- 8 Ekim 2016
- 484
- 698
- 103
Yarin Bat. Evet hayirlisi olsun hakkimizdabat kaç canım.negatifin azizliğene uğrayanlardanım.herşeyin hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin Bat. Evet hayirlisi olsun hakkimizdabat kaç canım.negatifin azizliğene uğrayanlardanım.herşeyin hayırlısı
yanne ne oldu doktora gittn mi cok uzuldm okuynca lutfen herRsey yolndayms deTamam canım,3 gündür,yapıyorum bugün 11.gün ilk gün ile şimdi ki,arası koyu yani ama,daha zaman,alır,belki bilmiyorum 3-4 gün alır diye düşünüyorum her gün yapcm bakalım
evet canm ben attim dun de atmistm bugunde yaptm ama vuraya attim mi hatirlamiyrm ikiside pozitifyaa bu arada o ovülasyon testininin örneğini buraya atan senmiydin.bi arkadaş atmış dedim ama :)
yanne ne oldu doktora gittn mi cok uzuldm okuynca lutfen herRsey yolndayms de
bende de yeni çıktı yumurta tembelliği çay kahve severim günde 1 bardak nescafe mutlaka içerim.. türk kahvesini severim ama illa her gün içicem diye bir şey yok.. iyi olarak mı kötü olarak mı etkiliyor canım? benim bilgim yok hiç duymadımKızlar birşey aklıma takıldı özellikle yumurta tembelliği olan arkadaşlara sorum. Kahve yle araları nasıl? Kahve direk olarak etkilemiyor deniyor ama yumurta tembelliği kalitesi hakkında bilgisi olan var mi?
15:30 da gittim kan verdim sonucu çıkacak işte bekliyorum.
Canim değerler gayet iyi normal bebek içinKızlar esim dun sperm testi yaptirdi
Eki Görüntüle 1929080
Kuzum hiç pıhtılaşma falan bi test yaptırdın mı ya da esin sperm dna larina baktirdir mi bence senin hamile kalmakla ilgili bi derdin yok bence ama üzüldüm inşallah bundan sonraki güzelce sana tutunur ve sağlıcakla kucağına gelir
btkisel kurden ban yemeyi ilk defa duyuyorum. Bence ilac ismi vermedgn surece ban yemezsn.Kizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim![]()
Bitkisel kur demedim dikkatli oku istersen.bitkisel kurlere ve eski yontemlere olan ilgimden dedim..burda ben her konda bitkisel yontemleri soranlara anlattim.bilen biliyor sadece bu konu deil.baska konularda vardi birsuru konuda konustuk ve bazilari yuzunden ban yedim.demek istedigimde bu konuya olan ilgim bana kaybettrmedi kazandirdi cok sukurbtkisel kurden ban yemeyi ilk defa duyuyorum. Bence ilac ismi vermedgn surece ban yemezsn.
Eger fayda gorduysenz bence paylasin erkekler kendine yediremedgi icn doktora bile gtmiyolar en azndan evde bitkisel kurlerle tedavi olurlarsa bu sebeple kucagi bos kalan kadnlarn yuzu guler
canim uzuldm, deger dusmus
tamam da ne bu tersleme tavri?Bitkisel kur demedim dikkatli oku istersen.bitkisel kurlere ve eski yontemlere olan ilgimden dedim..burda ben her konda bitkisel yontemleri soranlara anlattim.bilen biliyor sadece bu konu deil.baska konularda vardi birsuru konuda konustuk ve bazilari yuzunden ban yedim.demek istedigimde bu konuya olan ilgim bana kaybettrmedi kazandirdi cok sukur
ya canım benim çok sağolasın İnşallah...
Şöyle benim yaptırdığım tüm testler normal. Pıhtılaşma vs. hepsi yapıldı normal. Hamile kaldığım için Tüplerimden hiç sülenmiyor dr. onu yaptırmadık. Eşim ile ilgili hiç birşey istenmedi. O istenmediği için yaptırmıyor. Ben istedim yaptırmasını da deneyelim olmazsa giderim demişti. Biz 1,5 yıl korunduk Kürtajdan sonra. tekrar başladık işte olan bu...
İşin acıkcası az önce telefonda söyledim. Sen test yaptırmadan Dr gitmeden bir daha bebek lafını açma dedim.
Gerilmekten adama çattım.
Terslemiyorum mesajda yaziyo nedeni.ben bu tarz seylere onem veriyorum her alanda demek istedim oyuzden ayrintisiyla yazdimtamam da ne bu tersleme tavri?
Ban yeme sebebini anladm smdi ben,mesele kür degil hakikaten
canim uzuldm, deger dusmus
Allah sabir versn.
Insallah adet olunca fiziken kalben ferahlarsn.
Valla cok empati kurmustm kendimle seni.
kendi soncm bu ckms kadar uzuldm
Ozaman bi tek eşinin baktirmasi kalmış oda iyi çıkarsa demek ki artık işin sabretme kısmı kaliyo ama inşallah daha olmaz bu son olur bnm de arkadasim geçen ay kimyasaldi bu ay yine hemen hamile kaldı darısı başına kuzum allahım sağlıklı bi bebek nasip etsin sana
allah yardmci olsn arkadasm en kisa surede yuzun gulsun insallah dualarm seninleKanamam sanırım adet kanaması işte.. Canımm benim hislerimiz aynı... çok sağolasın varolasın canım ama üzülme sen de hamilesin aa üzülmek yok... ben de başaracağım bir gün ama o gün bugün değil canım...
allah yardmci olsn arkadasm en kisa surede yuzun gulsun insallah dualarm seninle