2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi bakalim insallah senin pozitif cikar oyle olursa ben de umitlenicem :)
Aklını karıştırmak istemiyorum ama arkadaşımın adrti düzenli değil tahmini olması gereken zamanlarda olamayınca test yaptı baktı tek çizgi çöpe attı sonra çöpe bişey atarken 3 saat sonra tekrar bi bakıyım demiş çok ince silik çizgi görmüş foto attı bana sonra tekrar yaptı onda çıkmadı 2 gün sonra kan verdi 147 çıktı sonuç daha çok küçük demiş dr 1 hafta geçti şimdi yarın kontrolü var yani şunu diyorum ki hiççç belli olmaz sabırla bekle biraz

Bu bat beklemek nasil cileymis arkadas.
Ben de bu basliklari neden aciyorlar diyordum, gelin batbekleyelim, bata su kadar kaldi vs. Cok gereksiz geliyordu. Gunler gecmiyor. Sanki askerlikte gbym ne garip durum...
Bir de herkes bi belirti goruyo kendinde.
Gogus hassasiyeti, idrar kokusu, mide bulantisi,bas donmesi, istah, kasik agrisi,kirpiklerim karisti diye belirti bile okudum.
Ben kendime bakiyorm normal 27 yillik michie, hic bi fark yok.
Bisey yok sanrm bende. Hani diyordm aradklari icn belirti buluyorlar, ben ariyorm bulamiyorm demekki yok :)
Al bendende o kadar ya canim dusunme diyorum kendime ama yok zaman gecmiyo belirti desen goguslerim sis aciyo cook nadirde kasiklarim sizliyo ama ilac kullaniyorum onun yan etkilerinde yaziyo bunlar istah desen zaten o bende hep var belirti saymiyorum onu:KK48: seninle batlarimiz yakindi yanlis hatirlamiyosam 31 aralik benim

Kızlar merhaba ben normalde 12 aralıkta regli olmam gerekiyordu 11 aralıkta kan tahlili yaptırdım 6 çıkmıştı. Dun tekrar kan tahlili yaptırdım 17 aralıkta yani 163 çıktı. Değerim iyi yükselmiş mi sizce?
evet,5 gün geçmiş her gün ortalama iki katı yükseliyor. 6 -12 -24 -36 -72 -144 diye giderdi sizinki de buna yakın çıkmış, gözünüz aydın :)

Al bendende o kadar ya canim dusunme diyorum kendime ama yok zaman gecmiyo belirti desen goguslerim sis aciyo cook nadirde kasiklarim sizliyo ama ilac kullaniyorum onun yan etkilerinde yaziyo bunlar istah desen zaten o bende hep var belirti saymiyorum onu:KK48: seninle batlarimiz yakindi yanlis hatirlamiyosam 31 aralik benim
evet barser haklısın :) ben düzensiz adet görüyorum diye aklıma gelen en geç tarihi yazdrdm. aslnda ben erken yumurtladm bu ay. yani erken adet olmam gerekiyor 28i civarı ama yine de geç yazdrdm. döngülerim düzensiz. millete,regliniz gecikmeden test yapmayın,erken gebelik testi hiç yapmayın vs vs diye akıl verirken iyiydi, çarşamba günü erken gebelik testi yapayım falan diye düşünürken buldum kendimi demin

Daha once tabiki kullandim ..
Asilama doktor kontrolunde ilac yada igne kulllanip yumurta takibi yapilip catlatma igenesi vurulduktan sonra esten spermler alinip yikanip en sagliklilari bir arac yardimi ile yumurtaliklarin en yakinina birakilmasidir cnm bnm
Daha onceki doktorumda klomen kullandigim icin normalde klomenle baslanirmis ilk asilamaya ama bende igneyle baslandi suan igne kullaniyorum 11inci gunumdeyim
İnşallah faydası olur canım. Sagol aydınlandım

evet barser haklısın :) ben düzensiz adet görüyorum diye aklıma gelen en geç tarihi yazdrdm. aslnda ben erken yumurtladm bu ay. yani erken adet olmam gerekiyor 28i civarı ama yine de geç yazdrdm. döngülerim düzensiz. millete,regliniz gecikmeden test yapmayın,erken gebelik testi hiç yapmayın vs vs diye akıl verirken iyiydi, çarşamba günü erken gebelik testi yapayım falan diye düşünürken buldum kendimi demin
Ben gecen ay yaptim onu ya negatif cikmisti. Benimde duzensiz isin kotusu yumurtladigimi vallahi anlamiyorum arkadas ben ya:bicak: takvim usulu biseyler yapmaya calisiyorum bu ay dayanabilirsem ve gecikirsem 1 hafta gecikmeyi falan bekleyecegim esim bence oldu bebis var oyle hissediyorum diyo bana kalsa ben hissetmiyorum karmasigiz :110:

Ben gecen ay yaptim onu ya negatif cikmisti. Benimde duzensiz isin kotusu yumurtladigimi vallahi anlamiyorum arkadas ben ya:bicak: takvim usulu biseyler yapmaya calisiyorum bu ay dayanabilirsem ve gecikirsem 1 hafta gecikmeyi falan bekleyecegim esim bence oldu bebis var oyle hissediyorum diyo bana kalsa ben hissetmiyorum karmasigiz :110:
ben de hiç bişey hissetmiyorum, zihnen, ruhen,fiziken hiç bir fark yok. muhtemelen tutmadı :(

Bazen belirti olmayabiliyor ben hamile kaldığım ay hiç anlamamıştım bile belki inşallah sizinki de öyledir belli mi olur

ben de hiç bişey hissetmiyorum, zihnen, ruhen,fiziken hiç bir fark yok. muhtemelen tutmadı :KK43:

ben de hiç bişey hissetmiyorum, zihnen, ruhen,fiziken hiç bir fark yok. muhtemelen tutmadı :KK43:
Deme oyle ya beklemedigin anda gerceklesir ya biseyler belki bizdekide oyle olur :anne:
Bazen belirti olmayabiliyor ben hamile kaldığım ay hiç anlamamıştım bile belki inşallah sizinki de öyledir belli mi olur
Insallaah insan bazen umutsuz oluyor iste ozellikle kendimizi cok dinlemeye baslayinca

Kızlar iyi akşamlar ilk defa yazıyorum buraya..

Çocuk düşünüyoruz. Ben geçen ay hep hastaydim (grip, soğuk algınlığı vs) erteledik. bu ay deneyelim diyoruz ben yine hastayım ve bikaç ilaç kullanıyorum. Sizce çalışmalara devam etmelimiyiz? Ilac kullandığım için ara mi vermeliyiz ? 30 yaşındayım 3 aylık evliyim gec kalmak istemiyorum

Insallahda cnm degisirmiki sonuc daha 6 gune
n
Canım bugun okudum da kızın biri adetten bi kao gün once kan testi vermiş negatif bir hafta sonra yıne yaptırms pozitif. Sende bide lekelenme oldu yani adette değil. Hem yerleşme kanaması adet zamanı oluyo. Üstüne gördüm diye bi tabir var zaten. Bence yarın bi kan daha ver. Kısmet yani

Back
X