Kizlar bugun benim icin cok zor gecti. Suan size yazmak icin girdim merak etmissiniz Allah razi olsun kiyamam
Ben igne vurdurup kurtulacagim sanarken beni bi odaya aldilar

catal .... bu ne dedim kurtaj mi olacagim yoksa noluyo igne vurunmayacak miyim dedim. Materyali alacak dr hanim dedi. Uyutacagiz dedi.
metotreksat ilac ameliyat tedavisi salpingostomi yapmislar. Yani tüp alınmadan sadece dış gebeliğin alınması..
Catala ciktim Agzima oksijen taktilar. Damar yolum acik, doktorun gelmesini bekliyorum. Ama hayatmda okadar aglamadim ben. Doktor geldi yanindaki adamin igne yapmasiyla uyumam bir olmus. Hayal meyal hatrladigim sey ablanin biri "Zehraaa hadi uyan sedyeye birak kendini"... cataldan surune surune yari uykulu aglayarak sedyeye yattm alt taraf ciplak dunyam dönmus.. abla bana uyuyokende agliyodun aglama artk dedi. Kanamam basladi tansiyon 8e 4 olmus. Goturduler odaya iste agla sizla derken yavas yavas kendime geldim. Yatiyodum Esim ugur boceginden pasta almis mumlari yakmis getirdi şok oldum. Cok duygulandim ya

aglamalarim yeni yeni diniyo hâlâ.. doktor geldi yarin cikacaksin dedi ama ben eve gitmek istedgmi soyledim. Tupumden aldiklarini patolojiye gonderdiklerini sonucun 10 gun sonra cikacagini, 4 ve 7 gun sonra beta hcg baktirmami soyledi. Kan ilaci, antibiyotik, agri kesici yazdi iste falan filan.
Cok sukur ki tupume zarar gelmedi. Cok sukur ki daha gec kalmadan anlasildi. Cok sukur bugune.
Sinava tabii tutuldum. Aglamalarim isyan degildi. Halime uzuldum. Dayanamadim. Esim bembeyaz. Ben basima ne gelecek bilmiyorum. Ilk bebegim. Tecrube sifir. Korku bi yandan. Bunlar birlesince musluklar selale :))
Dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. Kardeslerim ablalarim. Bu burda okunan ve yazilan son uzucu yazi olsun. Hepinizin hayirli ve guzel haberlerini almak, size guzel haberler vermek nasip olsun insallah.
Uzun oldu kusura bakmayin. biliyorum bunlari insan okuyo insan :)) herkese tek tek yazamadim ondan boyle oldu. hakkinizi helal edin. Hepinizi koklayarak opuyorum

okeanoss00
Htckbrysl
birmucizeistiyorum
@gulii7
YaKaMoZz-z
@Biravucmutluluk @LovePink_ @Yalnizkus05 @sher33
Nisaberatim
@yanne
osay3
@anneveoglusu @SUU