2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar merhaba. Ayın 19 Aralık adet günümdü, merak edip 18inde test yaptım negatif cikti, 20sinde tekrar yaptım yine negatif cikti. Adetim gelmediği için 5 gun sonra tekrar yaptım ve silik olarak ikinci çizgiyi gördüm,akşamına da kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu ogrendim Kimilerimiz idrarda çıkmayınca üzülüp olmadığına inanıyo ama benim yaşadığım durum başta negatif olsa da sonradan pozitifi görmek oldu. Karamsarlığa kapılmayın,Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba. Ayın 19 Aralık adet günümdü, merak edip 18inde test yaptım negatif cikti, 20sinde tekrar yaptım yine negatif cikti. Adetim gelmediği için 5 gun sonra tekrar yaptım ve silik olarak ikinci çizgiyi gördüm,akşamına da kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu ogrendim Kimilerimiz idrarda çıkmayınca üzülüp olmadığına inanıyo ama benim yaşadığım durum başta negatif olsa da sonradan pozitifi görmek oldu. Karamsarlığa kapılmayın,Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hadi gözün aydın canım, allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. Tebrikler :KK24:

Ayyyy süperrr harikaaa tebrik ederim Allahım darısı biz isteyenlere inşallahhh

Yaaaa canım benimmm olacak elbet ümidini kaybetme Allah zamanını biliyordur elbet birde biz çok üstüne düşüyoruz evet elde değil ama yapmalıyız. Bu ay ben çok rahattım gerçekten son zamanlar yaklaşınca biraz heycan yaptım ama rahatlatıyorum kendimi yok gibi çünkü belirti yok . Hayırlısı olsun hakkımızda
Ins. Canim hepimiz icin hayirlisi..hsg yolu gozuktu belki yirtarim diyordum son 12. Ayda ama malesef..napalim kismet.

Normal canım bende yaşıyorum aynen adet sancısı gibi karın ağrısı
bugnler de ben de yasiyorm kasik batmasi degl bildgn regl oncesi sanci.
Oncesi diyorum cnku benm regl sancilarim kahredici oluyor. Habire hap almak zornda oluyorm @nesne88 karninin orta kisminda mi canm yoksa yumurtaliklarda mi

bugnler de ben de yasiyorm kasik batmasi degl bildgn regl oncesi sanci.
Oncesi diyorum cnku benm regl sancilarim kahredici oluyor. Habire hap almak zornda oluyorm @nesne88 karninin orta kisminda mi canm yoksa yumurtaliklarda mi
Kasıklarımda değil canım karnım bildiğin. Reglde de aynısını yaşıyorum. Sadece dün gece sağ kasığıma iğne batırıyolar gibi çok kısa bi sancı oldu ilk defa. Onun dışında bildiğin regl olucam sancısı gelip bi süre sonra gidiyo, anlayamadım:110:

Kasıklarımda değil canım karnım bildiğin. Reglde de aynısını yaşıyorum. Sadece dün gece sağ kasığıma iğne batırıyolar gibi çok kısa bi sancı oldu ilk defa. Onun dışında bildiğin regl olucam sancısı gelip bi süre sonra gidiyo, anlayamadım:110:
ben de ayni durumdaym benm de karin agrm var. Hatta dun butn gun oyleydim. Bugn yorgunlktan mi anlamiyorm bilmiyorm ama sanki hafifledi.

merhaba kızlar
bende 2017 de anne olmak istiyorum
şuan reglim .. bitince çalışmalara başlicam :KK22:
folik asit almam gerek sanırım .. hangisini önerirsiniz ? hergün mü almam gerekiyor bilgi verebilir misiniz ?
Hoş geldin :) Burada da karşılaşmak varmış :KK48: Ben 2 aydır kullanıyorum 3. ayıma girdim. Her gün içiliyor. İlk iki ay folic trio kullandım içinde kalsiyum ve d vitamini takviyesi de vardı. Şuan folic-1 kullanıyorum sadece folik asit içeriyor.

Günaydın kızlar S selifor beni eklemişsin teşekkürler. İnşallah güzel haberler veririz pek ümidim yok ama ;( soğan kürü yaptım bu ay bakalım eğer etkili olursa herkese tavsiye edicem .kullanıp hamile kalan var mı arkadaşlar ?
Ben hamile kalmadan iki ay önce kullandım canım soğan kürü etkiledimi allah bilir

merhaba kızlar
bende 2017 de anne olmak istiyorum
şuan reglim .. bitince çalışmalara başlicam :KK22:
folik asit almam gerek sanırım .. hangisini önerirsiniz ? hergün mü almam gerekiyor bilgi verebilir misiniz ?
Ben previt positiv diye bir multivitamin var içinde her vitamin var ve 600 gr folik asit var onunla hamile kaldım arada folio da kullandım elimde vardı onun içindede iyot folik asit ve b12 var canım

Psikolojik mi bilmiyorum ama bugun regliden itibaren 16. Gün kasık ağrısı ve sağ goguste sizlama var iki gündür yumurtlama agrisimi acaba

Back
X