucak nasil koruyucam korkuyorum aklimdan artık korunmak bile geçti arada geliyordu bu aklıma bir haber okuyunca falan sonra geciyordu ama diyorum Rabbim nasip etmiyor 1senedir belki hayırlısı böyle belki ben anne olmamaliyim bilmiyorum dün başka konum vardı bugün bu kusura bakmayın nolur bircogumuzda vardır belki bu tek olduğumu sanmıyorum ama kararsizim korunmak korunmamak konusunda iyice düşünmem lazim bir yanim hala istiyor içimden kelimelere istekli doküluyor sizlere cevap verirken falan ama yok korkum cok :KK42:
vesveseye girmişsin canım korkularla yaşamak doğru değil bende çoğu kez düşünmüşümdür bunu sonra kendime gelip düşününce şeytanın verdiği vesveseden başka bişey değil allah böyle korkular vermez kuluna
bişey olacaksa heryerde olur evde otururken bile allah muhafaza
bu sene oğlum ana okuluna başladı daha başlamadan neler geliyordu aklıma gece uyku uyuyamazdım özellikle geceleri aklıma gelir ne senaryolar yazardım sürekli dua ettim kurtuldum o vesveseden çok şükür herşey şimdilik yolunda
sen niyetini bozma

Ne güzel ya maşaallah sana hem çalışıp hem böyle şeyler le uğraşiyosun malesef sosyal medya kullanmıyorum böyle forum siteleri dışında. Allah hayırlı kazançlar versin. Evet tuhaf olmuş öyle adet olman inşallah önemli birşey yoktur. Doktor sonrası haber et olur mu? Görüşmek üzere.
napiim canım anca kafamı dağıtıyorum.İnşallah canım Allah hayırlı kazançlar nasip eder.haber veririm mutlaka canım benim sende gelişme oldukça yaz bana.öpüyorum çoookk

Canım böyle yaşayamayız ki... Bu düşünceleri şu anki ruh haline bağlıyorum. Normalde bu kadar karamsar olduğunu sanmıyorum :KK66:

Bir hikaye var...

Bir kız çok mutlu bir şekilde evlenmiş. Düğün sonrası eve gelmişler. Kız birden oturduğu yerde ağlamaya başlamış. Ama ne ağlama.. Kocası neyi olduğunu sormuş. Kız dolabın üstündeki baltayı işaret etmiş. Damat anlam verememiş. Ne alakası olduğunu kızdan öğrenmek istemiş. Kız anlatamaya başlamış...

Şimdi bizim bir çoçuğumuz olursa, sonra çocuğumuz bu odada oynarsa, sonra elindeki top dolaba çarparsa, sonra balta çocuğumuzun üstüne düşerse... demiş ve hıçkırıklara boğulmuş...

Bilmem anlatabildim mi??

Seni çok iyi anlıyorum ama, bu kadar uzun vadeli düşünceler insanı içinden çıkılmaz bir hale sokar. Elbette hayatı planlamak, bir hedef amaç edinmek, önlemler almak güzel ama, biraz daha kısa vadeli düşünmek akıl ve ruh sağlığı için daha yararlı emin ol. Mesela bir haftalık planlar... Ödeyeceğin faturalar, gelip gideceğin yerler, günü gelmişsse ovu gününü değerlendirmek, vs... Bunları düşün şu an. Şu an çocuk sahibi olmaya odaklan. Sonrası Allah kerim :KK66:

Kızlar klomen ile femera arasindaki farki bilen var mi? ikiside yumurta gelistirici ilac ama int okudugum kadariyla femera icin daha kaliteli yumurta olusturulmasini sagliyo gibi yazilar var. Siz farkini biliyo musunuz?

Babies16 Babies16 senin bilgin var mi? birde bugun arastirdim uzum cekirdeginin antioksidan etkisi ile sperme katkisi cokmus. sen kullandiriyorum esime demistin sanirim. arastirdim uzum cekirdegi tozu uzum cekirdegi yagi falan var. hangisini alip nasil kullanmaliyim
Ilaclarin hangisi daha iyi bilmiyrm ama ikiside ayni etkiyi gosteriyor asahi yukari canim..ben en son hafta sonu 13 bitki ozu aldim toz seklinde..uzum cekirdegi tozuda var icinde.bala karstirdim hepsini esim 3 gundur 1 kasik aliyor.1 ay sonra test vericez bakalim nasil etkisi olcak...ayriyetten kuru uzum cekirdekli kuru uzum falan zaten yediyrum hergun 1 kase findik fistik cevizle karistrip canim

Yalnız prolaktin seviyesi yüksek kişilerde tavsiye edilmiyor yazıyor da benim bu kimyasal gebelik olayımda yüksek çıkmıştı acaba bu durumla ilgili miydi yoksa normalde de yüksek midir :KK64:
canim gebeliktr prolaktin zaten dogal olarak yukseliyor. Sen kimyasal gecrdgn zaman yaptrdysan hormon testlerini ondan yuksek ckms olablr

Ayy çok sağol amin gönlümüzde yatanı hakkımızda hayırlıca versin inşallah. Bu günleri değerlendir yapmadığınız günün gecesi eşine şekersiz Türk kahvesi içir sabahına yapabiliyorsan yap canım çok etkiliymiş ben bu ay hepsini denycem Allah yardmcımz olsun :KK68:
aa turk kahvesi mi ilk kez duyuyorum.
Erkekler icin bu tarz tavsiye ve kurler varsa alablrm :) 4elden sarilalim bu ise:halay:

Bi suredir planini yapiyodk ama ilk defa kasimdan itibaren artk 3 kisi olalim demistk.

Bikac sayfa once bi link eklemistm. Hastane cikisi takimlarnda cok guzrl indrm var hamislerimz baksn diye. Ben incelerken esim de gormustu.
Neye bakiyosn dedi
Dogmamis cocuga don biciyorum dedim o da guldu.:KK70:
Begendim diye satin almis. Eve kargo geldi demin. Vallahi agliyordm az daha.:110:
Esim benden daha heycanli insallah bikac ay icnde hamile kalablrm.:anneadayı:
Kimyasal gecrdgm ay daha kesin deglken bile dunyanin en mutlu insanydi. Onu hep ben frenledim. Bak degerler cok dusuk boyle heveslenme diye :KK43: korktgm da basima geldi. Ha o benden kolay toparlandi o ayri.
Ama smdi icimi bi korku sardi.
İnsallah bende bi sorun yoktur da rabbim bi an once nasip eder.

Eklentiler

• P_20161129_153943.webp
    P_20161129_153943.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 66
hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin bize belirtilerini yazabilir misin
Cok teşekkür ederim canim darisi sizlerin basina inşallah olana kadar hep psikolojik belirtileri yasardim bu ay hic umidim yoktu olursa olur deyip rahat biraktim kendimi hepinizin yapmasi gerekende bu stres engellio her ay goguslerim acirdi bu ay hic aci yok halada yok ve idrar rengim cok parlak sariydi dikkatimi cekti basim hergun agridi bata yakin bat gunu adet oldum sandim gittim hic bisey yok ayni adet sancisi gibi arada hala agri oluo boyle bazen kokularda midem bulandı umarim aciklayici olmuştur[/QUOTE]

Back
X