2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canım kesinlikle hamile kalmaya engel değil. Haziranda ilk dusugum oldu eylülde tekrar hamile kaldım ekimde tekrar düşük oldu. Şimdi yeniden deniyoruz bu ay. Prof özel muayenesine gittim sadece rahme giden damarların sertlesip tıkanması sonucu bebeğin gelişimi sağlanamıyor bebek de tutunamayip düşüyor dedi. Hamileligini adetten 3gun önce öğrenmemi kan değerim 20 bile olsa hemen kan sulandirici igneye başlayacağını söyledi canım. Bekliyoruz bakalım kısmet olursa bende yumurta tembelliği olduğu için klomen tedavisiyle hamile kalabiliyorum canım. Ama kan pihrilasmasi sonraki aşama da sorun. Hamile kalmada değil. İnşallah rabbim nasip etsin sana da sağlıkla :KK66:
Coraspirin kullanıyor musun bna verdi doktor ve asilamayi birazda gözetim altında olsun diye istiyormuş .. sanirm dediğin gbi hemn iğneye baslayackk

Hmmm bizim sıkıntı hareketsiz spermler !!! Aşılama dedi doktor ama bn kararsızm yarn karar vereceğim doktorla görüşeymm.. Rabbim nasip eder umarmmm bizlere

Her çiftin farklı farklı sorunları var forumda bir sürü okumussundur. Ama tıpta artık herşeyin bi çözümü var iyi bir doktor daha doğrusu güvendiğin bi doktor bulup onun dediklerini mutlaka uygula vakit geçirmeden denemelisin. Asilama ile hamile kalan sağlıkla bebek sahibi olanlar çok fazla. Rabbim gönlüne göre versin.

Coraspirin kullanıyor musun bna verdi doktor ve asilamayi birazda gözetim altında olsun diye istiyormuş .. sanirm dediğin gbi hemn iğneye baslayackk

Evet kullanıyorum günde 1 tane canım. Folbiol ve benexol b12 de verdi doktorum. Daha kontrollü bi hamilelik olacak bizim için. Bende de aynı şekilde klomen sonrası catlatma iğnesi kullanıyorum yumurtlamam dollenmem az çok belli oluyor. En baştan doktorun kontrolünde olması daha iyi. Yoksa sürekli kan verirdim heralde hamile miyim diye ;)

Her çiftin farklı farklı sorunları var forumda bir sürü okumussundur. Ama tıpta artık herşeyin bi çözümü var iyi bir doktor daha doğrusu güvendiğin bi doktor bulup onun dediklerini mutlaka uygula vakit geçirmeden denemelisin. Asilama ile hamile kalan sağlıkla bebek sahibi olanlar çok fazla. Rabbim gönlüne göre versin.
Guvendigim bir doktor bulamadm hala o yüzden kararsızm 6 tane kadn doğum doktoru degistirdm 5 ayrı üroloji doktoru gordu esimi biri birini tutmuyo şimdi ki k.dogm doktorumu sevdm ama güven oluşmadı henüz o bir urolojiye yönlendirdi ona gore hareket edecekler birlikte yani en çok bu hoşuma gitti ..çok şükür dediğin gbi tıp ilerledi umidimi yitirmiş değilim ama kararsızlık çok o kadr..

Evet kullanıyorum günde 1 tane canım. Folbiol ve benexol b12 de verdi doktorum. Daha kontrollü bi hamilelik olacak bizim için. Bende de aynı şekilde klomen sonrası catlatma iğnesi kullanıyorum yumurtlamam dollenmem az çok belli oluyor. En baştan doktorun kontrolünde olması daha iyi. Yoksa sürekli kan verirdim heralde hamile miyim diye :KK66:
Heh tamdabu yüzden doktor aşılama diyo gebeliğin riskli geçeceği icn hep gozetm altında olup o şekilde hamile kalmaliymism.. aynı bnada coraspirin b12 folbiol verdi..

Heh tamdabu yüzden doktor aşılama diyo gebeliğin riskli geçeceği icn hep gozetm altında olup o şekilde hamile kalmaliymism.. aynı bnada coraspirin b12 folbiol verdi..

Kendimiz ve bebeğimiz riskli olacak ama çok istiyoruz canım ya :)

Bir de sperm hareketsizligine sadece aşılama ile müdahale ediliyordur belki canım

Kendimiz ve bebeğimiz riskli olacak ama çok istiyoruz canım ya :)

Bir de sperm hareketsizligine sadece aşılama ile müdahale ediliyordur belki canım
Tutmuyo diyorlar ama kısmet tutanlardan var %15ihtiml veriyor.. aynen deli gbi istiyorum keşke ikiz olsa diyorum hatta :anne::KK55:

Tutmuyo diyorlar ama kısmet tutanlardan var %15ihtiml veriyor.. aynen deli gbi istiyorum keşke ikiz olsa diyorum hatta :anne::KK55:

Her ay hamile kalma ihtimalimiz %25 tutma ihtimali de %15 ise %40 eder. %10 bizim şansımız %10 eşimizin şansı %10 da doktorun şansı olsun onlarda herşeyin içinde sağolsunlar :)) ne etti %70 civarı :))

Şaka bi yana canım inşallah olur inşallah dualarin kabul olur hakkımızda hayirlisini nasip etsin rabbim :KK68:

Her ay hamile kalma ihtimalimiz %25 tutma ihtimali de %15 ise %40 eder. %10 bizim şansımız %10 eşimizin şansı %10 da doktorun şansı olsun onlarda herşeyin içinde sağolsunlar :)) ne etti %70 civarı :))

Şaka bi yana canım inşallah olur inşallah dualarin kabul olur hakkımızda hayirlisini nasip etsin rabbim :KK68:
Güzeldi modumu yukselttin gece gece :KK68: sağlıklı insanlarda %25 bizde %10 falndir infertil oldugu için.. insalh kucaginidoldurur Rabbim senin ve tüm isteyenlerin. .:KK19:

Tabi dene canım. Bazen Doğa daha güzel sonuçlar verebiliyor. İnşallah şifa verir, bebeğine kavuşursun...
Ama herşeyin abartısı zarar dikkat et kaş yapım derken Göz çıkarma.
Bu incir i bende düşünüyorum da Prolaktin hormonunu yükseltiomuş. O yüzden pek cesaret edemedim.
Herşeyim normalken başıma iş almayım.
Benimde Bat 26 Aralık. Hiç belirtim yok. Hatta cok rahat bir dönemdeyim.. Sanki huzur girmiş içime...
Bu beni mutlu ediyor vallah.
Benimkide 27 aralık. Akıntı vardı bugun göğüs ağrım başladı hayırlısı olsun

Güzeldi modumu yukselttin gece gece :KK68: sağlıklı insanlarda %25 bizde %10 falndir infertil oldugu için.. insalh kucaginidoldurur Rabbim senin ve tüm isteyenlerin. .:KK19:

Amiin canım :))

Hah bende onu diyorum ışte o oranlara hiç bulaşma ;) birşey ya olur ya da olmaz. Böyle bakarsak daha net canım.

Kizlar 0 :KK43: cok uzgunm nasip degilmis
Canım geçmiş olsun sakın üzülme Allah size can sağlığı versin bebek elbet olur Allahın izniyle... Biliyomusn şuan anladıkki hep strestin tetikledi adet olamadın. Ben ilk evlendiğim aylarda adet olmayınca stres yapardım bi değişik olurdum. Gidip gebelik testi aldım bide negatif çıkarsa diye farlutal aldım adet sökücü. Eve geldim adet oldum. Farlutal hâlâ duruyo çantamda düşün yani. Kullanamadım daha. Geçen ay gebelik testi yaptım bir saat sonra adet oldum. Değişik değişik şeyler. Yani demem o ki biz illa heyecanlanacaz. Kan idrar vs test yapcaz. Umutlancaz illa. Sonra pat kırmızı kart. Gerçekten her ay çekilir dert değil , yumurtlama günüydü ilişkiydi sonra batı beklemeydi derken koca bir ay geçip gidiyo kafa napsın bünye napsın yani... Annemin bi söz söyler, var bi durak yeri der. O hesap. Bakalım bize ne zaman nasip olacak. İnşallah hayırlıca olur umutlar önümüzdeki aya, yeni yıla kaldı. Allah yardmcn olsun canım ama stres yok at o stresi

Çıkmıyo dedi hemşire. Bende anlamadım. Nasıl bakılıyo ki hem :KK43: TC ile falan mı

Canım devlette verdiysen kan. Hastanenin sitesinde laboratuvar sonuçları bölümü oluyor oraya giriyorsun. Kimlik no ve verdiğin örneğin barkod numarası (çok uzun birşey niyeyse) girince sonuçlar görünüyor.

merhaba canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. bakalım işte ocakta da olmazsa ki hiç ümidim yok muhtemelen aşılama olacak. ilk aşılaman mıydı peki canım? üzülmemek , takmamak inan elimde değil ya anlarsın beni zaten. çok üzülüyorum çok. kendimi gerçekten işe yaramaz hissediyorum bazen eşimin olumsuz davranışlarında bile kendime kızıyorum çocuk bile veremiyorum adama diyorum:KK43:(8
Aa oldu mu şimdi bu laf? Verende alanda Allah canım! Verirse hediyesidir vermiyosa imtihanındır. Böyle düşünerek nasıl geçecen imtihanı. At kafandan bu düşünceyi.

Canım devlette verdiysen kan. Hastanenin sitesinde laboratuvar sonuçları bölümü oluyor oraya giriyorsun. Kimlik no ve verdiğin örneğin barkod numarası (çok uzun birşey niyeyse) girince sonuçlar görünüyor.
Ay ben sağlık ocağına gittm verdm o_O devlet teee nerde ya. Hemen ala uykulu gittm geldim yakın diye :( aman zaten öğlene kadar yatarız kahvaltıdan sonra gider alırım napim:KK58:

Back
X