- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
öle deme güzeldi be yaaaaDeli yayeter hayatını yaşamışsın sıra bebişte :) inşallah çok bekletmez seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle deme güzeldi be yaaaaDeli yayeter hayatını yaşamışsın sıra bebişte :) inşallah çok bekletmez seni
bnce ocakta hamiş kalcaksın sen :)bak görrKondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericemBen çok panik bir insanım 2 aydır deniyoruz daha ama sorun varsa öğrenelim en baştan.
Ben de haziranda 28 oluyorum. Eşim gaza getirmeseydi ben nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyordum. Şimdi denememiz iyi olmuş diyorum resmen olmuyor![]()
Kondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericemBen çok panik bir insanım 2 aydır deniyoruz daha ama sorun varsa öğrenelim en baştan.
Yeni bir konu açayım kafalar dağılsın :) Benim Allah nasip ederse hamile olursam ilk bebeğim olacak. 27 yaşındayım. Sizler kaç yaşındasınız?
Bn esimle konusurkn bi 5. 6. Sene evlnrm dyodum adam 8. Ay geldi istedi oldu bitti e evlenmiskn yapam bari didimmm eee calisamiyrmda calissam yapmaz ertelerdm simdide olmadkca dahada heveslndm bekle bekleah uleyyyn ah 23 yaşında olsam var ya gezip tozardım be yaaa. ben rahatlıktan anca 29 yaşında evlenmeyi göze aldım o da 30 dan sonra çocuk zor olabilir diye korktumda evlendim yoksa çok rahat ve mutluydum![]()
Valla her ne kadar severek mücadele vererek evlensem de bazen arkadasıma evlenme dediğim doğruduröle deme güzeldi be yaaaao günlere gidiverdim.bekarlara bekarlık sultanlık başınızı yakmayın diom
![]()
Ah güzelim çok zor. Benim bu zırtapoz eşim asker. Sürekli görevdebnce ocakta hamiş kalcaksın sen :)bak görr
zamanını bekliyor canım rabbim o duyguyu tatıracak inşallah sanada .3 yıldır olmamışsada bundada bir hayır vardır muhakkak ki bizim hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizde hayır olabilir.az daha sabır inşallahKızlar bende 31 yasindayim. Bebek istedigimizde 28 yasindaydim 3 yildir istiyoruz.
Benim yapım böyle canım Allah'tan hep sabır diliyorum zaten. Kendi kendimi yemekte üstüme yokturevt vallahi benim eşim seni dinlemeyecektim ilk sene yapacaktık diyo... oda bu kadar z
oo sen aşmışsın canım bu kadar telaş yersiz hele ki daha 2 ay olmuş.
tabi öncesinde ihtimalleri azaltmak iyi olabilir ama bilemezsinki biraz sabırlı ol.
Esime diyorumki şu 3 - 3,5 kilo el kadar bebisin bize yillardir yasattigina bak.. Hasretimiz hayirli olan tez zamanda dinsin insallah canim.Amin canım hani bi asker sözü varya 'beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır' :) o hesap yani eminim hamile kalsak o yorulmalar herşey hüzünler ağlamalar hepsini unutacaz. Moral bozmak yok Yarn hep beraber dananın kuyruğunu kesecez :)
bi oda arkadaşım var bazen çocuğa kız bulim diyorum sonrada acıyorum amannnn keyfine bak ne evlenip karı dırdırı çekecen işte ben evde eşin sanada acırım diyorumValla her ne kadar severek mücadele vererek evlensem de bazen arkadasıma evlenme dediğim doğrudur![]()
Oy gülücüğünü yiyim o senin mucizennn kocan seni sinirlendirdiği zaman de ki benim içimden insan çıktı sen hayırdır :)))ben birazda korkuyorum..nasıl doğum yapcam die..ilkinde söz vermiştim bidahamı aslaa die..normal doğumla doğurdum kızımı çok korkuyorum o anları düşündükçe:) ama kızıma bakınca gökyüzüne kocaman bi gülücük fırlatıyorum
Ayy cok sevindim canimmm darisi kucagina almayaaakızlarrrrr bnde hamileyim galiba 7 gün geçti adetim test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan testine gidicem işalh..rabbim sağlıcakla kucamıza almayı nasip etsin hepimize işlhh..
Olur olur 28- 31- 34Bende 27 :) güya en az 3 tane cocuk istyodum. Hangi ara olcaksa artık![]()
aynı yaştayızYeni bir konu açayım kafalar dağılsın :) Benim Allah nasip ederse hamile olursam ilk bebeğim olacak. 27 yaşındayım. Sizler kaç yaşındasınız?
Nazlanıyo işte gelmemde gelmem :)) amin canım inşallahhh herkesi görürüz hamişEsime diyorumki şu 3 - 3,5 kilo el kadar bebisin bize yillardir yasattigina bak.. Hasretimiz hayirli olan tez zamanda dinsin insallah canim.
Arkandan ben de geleyim michie lütfeeen :)aynı yaştayız![]()
Her adet bebegime 1 adim daha yaklasiyorum diyorum ben dezamanını bekliyor canım rabbim o duyguyu tatıracak inşallah sanada .3 yıldır olmamışsada bundada bir hayır vardır muhakkak ki bizim hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizde hayır olabilir.az daha sabır inşallah
bellimi olur adetten bi kaç gün önce hamile kaldı kuzenimin eşi rabbim ol der olur demi hiç belli olmazAh güzelim çok zor. Benim bu zırtapoz eşim asker. Sürekli görevdeYine gidiyor ayın 29'unda ve 15 gün olmayacak. Ya o gelmeden ya da geldiği hafta bu kez de ben iş için yurt dışına çıkıyorum. Yumurtlama zamanları bitmiş oluyor zaten ikimizde dmndüğümüzde 3 gün falan kalmış olacak regl olmama
Umutlar şubat ayına kaldı.