2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

pa

panik yapma belki dalgindr hatirlamiydr. ozaman sadece kesekyi gordu kalp atisi daha baslamamstr.ayni ultrason gibi oda ama degisik bisey renkli olan daha ayrintili sanirim.drun kafasi karisiktr bence sen cok kafani takma hatta yarin baska bi dr a gorun daha iyi hissedersin canim
Canım yarın radyalog baksın dedi bakalım ona gideceğim

hem
Yok durmuş felan demedi hatta ben dedim ki geçen hafta atmaya başladığını söylemiştiniz yanıp yanıp sönüyordu dedim notlarına baktı bana keseyi görmüşüzdür yarın renkli doppler için radyalog baksın dedi renkli doppler nasıl çekiliyor inş doktor görememiştir ve miniğimin kalbi atıyordur doktor bugün bir de 3 ameliyata girdi acaba yorgunluktan görememiş olabilir mi
hem bak demis keseyi gormusuzdr diye o dalginmis demekki zaten kotu bisey olsa birakmazdiki seni beni aninda yatirdlar testler yapildi emin olundu direk aldilar pozitif dusun

hem
hem bak demis keseyi gormusuzdr diye o dalginmis demekki zaten kotu bisey olsa birakmazdiki seni beni aninda yatirdlar testler yapildi emin olundu direk aldilar pozitif dusun
Canım inş dalgınlıkla görmemiştir bugün 3 ameliyattan sonra baktı bana bana kese yolk felan görünüyor kese de büyümüş dedi sadece kalp atışını göremedi hemen sabah radyalog görsün dedi

Renkli doppler de sakıncalıymış herAlde inş yaşıyordur bebeğim şu an ister istemez çok üzgünüm
netten arastr ama vallah alti yedi yil onceydi benm kalbimi bide bebegin kalbini ekrana yansityolardi normal ultrasonografi gibiydi o anki psikolojiyle pek dikkat etmeidm ama. bebeginde kucuk daha canm bekle sen baska dr a git sen daha iyi bilirsn

Eklentiler

• IMG-20161226-WA0014.webp
    IMG-20161226-WA0014.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 61
netten arastr ama vallah alti yedi yil onceydi benm kalbimi bide bebegin kalbini ekrana yansityolardi normal ultrasonografi gibiydi o anki psikolojiyle pek dikkat etmeidm ama. bebeginde kucuk daha canm bekle sen baska dr a git sen daha iyi bilirsn
Canım yarın devlette başka doktora gideceğim o da duramazsa artık o zaman giderim

KIZLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM 8. GÜNÜ BUGÜN BU ARALAR YUMURTLAMA,GÜNLERİM,DEĞERLENDİRCEM SİZLER YANİ GEBE OLANLAR :) ACABA BAŞKA NELER YSPABİLİRM EŞİM İÇİN KENDİM İÇİN İLİŞKİDEN SONRA,YARIM,SAAT KALKMIYORUM İDRARA GİTMİYORUM DAHA NELER ETKİLİ OLBİLİR TECRÜBLERİNİZE İHTİYACIM,VAR

Bugün Bat günüm gelen giden yok ama sanki olcakmışım gibi geliyor. 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı Geç yumurtlama olayı ben de olmuyor 14-15-16. Günlerden biri yumurtlama günüm

Canım bn kendimi zor tutuyorum bu aydan ümidim yoktu ama rüyamda gördüm dünden beri taktm.. hatta karbonatla bile denedm :KK70::confused::confused:
Canım bende bu ay bat dan vir kaç gün önce rüyamda gebelik testi yapıyordum hanileydim ve gerçekten hamileyim sende hamile olabilirsin

Back
X