2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gecen ay benim battan 2 gun once 20 cikmisti ama iste dedigim gibi kimyasalmis kanamayla gitti bu ayda aynisi olur diye korkuyorum acikcasi bir hafta 10 gunluk bi gecikme olursa test yapiyim diyorum ama bir yanimda sabredemiyo iste
Allah hayirlisini versin buradaki arkadaşlar olmasa zor toplardim kendimi

Lady timer

Ve takvimim kullanıyorum ben de ilk başta bayaa yanlismis ovu testi yapinca öğrendim ama sen veri yi kendin girince her ay her ay düzeliyor şu an benim.de iyi çıkıyor doğru çıkıyor yani

Aslında en güzeli 9 11 13 15 17 denemek ya da

8 10 12 14 16 18 denemek :)

benim strese bagli cok etkileniyor donemlerim o yuzden belki benimde yanlis olabilir.

Ben o tek ve cift sayilari bilmiyprum .:oops:

Ah ah o gecen aylar yok mu neler neler torpuluyor bizden canim,bende de ne ovu ne takip ne illa su gun birliktelik olacak diye bisey kalmadi,daha benim cok var yumurtlamayi da kestiremiyorum sanki olmadi gibi anlamadim bisey.
Hahahah çok tatlisin

Sok olacaksın ama bu ay test yok bat 8 mi 7 mi 6 mi öyle bir şey var ama günümü bekliyorum test de almicam:

Ben ekimde ovu testi yapmıştım olmamıştı teste Gore 11 gün yumurtlamistim ninem adet bitsin 2 gün sonra başla demişti bende öyle yaptım 2 gün ve 6 gün sonra çalışma oldu başkada olmadı

Bende iki homozigot bir heterezigot var canm bu hamile kalmaya da engel oluyor mudur.. kaç aydr deniyorsunuz dusukten sonra..

Yok canım kesinlikle hamile kalmaya engel değil. Haziranda ilk dusugum oldu eylülde tekrar hamile kaldım ekimde tekrar düşük oldu. Şimdi yeniden deniyoruz bu ay. Prof özel muayenesine gittim sadece rahme giden damarların sertlesip tıkanması sonucu bebeğin gelişimi sağlanamıyor bebek de tutunamayip düşüyor dedi. Hamileligini adetten 3gun önce öğrenmemi kan değerim 20 bile olsa hemen kan sulandirici igneye başlayacağını söyledi canım. Bekliyoruz bakalım kısmet olursa bende yumurta tembelliği olduğu için klomen tedavisiyle hamile kalabiliyorum canım. Ama kan pihrilasmasi sonraki aşama da sorun. Hamile kalmada değil. İnşallah rabbim nasip etsin sana da sağlıkla ;)

Yok canım kesinlikle hamile kalmaya engel değil. Haziranda ilk dusugum oldu eylülde tekrar hamile kaldım ekimde tekrar düşük oldu. Şimdi yeniden deniyoruz bu ay. Prof özel muayenesine gittim sadece rahme giden damarların sertlesip tıkanması sonucu bebeğin gelişimi sağlanamıyor bebek de tutunamayip düşüyor dedi. Hamileligini adetten 3gun önce öğrenmemi kan değerim 20 bile olsa hemen kan sulandirici igneye başlayacağını söyledi canım. Bekliyoruz bakalım kısmet olursa bende yumurta tembelliği olduğu için klomen tedavisiyle hamile kalabiliyorum canım. Ama kan pihrilasmasi sonraki aşama da sorun. Hamile kalmada değil. İnşallah rabbim nasip etsin sana da sağlıkla :KK66:
Hmmm bizim sıkıntı hareketsiz spermler !!! Aşılama dedi doktor ama bn kararsızm yarn karar vereceğim doktorla görüşeymm.. Rabbim nasip eder umarmmm bizlere

Back
X