2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi. :anneadayı::KK200:
Hayatimda duydgm en guzel seydi.
"Tebrikler ilk tercihinize atandiniz."
"Benimle evlenirmisin" vs bu cumleleler bugn duydklarmn yaninda hic biseymis...
Folik asit yazayim dedi dedim o is bende sen merak etme :KK49:
Yaa bir de neler getirdin aklına üzdün kendini de bizi de. Sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar esim dun sperm testi yaptirdi
20161223_124654-1.webp

Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi. :anneadayı::KK200:
hayırlı olsun canım rabbim mutluluğunu daim etsin bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

canım yaa söylediğin ilk cümleleri yaşamak nasip oldu inşallah son duyduğun haberi almak da nasip olur. sen anlatınca duygulandım valla. maşallah diyelim daha güzel cümleler duyarsın inşallah ;)

Olaya bakın adet oluyorum sanırım. Kanamam var... tam aynısını yaşadım...yine kimyasal....
Ovulasyon testinde 9 aralık ta çift çizgi olmuştu. yani 10 aralıkta yumurtlamışım bugün14. gün ve benim kanamam var...
Dr. aradım gel dedi ama bilmiyorum ne yapayım... Allah allah aynısı oldu ... ben şok ben şok... gene tutmadı..

Olaya bakın adet oluyorum sanırım. Kanamam var... tam aynısını yaşadım...yine kimyasal....
Ovulasyon testinde 9 aralık ta çift çizgi olmuştu. yani 10 aralıkta yumurtlamışım bugün14. gün ve benim kanamam var...
Dr. aradım gel dedi ama bilmiyorum ne yapayım... Allah allah aynısı oldu ... ben şok ben şok... gene tutmadı..
Canım hemen doktora git. Belki bir progesteron verip bebeğin seninle kalmasını sağlayacak doktor. Aynı şey mi çok bilgim yok ama düşük tehlikesi olanlara da verliyor sonuçta progesteron. Belki böyle bir şeydir. Hadi hemen doktora git.

Canım hemen doktora git. Belki bir progesteron verip bebeğin seninle kalmasını sağlayacak doktor. Aynı şey mi çok bilgim yok ama düşük tehlikesi olanlara da verliyor sonuçta progesteron. Belki böyle bir şeydir. Hadi hemen doktora git.

kaç haftalıksınız? progestron vermesi için kesenin görünmesi gerekli diye biliyorum yanlışta olabilir.. adet bir kaç gün geçtiyse eğer direk kimyasal diyip gönderiyorlar.. ama gel dediyse gidin tabi inşallah kanamanın önüne geçerler bebeğiniz sizinle kalır

kaç haftalıksınız? progestron vermesi için kesenin görünmesi gerekli diye biliyorum yanlışta olabilir.. adet bir kaç gün geçtiyse eğer direk kimyasal diyip gönderiyorlar.. ama gel dediyse gidin tabi inşallah kanamanın önüne geçerler bebeğiniz sizinle kalır

aynen dediğin gibi canım... kimyasal diyecek aslında demeden önce test yapcak... bir kez bende yaşadığım için biliyorum.
canım işte çarşamba günü test yaptırmıştım 13 lü bir değer çıkmıştı.

progestron vermesi için kesenin görünmesi gerekli diye biliyorum yanlışta olabilir..
Mantıken dediğin doğru sanki canım. Kimyasalda bebek zaten rahime yerleşmemiş oluyor. Dolayısıyla progesteron işe yarar mı ben de bilemedim. Ama belki yanne yanne 'nin bebeği yerleşmiştir ve tutunması için bir şans olabilir. Hayırlısı neyse o olsun yanne yanne

Tamam canım,3 gündür,yapıyorum bugün 11.gün ilk gün ile şimdi ki,arası koyu yani ama,daha zaman,alır,belki bilmiyorum 3-4 gün alır diye düşünüyorum her gün yapcm bakalım

Teste devam et canım, ancak iki çizginin yakın koyulukta olmasını da değerlendir. es geçme... Hakkında hayırlısı canım..

Back
X