2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@ayllllliiiin35 Pariskizim Pariskizim @Ozlmugr kızlar benim kan testim bugun negatif cikti o yuzden pazar gunu idrar testi yapmayacagim sizden iyi haberi alacagimiz bi ay olsun insallah
Aminnn Canım zaten şubata kadar ara vermiştik dimi ben şubata kadar hiç bişey yapmıcam dedim çünkü. O yüzdrn test felanda yapmıcam gecikene kadar çok yıpratıyo o dönem ve stresli geçiyo. Bi taraftanda erkenden öğrenip beklentiye girmiyosun ama ondada çıkmaya biliyor. Valla çokkk karışık kafam ama ben beklenti içinde değilim artık. Bidaha ki ay daha çok beslenip daha dikkatli oluruz ben incirleri hazırladım bile :) Allahım hayırlısı olduğu zaman bizede bebiş duygusunu tattırsın inşallahhh

Merhaba, en son adet tarihim 13 kasım. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralikta 163 çıktı. Kaç haftalık değer iyi yükselmiş mi hiç bilgim yok. Haftaya salı kontrole gideceğim. Sizce nasıl ne dusunuyorsunuz ?

canım belliki yeni oluşan bir gebelik, normalde 2 günde 2 katına çıkar. Ama sana firkir vermesi için haftalara göre kan değerleri aşağıdaki gibidir. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğimle... aklına bişey takma herşey gönlünce olsun...

3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Aminnn Canım zaten şubata kadar ara vermiştik dimi ben şubata kadar hiç bişey yapmıcam dedim çünkü. O yüzdrn test felanda yapmıcam gecikene kadar çok yıpratıyo o dönem ve stresli geçiyo. Bi taraftanda erkenden öğrenip beklentiye girmiyosun ama ondada çıkmaya biliyor. Valla çokkk karışık kafam ama ben beklenti içinde değilim artık. Bidaha ki ay daha çok beslenip daha dikkatli oluruz ben incirleri hazırladım bile :) Allahım hayırlısı olduğu zaman bizede bebiş duygusunu tattırsın inşallahhh
Insallah canim umutluyum mutluyum birgun saglikli bebegimiz olacak Allahin izniyle

Hele şükür canım cok sevindim ya saglikla al kucağına insaAllah güzel haberle döndün aramiza hemen yazıyorum listeye:KK200:

Sağol canım ikizlerim olucak Allahım nasip ederse dün kalp atışlarını duyduk binlerce şükürler olsun rabbime ..
İki ayrı kese :)
İsteyen herkese nasip olsun inşallahh

Sağol canım ikizlerim olucak Allahım nasip ederse dün kalp atışlarını duyduk binlerce şükürler olsun rabbime ..
İki ayrı kese :)
İsteyen herkese nasip olsun inşallahh

Çok güzel vallahi. İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım.. bu arada ikiz ya Allah yardımcın olsun hem hamilelik sürecinde hem sonrasında...
Amin canım cumlemize naip etsin ikiz olmasa da tek :KK48:

Çok güzel vallahi. İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım.. bu arada ikiz ya Allah yardımcın olsun hem hamilelik sürecinde hem sonrasında...
Amin canım cumlemize naip etsin ikiz olmasa da tek :KK48:

sağol canım inşallah evet zordur ama veren Allah bi kolaylığınıda verir bakalım
rabbim sizlerede nasip etsin

Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi. :anneadayı::KK200:
Hayatimda duydgm en guzel seydi.
"Tebrikler ilk tercihinize atandiniz."
"Benimle evlenirmisin" vs bu cumleleler bugn duydklarmn yaninda hic biseymis...
Folik asit yazayim dedi dedim o is bende sen merak etme :KK49:

Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi. :anneadayı::KK200:
Hayatimda duydgm en guzel seydi.
"Tebrikler ilk tercihinize atandiniz."
"Benimle evlenirmisin" vs bu cumleleler bugn duydklarmn yaninda hic biseymis...
Folik asit yazayim dedi dedim o is bende sen merak etme :KK49:

:) Hadi Maşallahh.. Mutluluğun daim olsun canım benim...

Back
X