2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim idrar yolu enfeksiyonu oldugumdan antibiyotik kullanmam gerekiyordu o yuzden persembe bhcg baktirdim 0,0 cikti. O yuzden bat aklima bile gelmiyo haliyle hamileligi dusunmeyince belirti de olmuyo:)
1 hafta onceden kandada olsa cikmazki canim zaten yUzde 90..hayirlisi olsun ins

Canım ya bende o bile yokkk hiççç bi hissiyatım yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişmesi hassasiyeti yok valla
Canim benim hep oluyor ama bat donemi.. hic olmazsa belki suphelenirdim bu ay.ama degerlerimiz yeni duzeldi ve yum dan 2 gun once en zon iliski oldu cok zor bizimde tutmasi bu ay

kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz..ankarada tavsiye edebileceğiniz güzel bir hastane varmı hamişlik kontrolleri ve doğum için

tabi tecrube gbi kiymetlisi vsr mi
Ben ovulssyon testini ilk kez bu ay yaptm. Herkes yardmci oldu soyle yap buna dkkat et vs. Soncta da ise yaradi sanrm :KK66:
ve bak cok haklsn, belirti isi yas arkadasim. Hic guven vermiyor dogru. Hep dua ediyorm her aksam yatarken her sabah kalkarken. İnsallah rabbim bize saglkli bebisler verir. Ozel bir sūre varsa bana soyle onu da okuyayim canim. Ben sadece bldgm dualari okuyorm.
IMG-20161117-WA0001.webp
canım bu Peygamber efendimizin mührü şerifi bunu okumana gerek yok tabi okuyabiliyosanda olur.buna hergün sabah ları bakıyosun enaz 7 tane salat çekiyosun allahın izni ileri kim ne niyetle yaparsa kabuloluyo.sahaflardan bul evine gözünün önüne as olurmu

Eki Görüntüle 1929466 canım bu Peygamber efendimizin mührü şerifi bunu okumana gerek yok tabi okuyabiliyosanda olur.buna hergün sabah ları bakıyosun enaz 7 tane salat çekiyosun allahın izni ileri kim ne niyetle yaparsa kabuloluyo.sahaflardan bul evine gözünün önüne as olurmu
tamamcanim, bilmiyordm insallah en yakin zamanda temin edeyim asayim. Allah razi olsn

Bugün bat günü ne gelen var ne giden. Son üç aydır ilk defa 28 günü tamamlayabildim. Umut doldum kızlar hep 3-5 gün erken olur umut bile edemezdim. Bir dış gebeliğim var dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün test alırım nöbetçi eczaneden. Yarın sabah yapar atarım size kızlar:KK24:

Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi. :anneadayı::KK200:
Hayatimda duydgm en guzel seydi.
"Tebrikler ilk tercihinize atandiniz."
"Benimle evlenirmisin" vs bu cumleleler bugn duydklarmn yaninda hic biseymis...
Folik asit yazayim dedi dedim o is bende sen merak etme :KK49:
Maşallah allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. :anne:

Bugün bat günü ne gelen var ne giden. Son üç aydır ilk defa 28 günü tamamlayabildim. Umut doldum kızlar hep 3-5 gün erken olur umut bile edemezdim. Bir dış gebeliğim var dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün test alırım nöbetçi eczaneden. Yarın sabah yapar atarım size kızlar:KK24:
İnşallah bebişşş vardırrr güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Eşiniz ve kendiniz için yaptığınız kürleri yazarmısïnız belki lütfen.

Back
X