2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Var ama her zamanki gibi işte normal düzeyde akıntım. Yumurtlama günü çok yoğun akıntı gelir falan diyolar ya ama ben öyle bişey görmedim.
Yumurtlamam dündüyse yada yarınsa, bugünkü birliktelik 4 günlük ama. Çok ara verince de olmuyo diyolar, siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu konuda naçizane tavsiyem yumurtlama oldu mu olacak mı gibi sorularla kendini strese sokma. Stres olumsuz etkiliyor. düzenli ilişki olsun yeterli. Bunu düşünmediğinde kafana da takmadığını göreceksin. Allahım hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte evlat nasip etsin inşallah

sizler zaten başlamadınızmı folik asite hamileliği düşündüğün gibi başlamak lazım aslına bakarsan evet 4 aya kadarda doktorlar iç diyor ama asıl koruma gebelik öncesi başlanırsa oluyor bir yerde okumuştum benim planlı olmadığından başlamamıştım ama ihtimal oluştuğundandır hemen ecz den aldım başladım hiçbiriniz ihmal etmeyin lütfen
Ben gebeyim canim zaten kullaniyorum hatta kalp atislarini dinledim artik gun sayiyorum olfuk 7 haftalik 5 hafta sonra cinsiyeti belli olucak insallah :) 7 haftalik hamileyim ama tek belirtim yemek yemem baskada bisey yok :)

aminnnn kesinlikle katılıyorum stres yapmadan akışını bırakmak en güzeli ama insan heyecanlanıyor
Canim bak evde sorunlar vardi koskosa bir ayda 3 kez birliktelik oldu ne yumurta takibi yaptim ne bisey tutmasi o kadar imkansizdi ki hic aklimda yoktu daga ciktim hopladim zipladim arkasindan ise basladim hic yerimde durmadim nasil olsa yok diye anam adetim 1 gun gecti agri kesici virdurcaktim kasiklarim agriyo diye baya siddetli bi agriydi hadi dedim bi test yapayim yaptim silik bi daha yaptim cok silik dedim testler bozuk kan testi yapayim sonra vurdururum anam doktor tebrik etti basladim aglamaya zaten esimde agladi o kadar cok istedik olmadi aklimdan cikmisti surpriz oldu bu isler akisina birakinca hic beklemedigin anda oluyo Allah iste mucize veriyo yok calisma falan olmamisti bizde :)

Kızlar gunaydin internet baglantim yok dunden beri giremiyorum yazdiklarinizi okuyamadim. Biraz sonra hastaneye gidicem idrar yolu enf icin urolojiye muayene olucam. Antibiyotik kullandigim icin b-hcg testi istiycem. Adetime 8 gun var gebelik varsa cikar insallah. Gebelik yoksa da icim rahat bi sekilde antibiyotigimi kullanirim en azindan.

Cok iyi o zaman merak ettim naptin kiz takip edemedim :)
sabah yyine dayanamayp yaptgm early predictor un resmi :D
P_20161222_072906.webp

Evt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.

upload_2016-12-22_9-41-1.webp

Eklentiler

• upload_2016-12-22_9-40-30.webp
    upload_2016-12-22_9-40-30.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 51
Evt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.

Eki Görüntüle 1928365
Ayy tebrik ederim gözün aydın güzelim. Darısı inşallah bizlerin başına :)

Back
X