2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yarin uroloji randevumda kan vericem bat 30-31 aralik gebelik varsada adete 8 gun kala kanda cikmaz diye dusunuyorum. Yumurtlama tahminen gecen hafta carsambaydi.

Yumurtlama üzerinden 9 gun geçmişti ben çıkmaz dedim doktora çıkar dedi o:)

Ben 12 gün geçmesi gerekir diye biliyordum doktor kanda belli olur dedi :)

herkesciklere günaydın 6 da sahura kalktım hamile kalırsam borçları tutamam diye tabi ilk idrarla yapamadım sahurda su içtim biraz sonrada çıbığa zor bela azcık yaptım resmen kesildim be nurtopu gibi tek çizgim var olan 12 liralik gebelik testine oldu bi dahakine 1 liralıklardan kullanim en iyisi :KK70: :KK70: :KK70: benim adetim 25 i gözüküyor zaten az daha sabır .bi kaç defada baktım ama yok çizik yok o uyku sersemliğiyle ve azıcıkkkkk bi silik çizgi bile olmadığından foto çekmedim hayır varsa rabbim nasip eder yoksada vakti gelince olur ne edek hoş ben aceleci davrandım herkes yapma etme dedi söz dinlemedim furun beni hadddiiiii :KK70:

CANIM üzülme daha bat çok var ikimizde testi erken yaptık hatta hepimiz senden esinlendik çok erken olduğunu bildiğimiz halde hepimiz bat ı bekleyelim hele yaw ne üzülüyorsun bu testler sanki ne kadar güvenilir kanda verme şimdi bekle 4-5 gün tamam mı bak bende bekliycem

ay canım aynen öyle biraz sabırlı olmayız.. Üzmeyelim boş yere İnşallah güzel olacak sonuclar...

ay canım aynen öyle biraz sabırlı olmayız.. Üzmeyelim boş yere İnşallah güzel olacak sonuclar...
üzülmek değilde bir sürü belirti olunca bi farklı oldum alla allaaa o ağrılar neydiki gibim mesela benim böyle kasık ağrım olmaz yani sürekli sefaff akıntımda yoktur adet öncesinde de olmazdı ama erken tabi az sabır olur yada olmaz o da allahtan .evet gaza geldiğim ve aceleci davrandığım doğrudur :D

üzülmek değilde bir sürü belirti olunca bi farklı oldum alla allaaa o ağrılar neydiki gibim mesela benim böyle kasık ağrım olmaz yani sürekli sefaff akıntımda yoktur adet öncesinde de olmazdı ama erken tabi az sabır olur yada olmaz o da allahtan .evet gaza geldiğim ve aceleci davrandığım doğrudur :KK70:

canım işin acıkcası gaza geldik... bu cok net. Ama merakımızı giderdik, takılmamak lazım. Ben normalde adetimi beklerim adet olmadan ne idrar ne kan testi yapmam. Ortama uyum dedim çünku çıkan sonucun beni etkilemeyeceğini bıliyordum.
Birde Dediğin gibi belirtilerden az cok anlıyor insan. Ben iki kere hissettim ve ikisinde de hamileydim.
Şuan bahsettiğin belirtiler bende de var. Dahası benim en büyük belirtim iki kere hamile kaldım ikisinde de cok sevdiğim şeylerden nefret ettim. İlkinde Çikolata yiyemedim. Hala yiyemiyorum. İkicisinde çaydan nefret ettim . hala çay içemiyorum limon sıkarsam içebiliyorum.
Bu ayda deli gibi sabah akşam 2-3 fincan içtiğim türk kahvesi içemiyorum. 1 haftadır ağzıma süremedim..

canım işin acıkcası gaza geldik... bu cok net. Ama merakımızı giderdik, takılmamak lazım. Ben normalde adetimi beklerim adet olmadan ne idrar ne kan testi yapmam. Ortama uyum dedim çünku çıkan sonucun beni etkilemeyeceğini bıliyordum.
Birde Dediğin gibi belirtilerden az cok anlıyor insan. Ben iki kere hissettim ve ikisinde de hamileydim.
Şuan bahsettiğin belirtiler bende de var. Dahası benim en büyük belirtim iki kere hamile kaldım ikisinde de cok sevdiğim şeylerden nefret ettim. İlkinde Çikolata yiyemedim. Hala yiyemiyorum. İkicisinde çaydan nefret ettim . hala çay içemiyorum limon sıkarsam içebiliyorum.
Bu ayda deli gibi sabah akşam 2-3 fincan içtiğim türk kahvesi içemiyorum. 1 haftadır ağzıma süremedim..

Ayyyy çikolataya nefret etmek mi keşke bende de olsa öyle bir şey :KK66:

Yani önce hamile.kalsam da sonra tatlidan vazgeçsem:)

Ayyyy çikolataya nefret etmek mi keşke bende de olsa öyle bir şey :KK66:

Yani önce hamile.kalsam da sonra tatlidan vazgeçsem:)

Şöyle söyleyeyim yediğim çikolatanın haddi hesabı yok, eşim her akşam cebinde çikolatayla gelirdi. :) cok severdim ve hiç hayır demezdim. Şimdi yiyorum birileri ikram edince ama hiç eski tadı vermiyor. Eskiden nasıl lezzetliydi.
İnşallah canım hamile kalda çikolata yemesende olur:)

Şöyle söyleyeyim yediğim çikolatanın haddi hesabı yok, eşim her akşam cebinde çikolatayla gelirdi. :) cok severdim ve hiç hayır demezdim. Şimdi yiyorum birileri ikram edince ama hiç eski tadı vermiyor. Eskiden nasıl lezzetliydi.
İnşallah canım hamile kalda çikolata yemesende olur:)

Hahaha aynen canım. Ya hayırlısıyla bi hamile kalayim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım gerisi gelir inşallah

Ama tatlı duskunluğunu benim için büyük sıkıntı

sen benden tecrübelisin tabi bende kızımda herşeyden tiksinmiştim çaykolik olan ben demlikten çayın kokusu sanki geliyoduda kusuyordum ilk 2 yıl limonsuz içemedim dediğin gibi şimdi içiyorum .rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım eşimin spermiyogram sonuçları çok iyi geldi aşılama iptal norml denemeye devam bn şok oldm sonuçları görünce çok şükür düzelip normale döndü.. darısı bebek haberine insallh.

çook sevindim canım yaa rabbime şükür :)) gerisi de nasip olur artık canım sen moralini yüksek tut ;) yumurta takibi yaptırabilirsin dr a canım.

Allah hepimizden razi olsun canim hepiniz iyi ki varsiniz hepimizin tek istegi saglikli bebek duygularimiz ayni bizi bizden baskasi bilemez iyi ki bu sayfa var sen de sagol S selifor
Aynen canım en yakınımla bile bunu konuşamıyorum kardeşim dediğim insan. Geçen gün neler söyledi. Annemler bize 15 saat uzaklıkta oraya gitmemiz için eşimle ben iki kişi 400 lira gidecekti annemde bi kaç gün için harcama yapma zaten haftaya doktor randevun var dedi bebek isterken şimdi riske atma kendini dedi. Kardeşime söylediğimde parasını onlar mı verecekti de sana böyle dedi diye tepki gösterdi. Geçen gün dedim gebelik testi alıp yapcam diye. Bana yazdığı msjı sildim eşim görmesin diye. Ama unutamıyorum. Gebelik testi ne kadar dedi 3 lira dedim. Sonra test yapacağımı öğrenince. Ne gerek varda yapıyosun, anlamıyorum beklesene adetini zaten adet olmazsan hamilesin demektir kan versene gebelik testine para verip duruyosun negatif çıkıyo zaten falan deyince kanım dondu msjına cvp vermedim. Aslında cevabım vardı . Parasını sen mi veriyosun derdimde söylemedim çünkü anlamycaktı o lafım onun zoruna gidecekti sorun çıkacaktı aramızda. Haftaya yanıma gelecek kalbini kırmayım dedim. Kalktım duşa girdim çıktığmda aradı açtım. Sesimi duyunca ağladın mı sen dedi hayır dedim. Ben öleyim mi dedi. Off sen öl ki ağlamadım ne ağlycam dedim. Bidaha bana böyle yemin ettirme dedim kızdım. Gerçekten ağlamamıştım. Asıl olan ne biliyomusun ağlayacağımı düşündüğü lafı hiç düşünmeden tek kelimede söyledi. Canı sağolsun. Ondan sonra zaten konusu bile geçmedi şuan gayet güllük gülistan konusuyoruz. Çok üzüldüm çok. Beni o bile anlamycaksa kim anlycak dedim. Ama anlamıyo ki. Anlaması için benim durumumu yaşaması lazım. İnşallah yaşamaz yaşayarak anlamasını hiç istemem. Kan vermemi ilk o teşvik etti. Sanırım kan versinde oda kurtulsun bende kurltym diye düşündü. Heyecanla bekliyo şimdi test sonucumu. Negatif çıkınca okadar mahcup oluyorum ki. Boşu boşuna test yapıyosun diyoya negatif çıktığında ona söylemeye çekiniyorum negatif diye. Zaten bu ilkti. Tövbe ettm bidaha söylemem. Kendi başımı yerim burda da, kimseye gidip şöyle böyle demem. Yaşayan anlar. Ben desem ki adete bir hafta var kan verdim yada evde test yaptım. Kimse niye yaptın demez burda. Dua eder heyecanla merakla bekler moral verir. Yaşamayan yadırgıyo. :( döküldüm birden kusura bakma canım

sen benden tecrübelisin tabi bende kızımda herşeyden tiksinmiştim çaykolik olan ben demlikten çayın kokusu sanki geliyoduda kusuyordum ilk 2 yıl limonsuz içemedim dediğin gibi şimdi içiyorum .rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Benim hamile arkadaşta çaydan tiksindi Allah Allah ben hiç bişeyden tiksinmiyorum ne bulsam gömüyorum valla :))

Back
X