2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Son düzenleme:
selaaaaaam kızlar,
ben de hamiş kalmak istemiş, kalmış ve ne yazık ki bebişlerimi kaybettmiştim. :KK43: çok bunalıyorum anlatamam 2 ay denememiz yasak, denemek bile şükretme sebebiymiş anladım. moralim çoook bozuk, size içimi dökmek istedim.
Allahım sağlıkla hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah. Sen kendine ve eşine iyi bak bebiş de kendiliğinden gelecek

iyi degl mi canm ben de mutlu oldm daha bat bile gelmedi daha dusum bekliyodm 10 civari saliya kadar yukselms olr insallah iyice:dua: dualarnz sayesnde oldu galiba
BarSer BarSer yanne yanne ZK_ASK ZK_ASK kalplerasi kalplerasi okeanoss00 okeanoss00 :nazar:
Hatim okuduğumuz gün cüzden sonra kenzül arş yasin süresi okuyup bol bol dua ettim size bize cümlemize. Yer gök dua ile tatlım daha da dua edecez inşallah. Maşallah değerine de ♡♡♡

iyi degl mi canm ben de mutlu oldm daha bat bile gelmedi daha. dusun bekliyodm 10 civari saliya kadar yukselms olr insallah iyice:dua: dualarnz sayesnde oldu galiba
BarSer BarSer yanne yanne ZK_ASK ZK_ASK kalplerasi kalplerasi okeanoss00 okeanoss00 :nazar:
Ayy mutluluktan aglayabilirim suan cok guzel degerin daha bat bile gelmemisken Allah im bebisin tutunmasini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim:KK200:

olley deyisine bak ya :KK200:
Ben bimac aydr yabanci bi sehrdeym, arkadasm yok ailelerle aramz kotu
bana yoldas oldnz hepnz. Dusundkce duygulaniyorm:KK19:
Biri mutlu olduğunda bende mutlu oluyorum. Hele ki mutluluğun sebebi bir mucizeyse 2 kat artıyor mutluluğum. Hepimiz elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz. İnşallah değerin sağlıkla yükselecek ve kucağına da alacaksın. Ay bugün zaten çok duygusalım ağlarım :mad:

Temizliyodur canım bende hiç etki etmedi bişey hissetmedim hatta adetim iki ay geç geldi zaten düzensizdi normal yani ama 7 gün sürmüştü normalde 4 gün sürer
Benim,de,en,son regl olmadım hem,tarlusal hem soğan kürü yaptım 4 gün regl,oldun,bende,evlendiğimden beri 5 gün oluyordum 7 gün oldu,benim,de,sonra şimdi yine,başladım 4 gündür,içiyorum soğan,suyu

selaaaaaam kızlar,
ben de hamiş kalmak istemiş, kalmış ve ne yazık ki bebişlerimi kaybettmiştim. :KK43: çok bunalıyorum anlatamam 2 ay denememiz yasak, denemek bile şükretme sebebiymiş anladım. moralim çoook bozuk, size içimi dökmek istedim.
Geçmiş olsun zor bir durum ancak bundada vardır bir hayır , bebekletiniz melek olmuş dua edin .

kızlar iyi akşamlar.eşim için sperm testi yaptırmak istiyoruz.üroloji doktruna gidip test yaptırmak istiyorum derse yaparlarmı acaba.bende adet olursam bu ay tekrar kontrole gitmek istiyorum.normalde hiçbir sorun yok bildiğimiz oğlumda var fakat 1 yıla yakın süredir gebe kalamıyorum.bir sorun olabilir ben yada eşimde belki tekrar bi kontrolde fayda var

selaaaaaam kızlar,
Haklisin valla insanin bi umut icin ay basini beklemesi bile guzel...ama insAllah senin icin bu son snavdir ve iki ay sonunda bebisine kavusursun

Back
X