Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once islak gunler baslar su gibi akintinin oldugu gunler.bu dogurgan donemde oldugunu gosterir.o donemin son gunu yumurta catlar.yine su gibi akinti olur farki o akinti 2 parmak arasinda 6 7 cm uzar süner..ertesi gun zaten yumurtlama islemi biter kremsi akinti gelir bu yunurtladigini gosterir.bu donemde hafif kasik agrisi ve hafif adet belirtileri olabilir.onun disinda atesini olcerek o ay yumurtlayip yumurtlamadigini anlayabilirsin.yine vajina da rahim agzi kontrolu var.internetten arastir.parmagini soktugunda o parmak gibi cikinti iyice yukari ciktiysa ve yumusayip ortasindaki delik hafif acildiysa dogurgan donem oluyorSelam kızlar.
Hamişlerin hepsini teker teker tebrik ediyorumBendemi anormallik var anlayamadımda o yuzden soruyorum Ben yumurtladığımı niye anlamıyorum ya
Anlayanlar bi bana anlatabilirmi nasıl alıyorsunuz yumurtladığınızı belirtileri nedir ya![]()
Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versinslm kızlar oğlum hasta onunla ilgileniyorum o yüzden pek girip takip edemedim amamichie nin değeri gözden kaçacak gibi değildi
tebrik ederim canım değerlerin kat kat katlansın sağlıklı bebişin olsun inşallah maşallah diyeyim canım benim
canim kan testini mi soruyosn oyleyse evet ilk kan testine gttgmde 87 cktimichie Hayırlı olsun canim maşallah ilk testin mi
canim oncelikle yavruna saglik sihhat dilerim, gecmis olsun ciddi degldr insallah.slm kızlar oğlum hasta onunla ilgileniyorum o yüzden pek girip takip edemedim amamichie nin değeri gözden kaçacak gibi değildi
tebrik ederim canım değerlerin kat kat katlansın sağlıklı bebişin olsun inşallah maşallah diyeyim canım benim
Benm yarım saat önce aşırı kasık ağrım oldu. Demin baktım lekelenme başlamış. Kasıklarım ağrıyo şimdi. İğnenin 16.günü bende oldum yani :) batlarımız aynı bakalım nolcekkk :)iğnenin bugün 16.günü oluyo ozaman normal diyebiliriz. yarın doktorla görüşünce bakalım ne diyecek yumurta geliştirici iğnelere de geçebiliriz![]()
allah razi olsn arkadasim, sagol senin de gonlune gore versn hep yuzun gulsun insallahçok sevindim yaa,Allah nazarlardan saklasın.inşallah kucağına almayı da nasip etsin Allah
supheli cinsel iliski tarihine gore degisir. Muhtemel tarihe 10 gun eklersen kanda gozukecegi tarihi bulursnGeç döllenme olursa ne zaman pozitif çıkar yaşayan varmı
hahahha cok dogru bisey diyim mi ben biyoloji egtmi aldm ama cogu seyi burdan da ogrendm bana cok katkisi oldu. En onemlisi tecrubedir bi kereBu gun doktora gittm hic bi sikinti yok hersey normalmis sotrestn kesilmistr dedi tabi bn sordukca sordm doktor sen bayagi kitap okumussun heralde dedi icimdn kitap degil kadinlar kulubunu okuyorum dedim o kadar sey ogrendm ki burdndoktorda neymis
![]()
zehra merhaba canim,Kızlarrrr!!!!!kırmızı kart yedim.
Size durumumu anlatmak istiyorum kafam çok karıştı, ben pkolu oldugm için adetlerim kafasına göre geliyo öncelikle regl tarihlerimi yazayım çok uzundu geç oluyodum. 15 temmuz, 30 ağustos, eylülde yok. Ekimin 6sında doktora tedavi için gittim sökücü verdi(7 eylülde sökücü kullandım) nihayet 26 ekim adet oldum. O ay klomene başlandı ama iğne yok. Klomenin etkisiyle adetimde tam bir ay sonra yani 26 kasımda geldi. Yine klomen ama bu sefer + çatlatma iğnesi. 8 aralıkta iğnemi oldum. Bugün lekelenmem başladı regl oldum yani. Adetime şukadar var diyemem geçen ayı baz alarak ikinci klomen kullanışımda yine 26sında gelir diyodum. Ama bugün oldum. Adetimin başladığı günden itibaren sayınca bugun tam 28.günüm. Adetin 28.günde bir olması çok güzel diye biliyodum. Ama şimdi benim sizde görüyosunuz ki dengem şaştı. Benim bidahaki bat ne zaman, yumurtlama ne zaman hiç bilmiyorum. İlaçla tedaviyi bıraktım bu ay yumurtlayabilirmiyim onuda bilmiyorum. Nasıl bişeysin sen pko ya
kızlar bişey söyleyin sizce iyiye mi gidiyorum? Normalde adetimin düzene girmesi de beni aşırı mutlu ediyo çünkü iki ayda olunan adetle zor bebek sahibi olurdum bebeğime biraz daha yaklaşıyorum sanki? Ve ek olarak klomene başlamadan öncesine kadar ağrılı regl dönemi geçirmezdim. Hafif kasıklarım ağrırdı geçerdi. Ama ilk klomenimden sonra regl olduğumda geçen ay yataktan kalkamadım sancıdan ağladım.
Bugunde kitlenip duruyorum şimdi fenayım yani. Sancılı adette iyidir diye duymuştum. Bilmiyorum siz ne diyosunuz?
![]()
Bende tam tersi kahvesiz hayat düşemiyorumhadi ya aslında yararlı değiller ama alışkanlık olunca içiliyor iştekahveyi hiç içmem bırakırım ama çaysız yapamam heralde
![]()
Bizim beraberdi bat dimi 31 aralık erken daha folbiol dandır canımKızlar çok kötü bir tat var agzimda böyle ilaç kokusu gbi acı acı tam tarifte edemiyorum .. folbiol kullanmaya başladım ondan olma ihtimali varmı .. gebelikte de oluyormuş ama daha adetm geçmedi..
İnşallah düzene gidiyordur canım. Olmuşsun üzüldüm ama en azından normal zamanda olmasına sevindim. Ben pko lu değilim ama son birkaç aydır ayin her günü adeti gördüm nerdeyse. İki aydır iğne ilaç olmasına rağmen32 günde oluyorum. İnşallah bu ay hayır getirir bizeKızlarrrr!!!!!kırmızı kart yedim.
Size durumumu anlatmak istiyorum kafam çok karıştı, ben pkolu oldugm için adetlerim kafasına göre geliyo öncelikle regl tarihlerimi yazayım çok uzundu geç oluyodum. 15 temmuz, 30 ağustos, eylülde yok. Ekimin 6sında doktora tedavi için gittim sökücü verdi(7 eylülde sökücü kullandım) nihayet 26 ekim adet oldum. O ay klomene başlandı ama iğne yok. Klomenin etkisiyle adetimde tam bir ay sonra yani 26 kasımda geldi. Yine klomen ama bu sefer + çatlatma iğnesi. 8 aralıkta iğnemi oldum. Bugün lekelenmem başladı regl oldum yani. Adetime şukadar var diyemem geçen ayı baz alarak ikinci klomen kullanışımda yine 26sında gelir diyodum. Ama bugün oldum. Adetimin başladığı günden itibaren sayınca bugun tam 28.günüm. Adetin 28.günde bir olması çok güzel diye biliyodum. Ama şimdi benim sizde görüyosunuz ki dengem şaştı. Benim bidahaki bat ne zaman, yumurtlama ne zaman hiç bilmiyorum. İlaçla tedaviyi bıraktım bu ay yumurtlayabilirmiyim onuda bilmiyorum. Nasıl bişeysin sen pko ya
kızlar bişey söyleyin sizce iyiye mi gidiyorum? Normalde adetimin düzene girmesi de beni aşırı mutlu ediyo çünkü iki ayda olunan adetle zor bebek sahibi olurdum bebeğime biraz daha yaklaşıyorum sanki? Ve ek olarak klomene başlamadan öncesine kadar ağrılı regl dönemi geçirmezdim. Hafif kasıklarım ağrırdı geçerdi. Ama ilk klomenimden sonra regl olduğumda geçen ay yataktan kalkamadım sancıdan ağladım.
Bugunde kitlenip duruyorum şimdi fenayım yani. Sancılı adette iyidir diye duymuştum. Bilmiyorum siz ne diyosunuz?
![]()
Anladm canım sebebini kan pıhtılaşmasi için aspirin vermişti doktorum gastrit reflu oldugm için ondan oluyormuş .. suda eriyen kullanmaliymisim .. zaten hamilelik çok zor bir ihtimal çünkü vajinal tablet kullanım bu enfeksiyon varms sacmaliyorum isteBizim beraberdi bat dimi 31 aralık erken daha folbiol dandır canım
Zaten kan negatif kan testinden sonra adetin gelmesi hele ki erken gelmesi beni sevindirdi. Ben salı günü bekliyodum normalde. Seninde döngün öyle sanırım fazla atmasında mesela 40/50 gün kadar atmasın yeterli bence senin döngünde. İnşallah hayırlısı olur canım hakkmzdaİnşallah düzene gidiyordur canım. Olmuşsun üzüldüm ama en azından normal zamanda olmasına sevindim. Ben pko lu değilim ama son birkaç aydır ayin her günü adeti gördüm nerdeyse. İki aydır iğne ilaç olmasına rağmen32 günde oluyorum. İnşallah bu ay hayır getirir bize
zehra merhaba canim,
Mantgn dogru adetlern arasi yakin olmasi tabi ki iyi ovulasyon dengeye girdi demekki daha onceden denemissndr muhtemelen ama bitkisel tedavilerle destekleyeblrs, sogan veya incir kuru gibi. Bir de sana tavsiyem ovulasyon testlernden alman. Bikac ay kendini gozleml3 yumurtlama gunlerini bilirsen bat da hesaplayablrsn. Sancili adetin icnNisaberatim a onerdgm civanpercemi cayini onerecgm,sancinin sana katkisi yok yazik cekme onu bosuna
Benim geçen ay bi ateşim çıktı gecenin yarısı uykudan uyandırdı ne var ne yok herşeyi ala uykulu çıkarp öylece uyumuşum. Aşırı aşırı tatlı istedi canım. Ben o gün yumurtladım işte. Bu ay normal hiç ateşim bile çıkmadı resmen. Burdan anlayabilirsin en büyük belirtisi bu bence. Bide yumurta akı kıvamında akıntı geliyomuş ben ona hiç denk gelmedim sadece hep ıslaklık hissettim. Tabi onuda bu ay yaşayamadım geçen aydan kalma belirtiler bunlar....Selam kızlar.
Hamişlerin hepsini teker teker tebrik ediyorumBendemi anormallik var anlayamadımda o yuzden soruyorum Ben yumurtladığımı niye anlamıyorum ya
Anlayanlar bi bana anlatabilirmi nasıl alıyorsunuz yumurtladığınızı belirtileri nedir ya![]()
teşekkür ederim iyi dileklerin için bronşit olmuş canımcanim oncelikle yavruna saglik sihhat dilerim, gecmis olsun ciddi degldr insallah.
Ben de mutlym, dusungmden yuksek deger geldi. Bugn konstgmzda persembe veya cuma cagrdi ben aslnda bir defa daha kan testine cagirir diyodm ama gerek duymadi mi nedir anlayamadim.