2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sen mi ben mi :KK43: yaşadığım herşeyi gebelik belirtisi sayardım önceden. Şimdi aman yok ne bebeği diyorum üşüttüm şu sebepten böyle bu sebepten böyle derken. Beynimde ki o acaba? Sorusu varya onu boyle baltalayasım geliyo :KK43:
sorma canım yaa yok diyorum kendimce hissetmiyorum diyorum sonra bir belirti hissedince ona yormadan edemiyorum ama bakalım artık bu ayda olmazsa doktora gidicem birşeymi oluştu bende diye.bu arada benim bat'a 6 gün kaldı erken gebelik testlerinden yaptım dayanamayıp negatif çıktı çok çökerdim anlatamam.kesinlikle olumsuzum

kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 9.günüm falan.ovülasyonla takip ettim.geç yumurtlamış olacağımı sanmıyorum.bugün dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlarından ve negatif.olsa çıkmazmıydı yaa oluşmamışmıdır bu sürede gebelik.7 ile 10 gün arası.kasık ağrılarımda var adet olacakmışım gibi.acayip canım sıkkın anlatamam

kızlar iyi geceler. Bişey sorucam size.
Benim geçen ay 16.günde olmuş yumurtlamam bu ayında öyle olcağını varsayarsak dün bugün ya da yarın yumurtlamam. Eşimle son 4 gündür birlikteliğimiz olmadı bugün hariç. Tutması zor değil mi?
Bende seningibiyim canim yumurtlama gecti gibi dusunuyorum...akintin falan varmi

Bende seningibiyim canim yumurtlama gecti gibi dusunuyorum...akintin falan varmi
Var ama her zamanki gibi işte normal düzeyde akıntım. Yumurtlama günü çok yoğun akıntı gelir falan diyolar ya ama ben öyle bişey görmedim.
Yumurtlamam dündüyse yada yarınsa, bugünkü birliktelik 4 günlük ama. Çok ara verince de olmuyo diyolar, siz ne diyorsunuz bu duruma?

kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 9.günüm falan.ovülasyonla takip ettim.geç yumurtlamış olacağımı sanmıyorum.bugün dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlarından ve negatif.olsa çıkmazmıydı yaa oluşmamışmıdır bu sürede gebelik.7 ile 10 gün arası.kasık ağrılarımda var adet olacakmışım gibi.acayip canım sıkkın anlatamam
Bazen idrarda gemen cikmaya biliyo bence adet gununu beklemelisin..ve hemen korelini bozma insAllah hayirli sonuc alirsin..ben ilk hamileligimde 7 gun gecince cizgileri gormustum

Var ama her zamanki gibi işte normal düzeyde akıntım. Yumurtlama günü çok yoğun akıntı gelir falan diyolar ya ama ben öyle bişey görmedim.
Yumurtlamam dündüyse yada yarınsa, bugünkü birliktelik 4 günlük ama. Çok ara verince de olmuyo diyolar, siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ben mesela iki gun once o bahsedilen uzayan akintiyi gordum beraberlik olmadi tabi simdi ise kremsi beyaz yogun akintim vardi bugun ve rahim agzi yumusakti hala yumurtlama gunlerim oldunu ve tutabileceni anladim internetten degerlendirdik bizde..evet cok ara vermek iyi degilmis sperm kalitesi icin malesef bizde cook ara verdik nasip artik

Canim cok ara werince olmaz diye bende duydum. Oğlum su anda 7 yaşında surekli korunduk. Iki ay içinde hamile kaldım. Bende cok saskinim ama yeterki Rabbim ol desin. Yumurtlama gecti diye koyverme kendini. Çalışmalara devam. Rabbim herkese yasatsin anneligi. Sağlık we hayirla inşallah. Guzel haberlerinizi duyariz umarim....

Canim cok ara werince olmaz diye bende duydum. Oğlum su anda 7 yaşında surekli korunduk. Iki ay içinde hamile kaldım. Bende cok saskinim ama yeterki Rabbim ol desin. Yumurtlama gecti diye koyverme kendini. Çalışmalara devam. Rabbim herkese yasatsin anneligi. Sağlık we hayirla inşallah. Guzel haberlerinizi duyariz umarim....
Canim sanirim ara vermekten kasti iliski suresi...bende ilk senin gibi dusundum ama anlatmak istedigi yanlis degilsem 4 gun arayla beraber olunuldugu...

4 gun cok deilki.ben 2 ay ovitrelle tedavisi gordum ikisindede 4 gun perhiz verdi dr yuma kadar.ama uzayan akinti bitim kreme donunce is %90 bitmis oluyor.cunku o kremsi akinti carpus luteumdan salinan folikul kalintisi gibi bisey oluyor

InsAllah Allah herkese nasip etsin benimde 4 yaslarinda kizim var onuda iki yillik ugras sonucu oldu somdide urasiyoz ikinci icin..neyle korunuyodun canim sen

Esim korunuyodu canim. Prezervatifle. Benim oglumda 4 yil sonra oldu. Oglumdan önce bir düşük birde anomali gebelik gecirdim onu aldirmak zorunda kaldim. Şimdi zor korkulu ve heyecanli bi surec yeniden basladi. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Esim korunuyodu canim. Prezervatifle. Benim oglumda 4 yil sonra oldu. Oglumdan önce bir düşük birde anomali gebelik gecirdim onu aldirmak zorunda kaldim. Şimdi zor korkulu ve heyecanli bi surec yeniden basladi. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Allah razi olsun canim...Allah kucagina almayi nasip etsin..bende cok zor bol bulantili 8 ay yatakli bi hamilelik gecirdim Allah yardimcin olsun

Back
X