2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar iyi akşamlar.eşim için sperm testi yaptırmak istiyoruz.üroloji doktruna gidip test yaptırmak istiyorum derse yaparlarmı acaba.bende adet olursam bu ay tekrar kontrole gitmek istiyorum.normalde hiçbir sorun yok bildiğimiz oğlumda var fakat 1 yıla yakın süredir gebe kalamıyorum.bir sorun olabilir ben yada eşimde belki tekrar bi kontrolde fayda var
Evet canim gidince test yapiyo hemen..yapmanizda fayda var..

Evet canim gidince test yapiyo hemen..yapmanizda fayda var..
çok tşkrler canm cvbın için ben yada eşim farketmez belki bir sorun oluşmuştur bilmediğimiz.biz herşey yolunda diye bakıyoruz ama en azından kafamda soru işareti olmasın istiyorum.6 gün var reglime erken gebelik testi negatif ağrılarım var ama bişey var gibi hissetmiyorum.gelecek aya hazırlık.gerçi bi umut belki süpriz olur ama inşallah Rabbim hepimizn dualarını kabul etsin:dua:

olley deyisine bak ya :KK200:
Ben bimac aydr yabanci bi sehrdeym, arkadasm yok ailelerle aramz kotu
bana yoldas oldnz hepnz. Dusundkce duygulaniyorm:KK19:
Ayyyy kıyamam sana bende başka bir ülkedeyim , dil problemi var ve yalnızım, aynı benimde eşimin ailesi ile görüşmüyorum ,Bizden uzak allaha yakın olsunlar yani o kadar . Allahım hepimizin yardîmcısı olsun.

erken gebelik testi yaptim simdi canm miratech marka ama negatif maalesef bat 28 aralik
Canım ben test için erken olduğunu düşünüyorum bata 1-2 gin kala veya bat günü geçince yap zaten miratec marka hep hatalı sonuç veriyor ben prodictor express diye bir test yaptım

Kızlar bugun ıdrar yolu enf ıcın urolojiye gittim bhcg 0,0 sasirmadim:) en azından antibiyotiğimi icim rahat kullanicam. Yenilen pehlivan gurese doymaz misali ocak ayından sımdıden cook umutluyum:)

bugün çatlatma iğnesinin 10. günü yumurtlama dönemimiz de pek verimli geçmedi. geçen ay 13. gününde regl olmuştum yine öyle hissediyorum :KK43: hayırlısı olsun.
doktor klomen için altı ay demişti bu 3. ayın sonuydu kendimi yorulmuş hissediyorum. regl olunca bu ay için doktora gitmeyesim var. vücudum dinlensin istiyorum ama böyle bir şey yanlışmı olur bilmiyorum.
inşallah senin mutlu haberini bekliyorum canım :KK200:
Canım bende bugun hastaneye gıtmısken kan verdım. Umudum ocak ayına kaldı olsun bunada sukur yumurta var sperm var ki deneyebiliyoruz.

Sende tedavine devam et klomen kullandıktan sonraki ay kist kontrolıu için dr gitmelisin.

Son düzenleme:
Canım ben test için erken olduğunu düşünüyorum bata 1-2 gin kala veya bat günü geçince yap zaten miratec marka hep hatalı sonuç veriyor ben prodictor express diye bir test yaptım
benm aldgmn sorunlu oldgnu bende burda okumistm canim ama esim baska bulamamis ya zaten ilk bastan beri cok silik bi cizgi var gri gibi ama bilmiyrm.bekliycm 28 ni ve kasiklarm acayip yaniyo ve agriyo insallah vardr ya

kızlar iyi akşamlar.eşim için sperm testi yaptırmak istiyoruz.üroloji doktruna gidip test yaptırmak istiyorum derse yaparlarmı acaba.bende adet olursam bu ay tekrar kontrole gitmek istiyorum.normalde hiçbir sorun yok bildiğimiz oğlumda var fakat 1 yıla yakın süredir gebe kalamıyorum.bir sorun olabilir ben yada eşimde belki tekrar bi kontrolde fayda var

Esimde yaptırdı direk gidip bebek için olduğunu söyleyince hemen gerekli testleri yaptırdılar birde ultrason muayenesi oldu canım.şükür hiç bi sorunu çıkmadı ;)

Merhaba, en son adet tarihim 13 kasım. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralikta 163 çıktı. Kaç haftalık değer iyi yükselmiş mi hiç bilgim yok. Haftaya salı kontrole gideceğim. Sizce nasıl ne dusunuyorsunuz ?

Canım 4haftalik hamilesin değerin adet tarihine göre de olması gerektiği gibi. İnşallah rabbim gönlüne göre versin. Bence değerlerde bi sorun yok ;)

Bende aldım canım senin yazını da okuduktan sonra :KK66: nasıl kullanacaksınız kızlar?
Ben sabah aksam 1 cay kasigi ac karinla yiyeceğim oyle yaziyor zaten. Esime de yedirecegim 2 kutu aldim :)) Gelsin kaliteli yumurtalar spermler :)) Hepimize vesile olsun inşallah. Ben bu ay bos geçireceğim ama yine de icmeye baslayacagiz. Subat ayinda deneme yapacagiz biz. Esim yok bu ay ben de yokum :))

Ben sabah aksam 1 cay kasigi ac karinla yiyeceğim oyle yaziyor zaten. Esime de yedirecegim 2 kutu aldim :)) Gelsin kaliteli yumurtalar spermler :)) Hepimize vesile olsun inşallah. Ben bu ay bos geçireceğim ama yine de icmeye baslayacagiz. Subat ayinda deneme yapacagiz biz. Esim yok bu ay ben de yokum :))
Ne aldınız merak ettim :KK3:

Ben
bende başlicam insallah ç. O zaman Bu gece uyumadan önce alıyım diyorum bide sabah aç karına. Olur mu

Back
X