2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericem :KK48: Ben çok panik bir insanım 2 aydır deniyoruz daha ama sorun varsa öğrenelim en baştan.
bnce ocakta hamiş kalcaksın sen :)bak görr

Ben de haziranda 28 oluyorum. Eşim gaza getirmeseydi ben nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyordum. Şimdi denememiz iyi olmuş diyorum resmen olmuyor :KK47:

evt vallahi benim eşim seni dinlemeyecektim ilk sene yapacaktık diyo... oda bu kadar z
Kondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericem :KK48: Ben çok panik bir insanım 2 aydır deniyoruz daha ama sorun varsa öğrenelim en baştan.

oo sen aşmışsın canım bu kadar telaş yersiz hele ki daha 2 ay olmuş.
tabi öncesinde ihtimalleri azaltmak iyi olabilir ama bilemezsinki biraz sabırlı ol.

ah uleyyyn ah 23 yaşında olsam var ya gezip tozardım be yaaa. ben rahatlıktan anca 29 yaşında evlenmeyi göze aldım o da 30 dan sonra çocuk zor olabilir diye korktumda evlendim yoksa çok rahat ve mutluydum :KK70:
Bn esimle konusurkn bi 5. 6. Sene evlnrm dyodum adam 8. Ay geldi istedi oldu bitti e evlenmiskn yapam bari didimmm eee calisamiyrmda calissam yapmaz ertelerdm simdide olmadkca dahada heveslndm bekle bekle

bnce ocakta hamiş kalcaksın sen :)bak görr
Ah güzelim çok zor. Benim bu zırtapoz eşim asker. Sürekli görevde :ukala: Yine gidiyor ayın 29'unda ve 15 gün olmayacak. Ya o gelmeden ya da geldiği hafta bu kez de ben iş için yurt dışına çıkıyorum. Yumurtlama zamanları bitmiş oluyor zaten ikimizde dmndüğümüzde 3 gün falan kalmış olacak regl olmama:KK48: Umutlar şubat ayına kaldı.

Kızlar bende 31 yasindayim. Bebek istedigimizde 28 yasindaydim 3 yildir istiyoruz.
zamanını bekliyor canım rabbim o duyguyu tatıracak inşallah sanada .3 yıldır olmamışsada bundada bir hayır vardır muhakkak ki bizim hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizde hayır olabilir.az daha sabır inşallah

evt vallahi benim eşim seni dinlemeyecektim ilk sene yapacaktık diyo... oda bu kadar z

oo sen aşmışsın canım bu kadar telaş yersiz hele ki daha 2 ay olmuş.
tabi öncesinde ihtimalleri azaltmak iyi olabilir ama bilemezsinki biraz sabırlı ol.
Benim yapım böyle canım Allah'tan hep sabır diliyorum zaten. Kendi kendimi yemekte üstüme yoktur :D

Amin canım hani bi asker sözü varya 'beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır' :) o hesap yani eminim hamile kalsak o yorulmalar herşey hüzünler ağlamalar hepsini unutacaz. Moral bozmak yok Yarn hep beraber dananın kuyruğunu kesecez :)
Esime diyorumki şu 3 - 3,5 kilo el kadar bebisin bize yillardir yasattigina bak.. Hasretimiz hayirli olan tez zamanda dinsin insallah canim.

ben birazda korkuyorum..nasıl doğum yapcam die..ilkinde söz vermiştim bidahamı aslaa die..normal doğumla doğurdum kızımı çok korkuyorum o anları düşündükçe:) ama kızıma bakınca gökyüzüne kocaman bi gülücük fırlatıyorum
Oy gülücüğünü yiyim o senin mucizennn kocan seni sinirlendirdiği zaman de ki benim içimden insan çıktı sen hayırdır :)))

zamanını bekliyor canım rabbim o duyguyu tatıracak inşallah sanada .3 yıldır olmamışsada bundada bir hayır vardır muhakkak ki bizim hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizde hayır olabilir.az daha sabır inşallah
Her adet bebegime 1 adim daha yaklasiyorum diyorum ben de okeanoss00 okeanoss00 gibi panik aceleci biriyim ama konu bebekse Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.. biz istedigimiz kadar kendimizi yiyip bitirelim..

Ah güzelim çok zor. Benim bu zırtapoz eşim asker. Sürekli görevde :ukala: Yine gidiyor ayın 29'unda ve 15 gün olmayacak. Ya o gelmeden ya da geldiği hafta bu kez de ben iş için yurt dışına çıkıyorum. Yumurtlama zamanları bitmiş oluyor zaten ikimizde dmndüğümüzde 3 gün falan kalmış olacak regl olmama:KK48: Umutlar şubat ayına kaldı.
bellimi olur adetten bi kaç gün önce hamile kaldı kuzenimin eşi rabbim ol der olur demi hiç belli olmaz

Back
X