- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah
ZK_ASK çook geçmiş olsun ,mesajını okuyunca gözlerim doldu inş hemen atlatırsın ,Allah yardımcın olsun ,eşinle mutluluğunuz daim olsun
Kızlar rahimde ara ara bir sızlama gibi ağrı oluyor 2-3 sn lik neden olabilir sizce? Yumurtalıkta değil yani o ilginç geldi.. üşüttüm falan mı acaba hayır olsun :// reglime 2 gün kaldı ama daha önce hissettiğim bir durum değil![]()
Canım Dr bu saatten sonra saglikli bir gebelik değil bu dedi. Bu hafta 8 haftalık olacaktı. Değer tez zamanda düşer inşallah. İğne vurulmak istemiyorum dış gebelik korkutuyor beni. Kollarim benimde mosmor artık kan vermek canımı yakıyor.cunku saglikli bir gebelik için değil verilen kanlarTlfnu elime
Ay canim nasilsin simdi? Gecmis olsun iyi mi ayagin ? Dr takibine gidiyomsn degerleri sıkı takip et benim iki kolumda perte cikti damar sisti artk dün ignede cok zorlandilar. Senin deger masallah yuksek. Insallah yukselir dusmez. Benimki tirmanmaya calisan bi degerdi :)
Ahh keşkeeInsallah bebistir :) test regl gecince mi yaptrcaksin
ah canım gerçekten çok üzüldüm ...Şok oldum tüplerin mi tıkalıymış ki ? Senin için herşey güzel olur bundan sonra inşallah.. Dinlen biraz kafanı salim tut sonucta herşey bizim için... Allah dermansız dert vermesin Tek duam bu vallahi... Çok büyük geçmiş olsun...Kizlar bugun benim icin cok zor gecti. Suan size yazmak icin girdim merak etmissiniz Allah razi olsun kiyamam
Ben igne vurdurup kurtulacagim sanarken beni bi odaya aldilarcatal .... bu ne dedim kurtaj mi olacagim yoksa noluyo igne vurunmayacak miyim dedim. Materyali alacak dr hanim dedi. Uyutacagiz dedi.
metotreksat ilac ameliyat tedavisi salpingostomi yapmislar. Yani tüp alınmadan sadece dış gebeliğin alınması..
Catala ciktim Agzima oksijen taktilar. Damar yolum acik, doktorun gelmesini bekliyorum. Ama hayatmda okadar aglamadim ben. Doktor geldi yanindaki adamin igne yapmasiyla uyumam bir olmus. Hayal meyal hatrladigim sey ablanin biri "Zehraaa hadi uyan sedyeye birak kendini"... cataldan surune surune yari uykulu aglayarak sedyeye yattm alt taraf ciplak dunyam dönmus.. abla bana uyuyokende agliyodun aglama artk dedi. Kanamam basladi tansiyon 8e 4 olmus. Goturduler odaya iste agla sizla derken yavas yavas kendime geldim. Yatiyodum Esim ugur boceginden pasta almis mumlari yakmis getirdi şok oldum. Cok duygulandim yaaglamalarim yeni yeni diniyo hâlâ.. doktor geldi yarin cikacaksin dedi ama ben eve gitmek istedgmi soyledim. Tupumden aldiklarini patolojiye gonderdiklerini sonucun 10 gun sonra cikacagini, 4 ve 7 gun sonra beta hcg baktirmami soyledi. Kan ilaci, antibiyotik, agri kesici yazdi iste falan filan.
Cok sukur ki tupume zarar gelmedi. Cok sukur ki daha gec kalmadan anlasildi. Cok sukur bugune.
Sinava tabii tutuldum. Aglamalarim isyan degildi. Halime uzuldum. Dayanamadim. Esim bembeyaz. Ben basima ne gelecek bilmiyorum. Ilk bebegim. Tecrube sifir. Korku bi yandan. Bunlar birlesince musluklar selale :))
Dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. Kardeslerim ablalarim. Bu burda okunan ve yazilan son uzucu yazi olsun. Hepinizin hayirli ve guzel haberlerini almak, size guzel haberler vermek nasip olsun insallah.
Uzun oldu kusura bakmayin. biliyorum bunlari insan okuyo insan :)) herkese tek tek yazamadim ondan boyle oldu. hakkinizi helal edin. Hepinizi koklayarak opuyorum
@okeanoss00Htckbrysl @birmucizeistiyorum @gulii7 @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk
LovePink_
Yalnizkus05 @sher33 @Nisaberatim
yanne
osay3 A anneveoglusu @SUU
![]()
Amin canım Allah razı olsun.senin hakkında da en hayırlısı olsun inşallah.umarım beklediğin haberi tez zamanda alırsın.Rabbim kararınızı hayırla sonuçlandırsın.geçen hafta hasta olunca randevu almadan doktorun yanına gittim.o da iki arada bir derede muayene etti ve 3-5 saniyeliğine de olsa kalp atışını duydum hamdolsun.darısı bir sonraki muayeneye inşallahAllah güç kuvvet versin canım. Çok iyi anlayabiliyorum seni. Rabbim tez zamanda bugünleri geçirmede yardım etsin inşallah. İki adet dönemi ara vermiştik zaten ya doktor değiştirdik bu ay o da rahim filmi istedi. Eşimle de konuştuk dün akşam biraz daha böyle deneyelim olmazsa ikimiz de doktora gideriz dedi bakalım ya bugün adetin 4. Günü. Artık yarin giderim bugün çok yorgunum. Hayırlısı. Kalp atışını duyunca müjde bekliyorum Allah a emanet olun canım
Çok şükür canım yeni yol cinsiyet. Rabbim hayr etsin. Allah razi olsun duaların içinAmin canım Allah razı olsun.senin hakkında da en hayırlısı olsun inşallah.umarım beklediğin haberi tez zamanda alırsın.Rabbim kararınızı hayırla sonuçlandırsın.geçen hafta hasta olunca randevu almadan doktorun yanına gittim.o da iki arada bir derede muayene etti ve 3-5 saniyeliğine de olsa kalp atışını duydum hamdolsun.darısı bir sonraki muayeneye inşallah
Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla hayırlı ömür nasip etsinMerhabaa bugün ben de aranıza katıldım hamile olduğumu öğrendim Allah olmayanlara da nasip etsin sağlığıyla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi![]()
Var canim ben lojmanda kaldigim icin herkes gurbetci burda sagolsunlar iyiler. Sen kirikkalede hangi doktora geleceksin ben adam gibi bi doktor bulamadim burfa cok zorlaniyorum doktor isindeİnşallah canım benim bu ay gelemem.malum olaydan dolayı. 20 gün sonra randevum var Dr.. inşallah görüşelim. Gelip kalacagim annemlere biraz dinlenmek yegenlerle zaman geçirmek icin.Arkadaşın falan var mı yapabildinizmi az çok çevre komşu falan.
Ankara'da yasiyrm canım ben Ankara'da gdyrm doktora .K.kalede hiç kadindogumcuya gitmemistim . Hiç sorunum olmadı Azda olsa ama evlenince hiç öle olmuyr:)) Ama Yavuz bey var genelde herkes ona gider . Sen kadın dogumcuyami infertiliteyemi gdysn..Var canim ben lojmanda kaldigim icin herkes gurbetci burda sagolsunlar iyiler. Sen kirikkalede hangi doktora geleceksin ben adam gibi bi doktor bulamadim burfa cok zorlaniyorum doktor isinde
Valla sen sifayi kapmissin valla hadi gecms olsun.B Biravucmutluluk @YaKaMoZz-z
Canlar bugun sağ göğüs agrım başladı ve bana umutlanma adet gelecek sinyalini verdı yanı bu ayda yokmuş buna emin oldum 4 5 gune gelir yanıyr goğsum cok acıyor her adet donmnde bu agrı benı cıldrtyr artı burun tıkalı boğaz şiş öksürüktn ölüyrm ve o uyuz k.v. hasta olduğumu bile bile kızına gttı hastaykn ona hzmet edemyrm ya o yuzdn şimdi zorla corba yapyrm içicem duzelmezssem bıraz esımi alıp hastaneye gdcm gızlerım bile akıyr
Canlar bana bakar mısınız bi lütfen...
Ya deli olcam gecen hafta klomene basladik yine doktor perşembe gel demisti ben erken yumurtlarim kesin diye bugün gittim uyi ki de gitmisim sol da yumurtam 23.3mm olmuş hemen catlatalim dedi. Kistr döner mi dedim dönmez yumurtan iyi dedi. Gec mi kaldik dedim yok gec değil guzel bu deger dedi 20den sonra catlariyoruz zaten iyi ki erken gelmissin dedi. Neyse.. Ben gene umutlanmistim tabi ama arkadaşımla konuştum cok sevdigim bi kiz ama o dedi ki o yumurta b.k çatlar sagliklisz artik o fazla büyümüş dedi doktora kızdı falan. Benim umudum da gitti moralimde sıfır sokakta olmasam ağlayacağım. Cok demoralize oldum ya. Yorumlar misiniz durumumu 23mm cok mu büyük

başkalarının lafına bakıp da üzme kendini bence gayet güzel değerin benim 16, 17, 18 mm 3 adet ymurtam olmuştu ve banada küçük gelmişti ama doktorum güzel dedi ve tuttu o yüzden bu döneminde en önemli şey yüksek moral ve sürekli olumlu düşünmen gerek olacak diye düşünmelisin Canım ben ilk ilaç iğne olduğum ay 16. Günü çağırmıştı daha öncesinde gitmiştim küçüktü sonra gittiğimde 24 milim olmuştu yine de iğne vurulmuştum bir sorun olabileceğini söylememişti ama bana mi söylemedi bilmiyorum ideal olan 18-22 arası diyor her yerde. Hayırlısı inşallah iyi olur iyi ki erken gitmişsin insanın kendini bilmesi çok güzel. O arkadaşın da sağ olsun çok iyi moral vermiş. Üzme kendini vücuduna yansır etkisi böyle olur benceCanlar bana bakar mısınız bi lütfen...
Ya deli olcam gecen hafta klomene basladik yine doktor perşembe gel demisti ben erken yumurtlarim kesin diye bugün gittim uyi ki de gitmisim sol da yumurtam 23.3mm olmuş hemen catlatalim dedi. Kistr döner mi dedim dönmez yumurtan iyi dedi. Gec mi kaldik dedim yok gec değil guzel bu deger dedi 20den sonra catlariyoruz zaten iyi ki erken gelmissin dedi. Neyse.. Ben gene umutlanmistim tabi ama arkadaşımla konuştum cok sevdigim bi kiz ama o dedi ki o yumurta b.k çatlar sagliklisz artik o fazla büyümüş dedi doktora kızdı falan. Benim umudum da gitti moralimde sıfır sokakta olmasam ağlayacağım. Cok demoralize oldum ya. Yorumlar misiniz durumumu 23mm cok mu büyük
Naber canım nasıl gidiyor hamilelik?V
Valla sen sifayi kapmissin valla hadi gecms olsun.