• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bı denicm canm inan şuan kemıklerım halsizliktn kırılyrm inan kı şüphm olmasa ilaç içerdm bol bol dua et bana canm ama diğer aylar gıbı cok belırtım yok ne bılım hep bel bacak kasık
Hamile kalinan ay cok belirti olmuyor zaten insallah bu ay tutmustur canim. Her seyin hayirlisi dualarım seninle.

Evet canim devlette yaptirdgmda iki gun once 58 cikmisti dun ozeldeki dr.um kan istemisti. Onda da 61.58 cikmisti biliyosn. Simdide 55. Gitgide duser iste. Temizlenir kanim. Anneme aradi soyledim dur bakalim belki yukselir diyo. Ah umut dunyasi :)
Canim hayırlısı ne ise o olsun. Sen cok uzuluyordun tuplerim mi tikali diye. Cok sukur hamile kalabiliyormussun gormus olduk. Bundan sonrasi sağlıkli gebelik inşallah. Dualarim seninle kuzum Rabbim tez zamanda saglikli hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana. Seni cok seviyorum ❤

ZK_ASK ZK_ASK canım geçmiş olsun bu da rabbimin sana sabır sınavıydı
Şer görünen herşeyde hayır aramak gerekiyor ya bak hamile kalabiliyorsun kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar var onlardan biride sen olacaksın inşallah canını sıkma canım benim

Insallah hayrliiii saglikli bi bebegim olur. Ustumden yuk kalkti. Gri renge tahammulum yok, ya siyah yada beyaz. Belirsizlik yipratiyo beni. Bugune sukur canim vucudum hamile kalmaya calismis buda yeter :)

:KK43:
Uzuldum canm ama unutma hayırlısı dedık dımı bıtanem hem bak hamıle kalabılıyorsunda ben ınanyrum kısa zamnda gelck yavrun
Bu kımyasalmıydı dış gebelıkmıydı peki adlandırdımı doktorun...
Rabnim taşıyamıyacagmz acılar vermesın canm geçmiş olsun

Bilmiyorum ki bende anlamadim canisi

Canim hayırlısı ne ise o olsun. Sen cok uzuluyordun tuplerim mi tikali diye. Cok sukur hamile kalabiliyormussun gormus olduk. Bundan sonrasi sağlıkli gebelik inşallah. Dualarim seninle kuzum Rabbim tez zamanda saglikli hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana. Seni cok seviyorum ❤

Ben uzulmuyorum cunku aradigim sorunun cevabini Rabbim verdi bana. Aynen tuplerden supheliydim. Simdi sorun yok mu oluyor. Galiba en azindan sag tupumden emin olabiliriz sagdan yumurtladim malum :) simdi bu yasadigim zarar vermez dimi rahme tuplere falan

Ben uzulmuyorum cunku aradigim sorunun cevabini Rabbim verdi bana. Aynen tuplerden supheliydim. Simdi sorun yok mu oluyor. Galiba en azindan sag tupumden emin olabiliriz sagdan yumurtladim malum :) simdi bu yasadigim zarar vermez dimi rahme tuplere falan
Yok canim neden versin. Kimyasal gebelik suan senin yasadigin.

Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.

Nisaberatim Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk okeanoss00 okeanoss00 @fatmasecret19 @sher33 birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum .

@gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Hadi yaa gitti mi smdi seninkidemi kimyasal mis :( Allahım en kısa zamanda sağlıklı br gebelik nasip etsn ya epey umutlandirdi bizi ama gtti yinede. Düsügn br kıçı içerde kalirmis hemen geri olur umar.

Insallah hayrliiii saglikli bi bebegim olur. Ustumden yuk kalkti. Gri renge tahammulum yok, ya siyah yada beyaz. Belirsizlik yipratiyo beni. Bugune sukur canim vucudum hamile kalmaya calismis buda yeter :)
Ayy canım ya kıyamam sana kısa zamanda sağlıklı gebelik haberi alcaz senden inşallah

Hamile kalinan ay cok belirti olmuyor zaten insallah bu ay tutmustur canim. Her seyin hayirlisi dualarım seninle.
Allah razı olsun canm senn meleğinde amin dyodr simdi maşallah subhanallah
Daha ıyısın dımı gectı sıkıntn sıtresn

Benm yumurtlama donemim haftaya o zaman. Olur mu ki korunsam mi kuzum
Canım benim bildiğim hamilelikle tanışınca sonraki ay hamile kalma olasılığı daha fazla oluyor. Gönlünün sesini dinle. Okudum dinlenmek istiyorum yazmışsın öyle geliyorsa öyle yap. Yoksa durmak yok diyorsan bence ihmal etme pazartesi doktora git mutlaka kanamanı takip et bitmiş mi daha var mi görünüyor zaten rahimde bir bölge kanama bölgesi diyor doktor ona göre yumurtlama haftası yeni başlar belki. Öyle farazi konuşamayız malum bizim bünyeler öyle ceket bırakmaya hamile kalanlar gibi değil. Ama yine de şükür canım ya bu halimize. Çok şükür. İnşallah olacak. Bende sizden güç alıyorum. Yoksa...

Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.

Nisaberatim Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk okeanoss00 okeanoss00 @fatmasecret19 @sher33 birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum .

@gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Ya canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam . :-( Bunda da vardır bir hayır . Artık Yen'i dönemlere bakacağız . Hayırlısı olsun :(

Ya canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam . :-( Bunda da vardır bir hayır . Artık Yen'i dönemlere bakacağız . Hayırlısı olsun :KK43:

Hayirlisi tabi canim. Onumuzdeki maclara bakacagiz. Dun hissetmistim zaten cok aglamistim bugun yani suan iyiyim sende uzulme kiz Rabbim sagliklisini nasip eder insallah. Sorgulamaya hakkimiz yok basimiza geleni sonucta.. Rabbim en iyisini bilir..

Selam kizlar konularla ne kadar alakali bilmiyorum ama yardim edebileceginizi dusunuyorum.Aranizda ist bahcelievler medipol hastanesi meral arisal hanima muayene olan giden var mi.bnm kan pihtilamasi durumum var.her dr igne ve aspirin kullanimina onay vermiyo.meral hanimin bu konudaki tutumu ve nasil biri oldugu konusunda yardimci olursaniz tesekkur ederim

Back
X