- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
Geçen ay adet olmadan bir gün önce çokkk kötüydüm eşimle gereksiz bişeyden tartışıp deli gibi ağladım ertesi gün adet oldum. Sadece gebelik değil adet olacağı sıralarda da insan çok bunalıma giriyo ben hep böyleydim bekarkende. Dün yine gereksiz bişeyden ağladım yalnızım eşim sürekli göreve gidiyo gece yine gitti iki gün yok adam. Memleket ebesinin nikahında. Dışarı çıksam herkes kürtçe konuşuyo anlamıyorum. Bugüne şükür işte ama çok yıpranıyorumdışardan herkesin yardımına koşan her konuda yardımcı olmak için yırtınan biri gibi dursam da kendi sorunum olduğunda bi başımayım. Gece eşime abdest al temiz git dedim. Gözüme baktı tamam temiz giderim dedi. Askerya. Ne alâka dedm kızdım. Sürekli ölümle burun burunayız kelle koltukta gezmesi çok zor onun karısı olmak askeri sevmek asker olmaktan da zor. Hepsi biraraya gelinceeeee Zehraya bi haller oluyo duygusallaşıyo bi değişikleşiyo :) Allah sizden razı olsun yanımda olmasada yazdıklarımı okuyan destek çıkan birilerinin olması çok güzel yolların mesafenin önemi yok Allah gönül uzaklığı vermesin
Allah yardımcın olsun canım, eşine ve tüm askerlerimizin allah yardımcısı olsun..